Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Rival 710

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Möss & pekdon (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  En favorit! Har använt den nu i ca 6 månader. Älskar att den är lite tyngre. Den är också något större, vilket jag gillar då handen "vilar" mer på den. Dock som någon tidigare påpekat mindre än ex 600. Fördelen är också dess modulära funktion som gör att du kan byta ut delar.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag gymmar redan, och tycker att Rival 710 är för tung. Den är tyngre än min Rival 300 som jag haft i flera år. Och i specsen står det att det skiljer sig 6gr, men håller jag i båda samtidigt känner jag en betydlig skillnad. Säkert inbillar jag mig också för att Rival 710 är mindre i storlek. I övrigt är passform och annat bra med Rival 710.

  Köpte Logitech G403 istället, som bara väger 87gr och är rätt stor, med bra sensor etc. (passar palm grip 18x10cm) och är mer nöjd än någonsin. Blir inte alls trött i armen av denna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hur bra som helst... Om man tycker den är tung, kanske man borde gymma lite... Kul mus med mycket egenskaper, bla kan man ställa in den lilla skärmen med olika gif och bilder, använda sig av en vibratorfunktion för info om hur man spelar. Mycket trevlig mus.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Äger både denna och en rival 600. 710 vart ett impulsköp när den var på rea och behövde dem inte alls egentligen. Gillar att kunna få vibrationer och har ett annat grepp än 600an som jag också gillar. 710 är något mindre än 600 men tyngre om man inte har alla vikter i 600an. Skiftar ibland när jag spelar dåligt men i första hand använder jag 710 som min primära mus. Tilläggas ska att jag inte kan jämföra med Logitech då jag inte haft en på 15-20 år...
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Så ofantligt tung, inte ens i närheten av så skön eller bra som G403. Trött i handleden efter ett enda Dota game... som att skyffla runt en tegelsten. Sorry Steelseries, jag gillar era saker vanligtvis men denna är inget för mig!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra mus! Många bra / coola funktioner. OLED-skärmen används mycket för skojs skull, den kan visa GIF och kan visa varningar etc. Musen kan och vibrerar, vilket jag tyckte skulle vara irriterande, men är fantastiskt att ha. Steelseries Engine 3 gör det enkelt och enkelt att ändra inställningar, olika makron och belysningsinställningar.
  Rekommendera den här musen!