Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vivoactive 3 Music

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Mycket trevlig uppdatering från Vivoactive HRM som jag hade tidigare. Känns som de tänkt igenom menyerna mycket bättre nu, väldigt naturliga svepningar fram och tillbaka mellan menyerna. Betydligt enklare åtkomst till tex larm än i den gamla. Funktionen att kunna låsa displayen från tryck är suverän. Förr kunde den få för sig att bläddra lite i menyn när en svettdroppe rann över displayen.

  Nu väntar vi ivrigt på Spotify-stöd också, såg att Fenix 5 plus och 645 music fått det.

  Kikade lite på Fenix 3 och 5 under black friday men vågade inte slå till på dem av rädsla att få utslag från boetterna med min nickelallergi, tråkigt att inte Garmin kan förtydliga materialvalet. Denna har en plastboett så inga som helst problem.

  Uppdatering: Har använt den dagligen under 2 år nu och är riktigt nöjd med allt utom GPSen som ju känns som en ganska avgörande sak för en sportklocka. Vet inte vad det är men mina GPS-spår är ofta väldigt hoppande fram och tillbaka jämfört med andra enheter. Min frus vanliga Vivoactive 3 funkar mycket bättre än min så kanske bara haft otur. Har testat med enbart GPS, GPS+Glonass och GPS+Galileo men resultatet är detsamma.

  I övrigt har jag ingenting att klaga på Spotify funkar felfritt men man får ha i laddaren samtidigt som man laddar ned sin musik för det suger verkligen ur batteriet. Annars är jag väldigt nöjd med batteritiden, brukar klara mig runt 10 dagar på en laddning med 2 löppass under dessa dagar.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft denna nu i över en månad och är nöjd. Bra batteri som inte behövs laddas varje dag.

  Garmin pay har jag inte provat men hade hellre viljat ha samsung pay eller att det kommer fler till garmin pay.

  Jag och sambon har lika klocka och vi brukar springa samma sträcka tillsammans och starta och stoppa m.m samtidigt men vi får ändå ibland stora skillnader i statistik och tider.
  Men det är inte så dramatiskt men märkingsvärt. Inget jag tror man ska haka upp sig på om man är vanlig motionär.

  Tycker musik tar lång lång tid att synka, flera minuter för bara tex 24 låtar och min sambo upplevde problem med att syna Spotify spellistor till klockan.

  Jag använder samsung galaxy buds till min klocka och nu vet jag inte om det är klockan eller de trådlösa hörlurarna men tappar/hackar i ljudet hela tiden när jag har klockan På vänster arm. Byter jag klockan till höger fungerar det klockrent.

  Lite synd att kvaliten är mer plastig på musik varianten av vivoactive 3. Tål garanterat inte tuffa tag så var försiktigt.

  Bra klocka för den som inte vill lägga ut för mycket pengar.
  Skönt att lämna telefonen hemma för att tracka sin löpning som jag annars hade släpat runt på. Samt bekvämt med musik lagring om du har trådlösa hörlurar. Inget måste med musik Men det är bekvämt.

  Kan rekommendera.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Förvånansvärt bra batteritid om man inte kör GPS och musik.
  Lätt och sitter fint på en mindre kvinnas handled.
  Kabeaddas vilket kan känns lite omodernt kanske men gör säkert telefonen lättare, vilket ju är en viktig faktor när man sportar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min första pulsklocka.
  Supernöjd med det mesta.
  Sitter skönt på handleden så man tänker inte på att den sitter där. Laddar 1 gång i veckan om jag anv den till 1-2 löppass med musik.
  Synkat kanon med wifi för att tanka över låtar från Spotify.
  Kan verkligen rekommenderas och kul när man lär sig var man ska lägga sig i puls för att förlänga löppasset maximalt utan och krokna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Haft i en månad på totalt 6 löppass.

  Negativt:
  *Lyckades inte koppla upp den mot bredbandet hemma utan fick dela ut mobilt internet till den för att kunna ladda ner musik. Vet ej varför...
  *under en av löppassen hackade musiken en del men har sen inte hänt igen.
  *glapp i laddkontakten så får trixa lite när man lägger den på laddning.

  Positivt:
  *Bra med funktioner , både för träning och sömn.
  *grymt skönt o slippa ha med mobilen ut på löpturen o ändå ha musik i öronen.
  *smartwake appen som väcker en när man sover som lättast

  Laddar den ca 1 gång i veckan. Inköpt som demo-ex för 1690 :-.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Bra GPS-mätning och hittar snabbt satelliterna, ca 5-10 sekunder.
  + Lätt
  + Pålitlig pulsmätning (visst, band är ännu bättre)
  + Snabb bluetooth-koppling till hörlurar och bra mottagning.
  + Spotify

  +/- Touchscreen, bra oftast men kan leda till avbrott om man svettas mycket, men då går det bara att låsa skärmen automatiskt vid träning.

  +/- Helt ok, jag får ca 12 timmar bara GPS och puls, ca 6 timmar med musik också. Inte rekommenderat för ultramaraton eller vandrare, passar mer löpning.

  - Inte alltför bra navigering, några inbyggda enkla funktioner som att hitta tillbaka till start (typ bärplockning) och spara plats, men ingen karta eller enkelt använd rutt-funktionalitet, då får man gå upp i pris eller använda tredjepartsprogramvara via Garmin Connect.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar som den ska. Kopplar upp direkt mot Jabra Elite Sport och jag upplever aldrig att ljudet klipper. Fantastisk smidigt att används Garmin Pay, bara att lägga in valfria kort i appen och handla på. Oumbärligt på stranden vid glassköp.

  Klockan är lätt och smidig, sover med den utan problem och känns direkt naturlig. Helt ok batteritid, 2-3 dagar om man springer några pass och/eller lyssnar på musik.
 • Dålig
  1 år sedan
  Allting fungerar väldigt bra förutom bluetooth-kopplingen mot mina trådlösa lurar (jaybird X3) köpte just denna klocka för att kunna spela musik och konstaterar nu efter 5 löppass att sändaren i klockan är bedrövlig. Får bara ljud i ena luren och det hackar konstant. Jag har testat att ha klockan på bägge sidor utan att märka förbättring...
  Det blir tyvärr reklamation.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket lätt och smidig pulsklocka. Lätt gränssnitt, smidig att para med både Spotify(premium), Garmin pay och Garmin Connect.

  Även ok batteritid för en pulsklocka. Så bra att bara ha klocka och ett par lurar vid träning, och släppa telefonen.

  Garmin levererar med denna modell, mycket prisvärd och svårslagen helt enkelt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Lagom stor, knappt märkbar vikt. Sitter bekvämt på handleden dygnet runt. Skön överblick över hälsa och träning via Garmin Connect appen.. Fått den att synka till allt. Hämtar vikt via en Withings våg, och synkar smidigt till både Strava och Endomondo. Och fick i helgen uppdatering så man kan ladda ner Spotify-musik på enheten och lämna telefonen hemma. Nöjd!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan