Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha MusicCast 50

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Mobilhögtalare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Nu har jag köpt den. Fick köpt den på rea hos BRL tack vare prisjakt för 3333:- Helt fantastiskt vilket ljud! Finns absolut ingenting att klaga på!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag är testpilot för Yamaha Musiccast 50.
  Jag bor i lägenhet där jag inte kan ha för högt ljud så denna Musiccast har mött mitt behov perfekt-liten och smidig. Har provat Spotify och radiofunktionen samt kopplat barnens mobiler mot appen. Skönt att få bort stora och bökiga högtalare.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har nu haft Yamaha Music Cast i 3 år. Det är overkligt dåligt. Jag vill verkligen varna för denna skit.

  Användargränssnittet i appen är obegripligt och svårt att hantera. Det är ologiskt och omständligt. När grejjorna väl funkar låter det iofs bra, rent tekniskt är det en bra musikanläggning (jag har ett stort Yamahasystem i vardagsrummet och ett antal mindre Yamahahögtalare i olika rum, som alla sitter ihop via WiFi). Men att Yamaha ff efter tre år inte förstått hur man gör användargränssnitt är så svagt så svagt.

  Jag har märkt att vi tom drar oss för att använda systemet. Det är för krångligt och instabilt. Och jag är mycket van vid teknisk utrustning.

  Nu har vi även skaffat en Echo Dot med Alexa, eftersom Yamaha annonserat att de gjort ett sk "skill" till Alexa. Tänkte att det kanske kunde underlätta hanteringen. Jag borde ha kollat recensioner på Amazon om detta "skill" innan jag köpte Echo Dot'en. Att försöka köra MusicCast mha Alexa är helt meningslöst. Det funkar ännu sämre än appen. Läs recensionerna, det är den mest konsekvent sågade produkt jag sett. Meningslös skit från början till slut. Ett hafsverk utan ambition att någonsin vara användbar. Vad fan håller de på med på Yamaha? De har tappat förståndet. Köp något annat. Det svider att erkänna mitt felköp. Det är utrustning för sammanlagt 45.000 som pga Music Cast är obrukbart på det sätt det var menat. Man kan ff använda det som en "gammaldags" utrusning där man öppnar luckan till skåpet o trycker på knappar etc. Som på 60-talet...