Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avent Anti-colic With AirFree 260ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Nappflaskor & muggar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jättebra flaska då lilltjejen varit gasig i magen
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kanon nöjda med flaskan, min dotter får inte alls i sig lika mycket luft heller som andra flaskor. Kan rekommendera denna produkt skarpt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min son som varit kräsen innan tog flaskan och åt i lagom takt. Kändes som han svalde mindre luft än vanligt. I helhet en mycket väl godkänd flaska!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Tyvärr så gillade min dotter inte flaskans napp alls, även fast hon endast tagit Avent Natural innan. Men fantastisk design av flaska och smart anti-kolik lösningen!
 • Dålig
  1 år sedan
  Tyvärr kan jag inte ge en helt ärlig recention pågrund min dotter inte tog flaskan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Super bra flaska som verkligen verkar funka mot vår dotters kolik.
  Bra design. Lätt att diska.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har använt flaskan flitigt till min son på 3,5 månad. Han har haft problem med magknip och fått i sig alldeles för mycket luft vid amning. Vid 3 mån ålder började vi med tillägg och då va denna flaska perfekt. Vi upplevde att knipet helt försvann och denna flaska gjorde att han svalde knappt någon luft.
  Nackdel är att man ska hålla flaskan åt ett visst håll och vi upplever att den läcker lite om man håller den lite fel. Men eftersom den minskar luft i magen otroligt bra så väger det upp flaskans konstruktion, man lär sig snabbt åt vilket håll som är rätt.
 • Bra
  1 år sedan
  Alltid gillat Avents flaskor (framför allt de små) och vi har med spänning provat denna innovativa flaska. Den har bred öppning så man lätt kan hälla i dryck/pulver. Dock tror jag att den är bättre till mindre bebisar (vår är 7 månader) då det rinner för långsamt ur denna napp (alternativt så byter man till större napp om det finns att beställa) och man måste hålla den med en viss sida upp.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Testat den nu i många dagar, och jag måste säga att den uppfyller vad som beskrivs om den. Min kille har haft lite problem med mycket luft vid matningen och denna hjälpte otroligt bra på honom, så den ger jag bra betyg på.
 • Bra
  1 år sedan
  Fick hem flaskan förra veckan och har hunnit testa den ett par gånger nu. Den är helt klart godkänd då jag upplever att barnet inte får i sig mycket luft alls. Nackdelarna anser jag vara att flaskan måste hållas åt ett specifikt håll, för ett flaskan ska fylla sin funktion - samt att den är aningen krånglig att diska ren. Men det är egentligen inga problem med tanke på att barnet får i sig mindre luft och blir nöjdare :)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jättebra flaska, lagom storlek och bra med en pip som förhindrar barnet från att svälja för mycket luft. Inga konstigheter!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fick hem flaskan förra veckan. Stor tumme upp. Upplever absolut att min dotter får i sig mindre luft.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra enkel design, bra napp på flaskan.
  Upplever inte att min dotter sväljer någon luft, så den håller vad den lovar.
  Min dotter är nöjd och då även jag som mamma.
  Den används flitigt här hemma.
 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bra, underlättar säkert om ungen får ont i magen av för mycket lunch
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min dotter sväljer betydligt mindre luft, snygg och enkel design. Mycket nöjd mamma !
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag kan varmt rekommendera denna produkt. Min son var bara 3månader när vi testade denna och han verkar super nöjd. Ett stort plus är formen på pipen, efterliknar en bröstvårta vilket göra att man inte behöver vara orolig att kunna del amma. Anti-kolik funktionen är toppen då min son inte sväljer lika mycket luft, då han är väldigt matglad. Enkelt att hantera och super smidig att rengöra. Stort plus var också att min sambo & sons pappa har möjligheten att mata honom och på så sätt få sin egna tid med honom. Enkelt att ta med över allt och skön passform att hålla.
  Stark rekommendation från både mamma och pappa och en nöjd son.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Det här är en rejäl nappflaska som till största del ser ut som man väntar sig att en nappflaska ska se ut. Det nya är den lilla AirFree-ventilen vilken ska göra att mindre luft kommer ner i bebisens mage. Vi har serverat både ersättning och bröstmjölk i flaskan och vår bebis har ätit med god aptit. Det går i lagom långsam takt och med ett par rapar har vi klarat oss undan både gaser och reflux - kanonbra! Skönt att själva flaskan inte behöver skruvas ihop på något sätt, det är bara att fylla, använda och sedan diska. Vi har flera märken hemma men tar alltid denna i första hand numera. Jag rekommenderar!
 • Bra
  1 år sedan
  Vi fick hem flaskan förra veckan har har nu hunnit testa den med bröstmjölk och upplever att min son sväljer mindre luft än han gjort med andra flaskor!
  Jag tycker den funkar väldigt bra på min son på 4 månader och han verkar väldigt nöjd med den här flaskan! Han tar den direkt och han åt utan problem. Och designen är också ett plus, den är enkel och bekväm att hålla i! Skönt för pappan att kunna mata honom med en bekväm flaska när jag ska iväg och att sonen kan skifta mellan bröstet och flaskan utan problem!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med denna flaska då jag upplever att dottern sväljer mindre luft med denna flaska jämfört med de andra vi använd, och hon får därmed mindre ont i magen. Flaskan är lätt att sätta ihop samt rengöra. Kommer att byta ut våra andra flaskor mot dessa.