Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Lily 17414

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Trädgårdsbelysning (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Ordentliga kablar och bra ljus
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Betyget hamnar på "Knappt godkänd" pga det höga priset, vad är det som berättigar det?

  De är inte speciellt kompakta. Jag trodde att de skulle vara i storlek med de flesta vanliga trädgårdsbelysningar, som "Rusta belys", Markslöjd, Nordlux osv. Om inte mindre. Hue Lilys "kropp" är nästan lika stor som en 50cl ölburk.
  De är också ganska svaga, hade väntat mig starkare ljus. Hue CA E27 som jag har i en spotlight sedan tidigare levererar mer ljus.
  Jag menar standardpris för Hue CA (Color Ambience) ljuskällor är ca 400 kr/st, och ner till nästan 200kr/st på rea. För Lily betalar du nästan dubbla priset.. För en lampa som dessutom är svagare. Visst Lily är riktigt snygg och byggkvalitén är i Hue standard, men nej, priset är alldeles för högt!

  Med bara fokus på Lily som produkt så hamnar betyget på 6,5/10 stjärnor, att den är så pass stor och det "svaga" ljuset drar tyvärr ner betyget en hel del. Lite synd, hade väntat mig att de skulle vara nätta och kompakta samt leverera mer ljus. Kanske till nästa generation! *Håller tummarna*
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kanon nöjd.
 • Bra
  2 år sedan
  Större än man tror. Onödigt överdimensionerade kablar för 12v system vilket gör dem svåra att gömma. Kontakterna går precis genom ett 20mm rör om man drar det åt rätt håll.

  I övrigt funkar de som innelamporna. Det som är bra är möjligheten att dimma en trädgårdsbelysning (har 3 st i rad på ett plank) och styrningen till home-kit etc.

  Dessutom är det ju bara byta färg till rött när julen närmar sig så är julbelysningen klar :)