Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite 45e

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (203)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Har haft dem i en vecka och jag är positivt överraskad!

  Bluetooth codec som stöds är endast SBC så var lite orolig att ljudet skulle vara dåligt vid musiklyssning.

  Jag kan jämföra med två andra trådlösa in ear som också har nackbygel

  Creative Outlier Sports: Om vi gör en liknelse jämfört med Elite 45e tycker jag Outlier Sports är lite som B&W(stativ högtalare) och Elite 45e är som Audiovector. Outlier Sports har lagt krutet på att det ska vara mycket bas. Basen är lite slö till skillnad mot Elite 45e som har rapp bas.Vill man endast ha mycket bas och struntar i allt annat bör man välja Creative.Vill man däremot ha lite varmare ljud där man hör mellanregister och diskant med en rapp bas som inte tar över bör man välja Jabra.

  Urbanista Berlin: Det går inte att jämföra dessa två hörlurar. Då Urbanista rent ut sagt är skräp och jag blev förbannad när jag hörde dem för första gången blir jag mer och mer förtjust i Jabra ju mer jag använder dem.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har varit nöjd med dessa hörlurar, men de har något konstruktionsfel då de plötsligt börjar ladda ur batteriet och bli varma i kabeln bakom nacken, jag fick den första utbytt på garanti men samma problem uppstår nu på det andra paret.
  Använt dessa privat, i arbetet och vid löpträning.

  Bra volym och bra mikrofon, något vindkänsligt dock.
  Bra att kunna koppla till 2 bluetooth-källor samtidigt, och fungerar bra med google assistant.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inte värt priset.

  Har haft två par av dessa. Det första paret jag hade började glappa något förbannat efter bara ett par veckor, trots att jag varit försiktig med dem. Andra paret började glappa likadant efter ett par månader.

  Ljudet försvinner i några sekunder ibland, kopplar ifrån ibland, vägrar ofta att ansluta vid inkommande samtal. Har hört samma saker från en annan med samma headset.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Nackbygeln är löjligt lång. Okej annars men verkligen inget speciellt med dem, absolut inte värt priset.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dåliga mikrofoner, olika långa från nackbygeln vilket gör att dom inte vill kopplas ihop.
 • Bra
  3 år sedan
  Släpper in för mycket omgivningsljud för min del oavsett ploppar o byglar men annars väldigt bra headset.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa för att ha till löpning då mina betydligt dyrare Beyerdynamics Byron BTA lätt ramlar ur öronen under löpning. Jabra Elite 45e passar utmärkt till löpning och ljudkvaliteten kombinerat med kontrollmöjligheterna med appen gör att dessa är mina huvudlurar nu. Bra jobbat Jabra!

  Uppdatering efter ett par veckors använding:
  Betyg går från 9 till 7 stjärnor. Mest på grund av att det är väldigt mycket vindbrus när jag använder lurarna vid cykling. Men även att lurarna släpper in mer omgivningsljud än andra inear lurar. Ibland är det svårt att höra det man lyssnar på pga. vindbrus eller omgivningsljud.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Supernöjd!

  Försökt googla mig fram till vilka lurar jag ska ha när jag löptränar. Jaybird X3 verkar vinna massa tester, men blir sågad av flera användare här på prisjakt. Slutade med att jag struntade i allt vad nätrecensioner hette och gick rakt in på Hifiklubben och lät dem sälja på mig dessa.

  Satte på mig dem direkt i bilen och tyckte kanske inte de satt i ordentligt. Men så slog jag igång och hörde direkt, redan på röstinstruktionen gällande ihopparning, att det var bra ljud. På med någon referenslåt och det var mycket riktigt finfint, med mina mått mätt. Kanske inte tinnitus-starkt, men tillräckligt, och helt rätt ljudbild för mig.

  Har varit ute och kutat också, och det var också bra. Jag tror den där lite halvstyva kabeln runt nacken tar "skaket" så att det slipper gå upp till öronen och störa.

  Hoppas nu på hållbarhet osv. Maxar betyget om jag är fortsatt nöjd om någon månad.