Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Devoniq Audio Envy

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Devoniq Audio Hörlurar ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.97)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  För priset är hörlurarna riktigt bra. Bästa i prisklassen?

  + Bra komfort, sitter ordentligt vid exempelvis träning.
  + Ljudet överlag klart godkänt.
  + Priset

  - Krävde en del justerande i EQn för att få till bästa ljudet. Diskanten är något överdriven vilket resulterar i ett lite för vasst ljud. Efter att ha höjt basen lite samt sänkt de högre frekvenserna i EQn är nu ljudet perfekt.
  - Varningen för lågt batteri kommer för sent. Signalen "low battery" kommer oftast med enbart 20 minuters batteritid kvar.

  Överlag en nöjd kund som har fått upp ögonen för detta märke
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Riktigt schyssta budget lurar. Perfekt för gymmet och löpturen , sitter bra i öronen. Bra ljud som f*n och går säkert få bättre om man har typ nån equalizer i mobilen. Men nu till det riktigt bra , köpte dessa på rea på fyndiqt för 499 kr går in på Devoniq och ser att dom kostar 289 kr på rea och 379 kr utan rea..... + Att Devoniq skänker 50 kr per sålt par till Barncancerfonden.. Blir förbannad på fyndiqt och skriver detta i mejl till Devoniq vilka svarar direkt att dom är beredda att Swisha mej mellan skillnaden ! Vi kommer överens om att mellanskillnaden går till Barncancerfonden vilket jag senare får bildbevis på! Asså hur många företag skulle göra så! Hoppet om mänskligheten har vuxit! All cred till Devoniq!
 • Alla omdömen

 • Dålig
  20 dagar sedan
  Bedrägerivarning! Handla inte!

  Jag gick på deras marknadsföring om omstart och fick en kupong som ersättning för tidgare bolagets ej fullfölja leverans. Använde denna för att köpa ett par nya lurar i slutet av September.

  Efter det har jag försökt kontatkta dem men inget svar någonstans. Har ringt, SMSat, skickat email, meddelande på instagram skrivit omdömen/kommentarer men inte fått något svar via någon kanal.

  Hoppas detta kan undvika att fler blir blåsta.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  UPPDATERING:
  Slog till på februari-kampanjen och beställde samma lurar igen.
  Efter 1 månad meddelar Devoniq att lurarna är försenade. Idag finns inte företaget kvar. Ingen möjlighet till kontakt. PayPal claim är redan igång. Synd!

  Helt klart best bang for the buck.
  Positivt
  - ljudet är bra, även på hög volym.
  - små bågarna som håller lurarna på plats känns inget även efter haft på sig dem hela dagen.
  - menyernas användarvänlighet. Känns logiska.
  - batteritiden
  - laddtid
  - medföljande case
  - ip klassad för fukt och regn
  - w års garanti på

  Negativt:

  - skulle vilja ha haft någon bättre motvikt på vänstra sladdsidan.
  - lite fler extra-pluppar, stort + dock för extra par av öronsnäcksbågar.

  Efter en veckas användning är jag supernöjd. Funderar på vilka jag ska dela ut dessa till som julklapp.
  Har inte mixtrat något med equalizer än, blev bra right out of the box.
  Kör dem med min gamla S6 edge.
  Inköpt på devoniq direkt. Beställde fredag förmiddag. Måndag hade jag lurarna i handen.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Köpte dessa förnett tag sedan. Tog ungefär 2 veckor att levereras vilket är ganska länge men fick förvarning om längre leveranstid. Nämnd tullkostnad fick man åter från Devoniq efter några dagars vöntetid. Till slut blev allt som utlovat så är mer än nöjd med både servicen och produkten.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mina lurar fastnade också i tullen men fick själv stålarna åter inom 10 minuter efter att jag skrev till dem på Facebook. I bekräftelsemejlet står det klart och tydligt att man inte själv ska stå för denna avgift ifall ifall man åker på avgifterna. Hörlurarna för övrigt är som andra (positiva) recensioner. Grymt ljud, batteritiden hade kunnat vara bättre och mina har inte gått sönder än :)
 • Dålig
  10 mån sedan
  Kan vara bra att veta att ni, med stor sannolikhet, kommer behöva betala import av varorna. De skickas från Ukraina och fastnar i tullen. 96:- jag inte hade räknat med, lägg det på priset!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  ljudet är i tusenkronors klassen och till och med lite till. batteritid hade lunnat vara nåt längre men med tanke på ljudkvaliteten så är det en enkel kompromiss. räkna dock inte med något snabbt dvar från kundservicen. jag misstänker starkt att detta företag växte alldeles för snabbt för sitt eget bästa vilket är synd då produkter de levererar är skitbra
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Kundtjänsten är obefintlig men helvete vilket ljud lurarna producerar! Vill köpa ett till par bara ifall dessa går sönder och jag ej kan få tag på dem :)
 • Bra
  1 år sedan
  Fantastiska hörlurar. Tror man inte kan hitta bättre för priset. Komforten är suverän och ljudet är långt över godkänt. Har använt lurar 3 gånger dyrare med sämre ljud. Det som drar ner betyget lite är att mina gick sönder efter ungefär ett år.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Ganska bra BT hörlurar för priset. Sitter säkert och bekvämt i mina öron.
  En nackdel är batteritiden på knappt 3 timmar.

  En bonus hade varit platta eller förstärkta kablar.
  Jag har lyckats få glapp i ena luren efter konstant drag från kontrollen.

  Det verkar som om många av Devoniqs kunder har problem att kontakta företaget?
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dålig hållbarhet och en kundtjänst som ljuger och sedan inte svarar.

  Synd för: Riktigt bra headset, bra klart ljud, en fröjd för dom som ringer mig att prata med mig när jag är på skramliga ställen, då micen har brusreducering. Synd att de inte håller bättre bara...

  Mitt första par slutade ta laddning efter drygt 8mån. Vart LOVAD ersättning för det, men dom ljög. Skulle ta 2v. att få de nya, har gått någon månad nu och dom har slutat svara/läsa på Messenger.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekta lurar för priset. Har haft dem i lite över ett år nu utan några som helst problem.
  Har testat en massa andra liknande "sport-lurar", men det har alltid varit problem med tex batteriet som sitter på "dumma" ställen och tynger ner på olika sätt. Dessa sitter perfekt i mina öron och hamnar aldrig på sniskan på något sätt. Det bästa är också att de är magnetiska och hänger bra runt halsen när man inte lyssnar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning! De första lurarna gick sönder efter 6 månader. Gillade ljudet så jag beställde nya som inte levererats. Devoniq svarar inte på mina meddelande men tog betalt utan att leverera.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  För priset en rätt bra produkt
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning! Fruktansvärt oseriöst företag som skiter fullständigt i sina skyldigheter mot sina kunder.

  Jag har reklamerat två par hörlurar då dem slutade fungera efter ca 6 månaders användning. Efter flera veckors jagande på mail, telefon och facebook fick jag tillslut ett svar där dem lovade att skicka nya då reklamationen blivit godkänd. Nu efter ca 3 veckor har jag ännu inte fått mina nya lurar. Har försökt nå dem igen men nu utan framgång! Förmodligen är företaget på väg att läggas ner vilket är förståligt då dem har en usel service mot kund... tråkigt då lurarna faktiskt var grymma så länge dem fungerade.
 • Usel
  1 år sedan
  En halv stjärna är för mycket för detta företag som antagligen består av 1 person.
  När den ena hörluren slutade fungera efter några månader försökte jag kontakta företaget och fick som svar att de behöver ta in den för felsökning. Jag frågade med vändande mejl om jag behöver stå för frakten men fick inget svar. Då bestämde jag mig att bekosta frakten själv och skickade i väg hörlurarna då jag inte hittade information om returfraktsedel i deras användarvillkor på hemsidan.

  Efter flera kontaktförsök lyckas jag inte komma fram. Vet inte heller vad det har hänt med hörlurarna!
  Jag kommer att vända mig till Konsumentverket och höra om de har fått flera klagomål om detta oseriösa företag.
 • Usel
  1 år sedan
  En STARK varning för Devoniq är på sin plats. Av min erfarenhet att döma ett oseriöst företag som inte respekterar sina kunder.

  Köpte deras hörlurar "Envy" som till en början var kanon men tyvärr började ena luren glappa efter en månad. Kanske bristande kvalitet eller kanske ett måndagsexemplar. Hur som helst inte så konstigt, bara att höra av sig och reklamera.

  Försökte nå dem först genom formulär på hemsidan, sedan mail och sist genom facebook. Två veckor efter första kontakten fick jag ett svar med bifogad returfraktsedel samt en ursäkt för lång väntetid och stora löften om att mina lurar skulle prioriteras.

  Det lät ju bra att de minsann skulle ta mitt ärende direkt när lurarna kommit fram. Skickade iväg paketet vilket hamnade hos deras postombud och sedan blev liggande där i 20 dagar innan det returnerades till mig igen. Har inte fått något svar sedan jag skrev till dem för två veckor sedan, och där är vi nu.

  Känns uppgivet när de lovar snabb service men sedan inte ens tar emot/hämtar ut försändelsen.

  Mitt råd blir således att handla någon annanstans.

  UPPDATERING 24/6 -19
  Den 27e maj kom ett massutskick där de lovade bot och bättring till alla som drabbats av deras usla kundtjänst och alla skulle få hjälp innan den 5e juni. Nästan en månad efter detta mail har jag fortfarande inte fått svar, varken via mail eller facebook.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa lurar för 6 månader sen och var till en början mycket nöjd. De sitter som en smäck och låter riktigt bra för priset.

  Häromveckan fick jag dock samma problem som flera andra verkar fått - ena luren började glappa. Jag har försökt kontakta Devoniqs kundservice men har inte fått svar på en vecka. Känns inte som ett särskilt seriöst företag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Använt de nu i dryga 4 månader och satan så bra. Hade tidigare Monster iSport (de dyraste) som gick sönder i sladden till snäckorna (efter mindre än ett år) och valet föll på dessa. Tål både väta, fukt, även lite regn. Inte nog med det är ljudet beyond above EVERYTHING. Speciellt basen!

  Kvalitén håller i sig, även batteriet. Jag har aldrig haft några defekter med dessa lurar och delar inte vissas här kritik. De är ändå hörlurar i 300-klassen, inte +900-klassen som mina gamla Monster iSport-lurar var. Så jag tycker inte de förtjänar detta. Själv ger jag de full pott.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har köpt två par av. Extremt nöjd med ljud och passform för priset.

  Men det ena paret slutade funka efter någon månad och som tidigare skrivit har Devoniq inte skött sig. Först svarade de med standard svaret om att fabriksåterställa dem vilket inte funkade. Efter det inget svar alls...

  Jag hade tur och köpt genom cdon som avslutade köpet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Som folk tidigare skrivit... nöjd med lurarna, men när de gått sönder (slutade ladda på sig) får jag inget svar från kundtjänst på mejl eller fb. Usel kundservice. Tråkigt när man annars skulle rekommendera dessa till folk.
 • Dålig
  1 år sedan
  Bra ljud men tyvärr slutade hörlurarna fungera efter 3 månader och jag har ännu inte lyckats komma i kontakt med Demoniqs kundservice. Jag har ringt flera gånger och lämnat meddelande på deras Facebook sida men inget svar.
  En riktig besvikelse..
 • Usel
  1 år sedan
  Själva hörlurarna är värt priset men efter några månaders användning gick den högra hörluren sönder och det är omöjligt att nå demoniqs kundservice. Det är ingen företag att lita på!
 • Dålig
  1 år sedan
  Hörlurar gick sönder efter några några månaders användande. Jag tog kontakt med deras kundtjänst och det var inga problem enligt Devoniqs kundtjäst och de skulle skicka ett par nya och en retursedel så att jag kunde returnera de defekta. Inget hände och det kom varken nya hörlurar eller någon retursedel. Jag har försökt komma i kontakt med Devoniq, men de svarar trtos att jag har kontaktat dom vid tre olika tillfällen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hörlurarna var bra och jag var nöjd med dem, men ena hörluren gick i sönder efter några veckors användning. Ringde Devoniq o de sa att de kommer hjälpa mig, men efter några veckor har jag inte fått något hjälp.

  Ringde igen och de svarar inte längre.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kan bara rekommendera dessa hörlurar. De sitter bra, kostar inte skjortan och ljudet är över förväntan. Batteritiden är också klart godkänd. Prisvärda!
 • Bra
  1 år sedan
  Bra
 • Perfekt
  1 år sedan
  Börjar med nåt som inte har med prdukten att göra: leverans på mindre än 24 timmar, helt jävla sjukt :)

  Köpte silverfärgade envy som trilla i lådan igår. Ser riktigt snygga ut, bra vikt och ljudet man får för pengarna är overklig. Jag gillar mycket tung bas och de flest andra och oftast mycket dyrare märken lyckas inte leverera samma tryck i öronen.

  Riktigt bra lurar för priset. Jag håller koll p ådetta märke.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra pris/prestanda. Låter minst lika bra som mina tidigare trådade Sony lurar och var dessutom billigare.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Jag köpte de pga de tidigare betygen men jag blev väldigt besviken då de gått sönder efter tre månader.

  +
  Sitter skönt
  Helt okej ljud

  -
  Kopplar ur utan anledning
  Vid telefonsamtal får man en "robotröst" redan från dag ett
  Batteritiden är sådär
  Mikrofonen är väldigt dåligt isolerad

  Jag skulle inte rekommendera denna vara
 • Perfekt
  1 år sedan
  Alltså vilka GRYMMA lurar!

  Måste ju bli 10 poäng för det här priset. Jättefint balanserat ljud. Tycker de är värda en bit över tusenlappen faktiskt... så ett riktigt kap.

  De ramlar inte ur! Bara det! Apples skämtlurar som bara passar den som designat dem(o kanske några andra som har likadana öron) Dessa lurar följer det med olika storlekar så man kan få custom fit.

  Otroligt sköna att ha på sig, har fått mig att lyssna på musik på ett helt nytt sätt. Man kan ha dem när man cyklar och telefonen ligger kvar i ryggsäcken. Man kan ha dem på jobbet när man går o hämtar kaffe och telefonen ligger kvar på skrivbordet, (räcker förvånansvärt långt bort för att vara bluetooth.

  En genial lösning med en magnet mellan lurarna så man kan hänga dem runt halsen som ett halsband också.
 • Bra
  1 år sedan
  Låter helt klart bra för priset (köpta för 289:- i höstas) och sitter helt okej i öronen. BT-mottagningen är för det mesta också ganska bra, även om det händer att jag får dropouts med telefonen i fickan ibland. Stänger ute buller mycket bra trots avsaknad av ANC.

  Håller helt med tidigare recensent om att det är idioti att lurarna går in i parningsläge innan de stängs av med samma looooongpress, där hade man kunnat tänka till bättre. Det största minuset är dock batteritiden som ligger på nånstans mellan 2-3h snarare än de utlovade 6, och att de inte varnar för batterinivån förrän det är drygt 5 minuter kvar. Måste därför alltid ha ett par backuplurar med. Men för 289:- känns det trots allt som ett helt okej köp.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppkvalitet till en relativt billig peng. Ingen aktiv brusreducering men tillräckligt bra passiv brusreducering för att vara toppen i miljöer med lite buller.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Grymt ljud, sluter ute omgivningen, bra batteritid, enkla att komma igång med, sköna att träna med!

  - Den högra sidan sitter sämre i örat än den vänsta, kan ha något med mitt huvud att göra dock.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Nu när de har varit med om ett 40 grader syntetprogram i tvättmaskinen och fortfarande funkar är det hög tid för en recension.

  Jag köpte direkt från Devoniq för 379 kr. Köpte även ett par till senare för 289 kr att ge bort till jul. För priset är det riktigt bra lurar. Jag uppfattar ljudet som fylligt och mer detaljerat än i mina Creative Outlier Sports som kostar något mer. Jag som inte är nån ljudexpert kan inte vara annat än nöjd. IP-klassningen visade sig ju vara väldigt användbar också, även om jag inte tänkt mig fler stresstester i tvättmaskinen :)

  Ett minus: Man använder longpress för att sätta på och stänga av. Vid avstängning så är det en låång longpress, som först bara avaktiverar parningsläget(!), utan att stänga av headsetet. Först efter en sekund till stängs headsetet av. Meningslös och dum ickefunktion som jag blir arg på varje gång...
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Helt OK, chansade på dessa efter att ha råkat tvätta mina Jaybird Freedom 2. Klart sämre kvalitetskänsla och finish. Ljudkvalitén är snarlik, lurarna presterar en rejäl bas men jag har svårt att hitta en bra balans i ljudet på högre volym som gör att det inte låter burkigt. Prisvärda, men absolut ingen "wow"-känsla.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Vilket ljud för pengarna !

  Fyndade dessa hörlurar för endast 289 kr.
  Bra diskant och basen är grym !

  Tveka inte, köp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket prisvärda! Välpacketerat och snabb leverans.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har använt de här lurarna i ca en månad nu efter att tidigare haft ett par JBL Reflect Mini BT och de här lurarna är klasser bättre.
  Jag använder nästan uteslutande lurarna för att lyssna på podcasts och de ger ett mycket tydligt och bra ljud i det avseendet, långt bättre än JBL-lurarna som var otroligt svaga i volymen.
  Lurarna är väldigt tättslutande, om man väljer tighta pluggar, vilket gör att nästan alla övriga ljud stängs ute. Om det är bra eller dåligt får man avgöra själv, jag tycker att det kan vara lite obehagligt men det ä som sagt enligt tycke och smak.
  Priset på lurarna är helt outstanding (köpte för 349kr). Jag vågar påstå att man inte hittar samma klass på lurar för den pengen.
  Jag säger köp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra lurar, funkar perfekt på joggingturen.
  De medföljande och löstagbara "hajfenorna" gör att lurarna sitter stabilt i öronen. Tre storlekar på fenor och tre storlekar på snäckor medföljer, samt smidigt fodral.

  Inget strul med Bluetooth mellan dessa och min Huawei-telefon. Parning, uppkoppling och nedkoppling funkar klockrent.

  Håller med övriga om att diskanten är något skarp, men ljudet i helhet är grymt. För priset 289:- helt oslagbart!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Ljudet i lurarna är bra och de sitter skönt.

  Det är däremot ett brus i bakgrunden som många lurar lider av, särskilt om man lyssnar på låg volym. Som känslig för detta stör jag mig otroligt mycket.

  Är detta inget man hör eller bryr sig om är de otroligt prisvärda!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag köpte ett par till min dotter att ha på gymmet, lite chanstagning till det priset, men efter att jag fick lyssna på dem så gick jag direkt in och köpte ett par till mig själv också! Passa på och köp dessa hörlurar, otroligt bra ljud till ett löjligt lågt pris. Härlig bas, och sitter fint i öronen. De skulle säkert funka på flygresor då de tog bort nästan allt ljud utanför örat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Basen på dessa hörlurar är fantastisk. Jag äger ett par Beats X som jag betalade långt över en tusenlapp för som inte kommer i närheten av samma basdjup. De sitter bra och skönt i öronen med. Jag tränar boxning och hoppar mycket rep vilket gör att lurarna är en av de få som stannar på plats när jag hoppar upp och ner trots att man svettas mycket.

  En mindre minuspunkt är att diskanten kan upplevas som lite för skarp ibland när man lyssnar på högsta volym.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fick ett mejl från devoniq som bad mig att recensera deras hörlurar och min recension lyder som sådan:

  Jag har haft mina lurar i drygt två veckor nu och konstaterar att det inte går att hitta bättre ljud för pengen, så enkelt är det.

  De kan sällan nås på telefon när man har frågor men svarar blixtsnabbt på mejl och jag gillade starkt förpackningen lurarna kom i. Kort och gott en positiv upplevelse.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Jag är lite osäker på om jag är nöjd med dessa lurar.
  Baserat på övriga recensioner här hade jag förväntat mig att lurarna skulle låta bättre.

  Jag är absolut inte någon audiofil-nörd. Jag har använt lurarna som följde med min iPhone 8 i kanske 10 månader, lurar som inte brukar anses vara speciellt bra. Den främsta anledningen till att jag ville ha något annat var att det inte går att få ut någon vidare volym ur apples medföljande lurar.

  Slog till på Devoniq Audio Envy efter att ha läst recensionerna här.
  Min upplevelse är att diskanten är för vass när man lyssnar på musik. Ljudet från cymbaler blir ganska snabbt jobbigt att lyssna på då det skär igenom för mycket.

  Basen är snärtig och har ett visst djup, men den känns ändå platt och och stum på något vis. Svårt att beskriva, men någonting saknas.

  Det positiva:
  Priset
  Trådlöst
  Dom sitter bra i öronen
  Det går att få högre volym än ur apples standardlurar

  Det negativa:
  Vass diskant
  "Platt" Bas
  Mina gamla Applelurar hade ett behagligare ljud som man inte blev så trött i öronen av.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fick hem hörlurarna i veckan och måste säga att jag är positivt överraskad. Väldigt mycket hörlurar för pengen som dessutom kommer i en snygg förpackning och med rätt mycket tillbehör. Jag är en människa som gillar tung bas i min musik och det är dessa lurar perfekta för.

  En anmärkning som jag har är att brusreduceringen hade kunnat fungera lite bättre då jag upplever det som att ljudfrekvensen åt det lägre hållet tenderar att släppas igenom. Misstänker att brusreduceringen i Envy-lurarna sker genom mikrofoner i fjärrkontrollen istället för själva öronsnäckorna. Hur som helst så löste jag detta genom att använda mig av lite större öronpluggar för bättre ljudisolering.

  Kort och gott så tror jag inte att man kan förvänta sig mer i prestanda av lurar som kostar 379kr. Dessa levererar och lite till sen är det inte mitt fel att jag är så nitisk :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt. Ett av de få bolag i branschen som överleverar. Mycket prisvärda lurar och oförväntat bra kundbemötande. Devoniq tog sig tid att informera om postens förseningar i ett mail till mig trots att det inte alls var deras ansvar.

  Lurarna levererades med flera olika storleksval och en snygg box. Ljudet är åt det fylligare hållet och det var det jag sökte denna gång.

  Jag lyfter på hatten och ska tipsa kollegorna om både lurarna och dem som ett bra exempel i enkel men uppskattad kundvård.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Sätter en 10:a för ljudet man får för det priset, 379kr för ett par lurar som verkligen har bra bas och diskant. Provade ett par Jaybird för några veckor sen (både freedom och X3) och inte ens i närheten!
  Tycker dessa Devoniq isolerar väl, går runt i min 60kvm lägenhet utan problem också så bluetooth håller.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte dessa lurar för någon dag sedan direkt från devoniq.se och fick hem lurarna bara 2 dagar efter beställningen. Med andra ord riktigt snabb leverans.
  Ljudet i lurarna är det som imponerar mest, klar diskant och bra bas och allt man lyssnar på blir en fröjd.
  Kvalitén på produkten känns riktigt bra och dom kommer snyggt paketerat.
  Enkla att komma igång med och dom sitter riktigt bra i öronen.
  För att vara ärlig så vet jag inte hur dom lyckas producera dessa lurar till priset dom säljer dom för. Du kan omöjligt köpa några andra lurar i samma prisklass och få samma kvalité på både ljud och design.
  Det blir ett topp betyg från mig och jag kommer rekommendera dessa lurar till alla jag känner.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte direkt från devoniq.se och måste säga att dessa lurar är ett fynd för de 389:- som jag betalade. Riktigt bra ljud, sköna att bära omkring på och bra batteritid!

  Ingen av de jag har pratat med när jag har haft lurarna har klagat på ljudkvaliteten och även den jag pratar med hörs klart och tydligt!

  Dock en sak att tänka på, som redan har framkommit i tidigare omdömen, är att det är mycket bas i lurarna så om du är känslig för mycket bas och inte har möjlighet att ändra en equalizer i din telefon så kanske du bör överväga ett annat alternativ.

  I förpackningen följer det med ett runt litet fodral som rymmer både lurar samt olika storlekar på både in-ear proppar och byglar/hajfenor. Det ingår tre olika storlekar av varje samt en liten smidig USB-laddkabel.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok lurar för priset. Fungerar som de ska. Dock lite mycket bas i min smak.

  Beställde från deras egen hemsida. Framme på mindre än 24h. Imponerande.
  Nu återstår att se hur bra lurarna är... =)