Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audeze Mobius

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audeze Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Har haft dessa lurar i snart ett halvår nu och är övertygad om att det är mycket svårt att hitta bättre ljud för pengarna.

  Positivt:
  Ljudbilden är detaljrik, djup och mer öppen än man förväntar sig för ett par stängda lurar. Min upplevelse är att du får samma klarhet som referenslurar men samtidigt bra tryck och snärtighet i bas utan att upplevas som bullriga. Till följd av detta är det svårt att bli trött av längre sessioner lyssnande.
  Jag har inte hittat någon musik de inte gör rättvisa, och som bra lurar ska göra så hör man detaljer i gamla favoriter man inte hört förut.
  Handsfree funktionen fungerar OK och jag har inte haft några problem med brus eller upptagning av för mycket omgivande ljud i kontorsmiljö. Mikrofonen har en feedback funktion som gör att du hör dig själv prata vilket underlättar något. Puffskydd hade varit ett plus som andra nämnt.

  Negativt:
  Jag köpte dessa framförallt för ljudet, så för mig har dessa lurar lite för många funktioner för sitt eget bästa. Pga de många protokoll och inkopplingsmöjligheter som finns så identifieras de via Bluetooth till dator som två enheter, där en är HQ och en är BT-Handsfree och växling mellan dem i Windows kan vara lite bökigt då man måste välja manuellt i vissa program. Detsamma gäller via USB då man kan välja att köra de som 8-kanal (endast om 3D funktionen är på) eller som 2-kanal HQ.

  Ytterligare poäng som potentiellt skulle kunna betraktas som neutral är Firmware uppdatering som jag gjort två gånger där även DSP uppdaterades vilket jag upplevde ändrade ljudet för de valbara EQ. Dessvärre har Audeze båda gånger tagit bort firmware från deras hemsida tillfälligt pga buggar. Det är klart positivt att uppdateringar görs, men har inte upplevt det som att det råder full kontroll på mjukvarusidan.

  Slutsats:
  Bästa ljudet för pengarna, audiofil eller ej så borde du höra dem. Förstår de som vill ha ANC, men fördelarna med ANC kan aldrig väga upp för ljudet du får i dessa lurar i min mening.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt fantastiskt vad man får för pengarna.

  Planars med ljud i världsklass för musik.
  3D-surround och headtracking är häftigt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Sanslöst bra ljud, så till den grad att inga andra hörlurar jag provat genom åren ens kommer i närheten. Jag kan uppfatta detaljer nu som var omöjliga med de Sony-lurar som dessa ersatte.

  Drar av en stjärna pga att batteriet inte klarar en hel dags användning, men ljudmässigt är det en solklar 10-poängare!
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Bytte från Logitech G933
  + Ljudkvalité
  + Byggkvalité

  +- Komfort
  +- Mic (Saknar puffskiydd)

  STORT minus: lurarna har white noise/brus när dom är på.
  Ett väldigt tydligt brus som är mycket störande när man inte lyssnar på något. Mina G933 hade också lite brus men detta är mycket värre.
  Mobius är (bland) dom dyraste gaminglurarna på marknaden och nivån äv white noise är oacceptabel, kommer returnera dessa.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dessa är lätt de bästa hörlurar jag någonsin har provat, det bästa är att de är så mångsidiga!

  +++ Ljudkvalitén i alla lägen, oavsett om det är via USB, LDAC (bluetooth) eller i 2 channel/7.1

  + 7.1/5,1 Surround ljud
  + High Res läge för ljudfiler
  + 3D effect/Head tracking, dessa funkar väldigt bra
  + Designen
  + Komfort
  + Bra kundsupport, se tråden på Head-Fi
  + Audeze ska tydligen fortsätta att uppdatera dessa :)
  + Superbra gaming hörlurar, detaljerna när jag lirar BF1 är helt insane

  - Min mic fungerar inte som den ska, har tagit kontakt med kundservice. Om de lyckas lösa det så blir det 10 stjärnor.
  - Appen är fortfarande i beta, och finns än så länge bara till PC. Ska även släppas till MAC OX och Android.

  Såg att en annan användare drog av en stjärna bland annat pga 5.1/7.1 inte fungerar utanför USB, det är ju inte Audezes fel, det är en tekniskt omöjlighet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Letar du som mig i första hand efter ett par schysta lurar med ljudkvalitet i total världsklass som du kan använda på jobbet, i hemmet och på resande fot så är dessa ett otroligt starkt alternativ. Ljudet är precis som man kan förvänta sig av ett par planars från ett high end hifi-företag som Audeze fullkomligt outstanding. Snacka om att sopa banan med konkurrensen!

  Det enda jag skulle vilja ha som de ej har är aktiv brusreducering då jag pendlar med buss till och från jobbet. Jag har dock svårt att dra ned en stjärna från dem då jag vet att de fullkomligt utklassar andra bluetoothlurar som man ser folk gå runt med på stan i ljuddepartementet. Så den enda gången jag inte kan rekommendera dem är om brusreducering ligger högst upp på din lista, för utöver den aspekten så spelar de i en helt annan liga än konkurrensen.