Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC C27G1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Bra skärm till bra pris
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  22 dagar sedan
  3/5, helt okej. Framförallt prisvärd skärm, men 1080p på 27" är gränsfall. Bra färger osv, men jag kommer byta ut vid tillfälle pga upplösningen. Tittar man nära skärmen ser man pixlarna tydligt och skärmen har som "ränder" sim jag misstänker är pga kurvaturen. Skärmen känns även något suddig, vilket nog är pga upplösningen. Vill ni ha en billig lite större och kurvad skärm så köp, den är prisvärd som sagt. Men har ni råd att gå upp något i pris så skulle jag rekommendera att ni kikar på en skärm med högre upplösning.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Riktigt bra skärm men stödet gungar lite och knapparna under skärmen är lite svåra att trycka till.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Köptes på Black Friday för 1999kr, lätt värt, priset som den har nu är dock i samma liga som bättre skärmar.

  Men på rean är det antagligen mest skärm för pengarna oavsett vad du gör med skärmen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  helt fantastisk skärm med 144hz och 27 tum för det priset. rekommenderar starkt.

  betyget baseras på mina erfarenheter och de skärmar som jag har provat
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering:

  Free-Sync fungerar bra och jag är fortsatt nöjd med skärmen. Dock har en pixel redan fastnat efter bara några dagar vilket sänker betyget något. Jag vet inte om jag haft otur eller om detta återspeglar kvalitén på AOC's paneler generellt. Skärmen presterar dock så pass bra att jag troligtvis kommer att behålla skärmen ändå.

  -------------------------------------

  Ursprunglig recension:

  Initialt ett väldigt bra intryck! Fick hem skärmen idag så har inte använt den speciellt länge men planerar att uppdatera senare. Betalade 2099 kr för skärmen och betyget baseras utifrån det.

  Var först lite orolig att 1080p skulle vara lite snålt på en 27" skärm men på det avståndet jag har skärmen så är det absolut inget problem. Kontrasten och färgerna är också riktigt bra för en skärm på 2000 kr.

  En del recensioner (från andra sidor än prisjakt) har nämnt backlight bleed och det har även mitt exemplar nere i vänstra hörnet, men det är ingenting som stör upplevelsen.

  Responstiden är bra för att vara VA, men t.ex. en snabbare TN-panel presterar definitivt bättre. Jag kör med Overdrive på "strong" och det minimerar ghosting väldigt effektivt, utan större bieffekter.

  250 cd/m^2 i ljusstyrka låter lite snålt för en skärm och det var också någonting som jag var lite halvt orolig för. Hade gärna haft lite mer ljusstyrka men skärmen är tillräckligt ljus för mina ändamål. Min tidigare skärm hade samma värde (250 cd/m^2), men denna är klart bättre.

  Har en AMD-GPU på ingång så det ska bli kul att testa hur väl Free-Sync fungerar, uppdaterar mer om det senare!

  Kan även nämna att hela konstruktionen känns stabil och det känns inte som en "budget"-skärm överhuvudtaget. Tyvärr inga högtalare eller usb-hub men om man kör ljudet via DP eller HDMI så kan man i alla fall ansluta hörlurar till skärmen.

  Enligt beskrivningen skulle det bara vara med en HDMI-kabel men i mitt paket var det med både en HDMI- och DP-kabel vilket var en positiv överraskning.

  För priset 2099 kr så presterar denna skärm klart över förväntan, och jag är väldigt nöjd med köpet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt bra skärm, gick från en 23 tums årsmodell 2011 full hd ips skärm från asus. Denna har bättre färger och svärta, 144 Hz är ett måste numera. 1080p på 27 tum är dock vid smärtgränsen för många vad gäller pixel täthet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Om du letar efter en skärm att spela på som inte kostar en förmögenhet rekommenderar jag detta. denna skärm kan du få i 24, 27 och 32 tum till bra pris. den kommer med alla ledningar du behöver och du behöver inga verktyg för att sätta ihop den. Jag ger detta 5 stjärnor på grund av priset, men jag rekommenderar att du köper en dyrare och bättre skärm om du kan.