Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Rival 710

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Möss & pekdon (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Hur bra som helst... Om man tycker den är tung, kanske man borde gymma lite... Kul mus med mycket egenskaper, bla kan man ställa in den lilla skärmen med olika gif och bilder, använda sig av en vibratorfunktion för info om hur man spelar. Mycket trevlig mus.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Äger både denna och en rival 600. 710 vart ett impulsköp när den var på rea och behövde dem inte alls egentligen. Gillar att kunna få vibrationer och har ett annat grepp än 600an som jag också gillar. 710 är något mindre än 600 men tyngre om man inte har alla vikter i 600an. Skiftar ibland när jag spelar dåligt men i första hand använder jag 710 som min primära mus. Tilläggas ska att jag inte kan jämföra med Logitech då jag inte haft en på 15-20 år...
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Så ofantligt tung, inte ens i närheten av så skön eller bra som G403. Trött i handleden efter ett enda Dota game... som att skyffla runt en tegelsten. Sorry Steelseries, jag gillar era saker vanligtvis men denna är inget för mig!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket bra mus! Många bra / coola funktioner. OLED-skärmen används mycket för skojs skull, den kan visa GIF och kan visa varningar etc. Musen kan och vibrerar, vilket jag tyckte skulle vara irriterande, men är fantastiskt att ha. Steelseries Engine 3 gör det enkelt och enkelt att ändra inställningar, olika makron och belysningsinställningar.
  Rekommendera den här musen!