Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch BBS1114

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Dammsugare (185)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.16)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Den suger.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 mån sedan
  Efter att ha läst en mängd positiva recensioner om denna dammsugare kändes valet enkelt. Jag förväntade mig att kunna byta ut min golvdammsugare och bara använda denna. Men efter att ha testat den i två veckor så har jag bestämt mig för att lämna tillbaka den. Den suger betydligt sämre än en vanlig dammsugare och är därför utrustad med roterande borstar i golvmunstycket, dessa drar upp mängder med fibrer från mattorna och fyller snabbt dammbehållaren trots att mattan är ren. I längden lär detta slita enormt på mattorna. Eftersom golvmunstycket är klumpigt och beroende av borstarna undertill suger det även dåligt i hörnor och längs väggar. Det lämnar även märken på känsliga golv.

  Om förväntningen är att ha denna som ett komplement duger den säkert, men det är långt kvar tills den kan ersätta min golvdammsugare.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Otrolig enkel att manövrera och funkar kanon. Den väger nästan ingenting och är väldig tyst - den är allting en vanlig dammsugare inte är. Helnöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så grym maskin,gör verkligen sitt jobb,smidig,låg bullernivå.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jaaaa...den suger minst lika bra som Dyson V10, och utan att det låter som att du står bredvid en jetmotor (läs Dyson). 71dB vs 83dB om du vill ha det i siffror. Mycket nöjd. Detta är samma dammsugare som BBS 1224 men saknar extra batteri och snabbladdare, perfekt om du redan har Bosch-prylar med samma typ av batterier. Annars är det är lika bra att köpa BBS1224 så kan du byta batteri och ladda samtidigt.
  Kolla in denna länk https://youtu.be/gh3ladSEsB8
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Denna dammsugare har kommit till väl användning hemma hos oss. Eftersom vi dammsuger flera gånger varje dag pga barn som stökar ner så är det så smidigt att ta fram denna & skippar sladdar. Den har bra uppsugningsförmåga, är smidig i styrningen & turbofunktionen är ett stort plus. Designen på produkten är modern & snygg!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kjempe god støvsuger .

  Anbefales på det sterkeste :)

  Genial å støvsuge med i trappen helt uten ledning :)

  Lett å frakte med seg enkel i bruk og ikke minst at man kan skifte munnstykke .
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så grymt bra sladdlös dammsugare
  Har helt ställt undan min klumpiga sladd damsugare och använder bara denna nu
  Men två hundar och två katter i huset använder jag dammsugaren varje dag och även i bilen så den är helt klart den bästa jag testat
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi är fast! Denna dammsugare är hur bra som helst, enkelt att slippa sladdar och man kommer åt från golv till tak! Turbo knappen är ett stort plus!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt smidig, suger bra med turboeffekten. Bra tillbehör och enkelt att koppla om till handdammsugare. Lätt att köra med en hand eftersom den svänger lätt. Batteriet håller länge, enkel att tömma. Jättesmidig när man har djur och småbarn. Enda negativa är att den blir lite tung om man dammsuger hela huset med den. Har ändå konkurrerat ut våran "vanliga" dammsugare. Väldigt nöjd över lag.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den har bytt ut min vanliga.. sååå smidig! Den är så enormt följsam och munstycket till vänster nere i bild är ett stort plus då det är gjort av gummi och därmed följer med längs alla kanter osv under soffan utan att kantstöta lister osv. Den kan också göras till liten handdammsugare för att använda på ytor och skåp som är högre upp. Älskar den! Inte optimal på mattor men i övrigt får den 4,8 av 5 stjärnor
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vi har använt denna dammsugare i några veckor nu. Den är verkligen smidig och har en suveränt bra styr/vridfunktion, vilket gör den väldigt enkel att komma åt överallt, trots att den är relativt tung. Toppenbra att det finns olika munstycken för dammsugning även av möbler, lister mm och extra bra att de är i plast så att det inte repar. Det är skönt att slippa sladd och att den kan vara framme jämt. Vi dammsuger nu dagligen då vi har hund och småbarn. Sopkvasten har inte åkt fram en enda gång sen denna kom. Nackdelen är att turbofubktionen drar väldigt mycket batteri och man kan önska att det fanns något mellanting mellan normalläge och turbo. Vidare låter den lite extra när den dras på mattor vilket kan upplevas störande. Det är även lite dumt att den inte kan stå av sig själv utan att den måste sitta i fästet på väggen för att stå upp. Överlag dock en superbra produkt som vi numera inte kan vara utan!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Dammsugaren har många bra tillbehör och en effektiv turboknapp! Den gör att allt verkligen sugs upp! Smidig att ta fram den eftersom jag har hängt upp den på väggen i köket. Den har en väldigt fin design för att vara dammsugare! Kraftfull och bra batteritid! Använder den varje dag! Rekommenderar verkligen den!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har testat denna här multidammsugaren nu i några veckor och tycker den är helt fantastiskt! Städa har blivit kul helt plötsligt! Det bästa är att man slipper krångla med långa sladdar som man behöver byta uttag på när man går från rum till rum, för den här är helt sladdlös. Batteriet laddas upp snabbt via en sladd i väggen och håller i cirka 1 timme. Även fast dammsugaren är sladdlös så tycker jag ändå att den känns väldigt kraftfull.

  Dammsugaren kommer med flertal olika "munstycken" som man kan byta emellan beroende på vart och hur du ska dammsuga. Tex så finns de ett smalare munstycke i gummi som är böjbart och perfekt att använda på små utrymmen, ovanpå lister eller på tavlor som lätt blir dammiga. Det kommer även med ett kort munstycke som är perfekt för att dammsuga i bilen med.

  Sammanfattningsvis så är hela dammsugaren supersmidig att köra omkring med och min favoritfunktion är turbo-knappen som gör damsugningen extra snabb och effektiv vid tillfällen det krävs lite extra power. Kan starkt rekommenderas.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Superbra dammsugare som suger bra!
  Turbo-effekten gör det enkelt att få upp småskräp snabbt. Men slipper krångla med sladd som ska i och ur kontakten och tömning av skräpet går smidigt till.

  Använder den dagligen och även min dotter på 4 år dammsuger sitt rum med denna utan hjälp.
  Jättenöjd!

  Negativt att den inte står på egna ben utan behöver borra upp fäste på väggen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Använder den dagligen sen jag fick hem den! Så otroligt lättnavigerad och skön att hålla i. Man kommer åt överallt och den roterar jättelätt. Jag gillar att man kan hänga upp den på väggen och att batteriet laddas för sig själv. Supersmart också att batteriet går att använda till andra produkter också och att det varar så länge. Rekommenderar den verkligen!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Använt den i en månads tid! Enkel, man slipper påsar och sladdar. Den är smidig utan att vara för tung. Den enda nackdelen är att dammsugaren "normala" sig inte är så bra! Däremot funkar turbofubktionen superbra. Nackdelen med den är att batteriet töms snabbt med turbo igång. Fördelen med denna om man har fler och verktyg är att det bara förmått klicka på ett annat batteri om dammsugaren dör mitt i :)
  Superbra nu under småbarnsåren när det är mer mat på golven än annars!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Smartaste dammsugaren med många bra tillbehör och en effektiv turbo knapp. Lätt och smidigt att ta fram den eftersom jag har hängt upp den på väggen, väldigt fin design. Använder den varje dag! Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jättenöjd med denna dammsugare! Så lätt och smidigt att ta fram den och dammsuga. Har tre barn och en katt så den används dagligen. Älskar att den är sladdlös och att den inte har nån dammsugarpåse. Det märks dessutom att den har ett utmärkt filter som inte släpper ut några ”avgaser”. Dess olika munstycken gör att man kan dammsuga allt från bilen, till taklampor och möbler. Batteriet håller länge. Den enda lilla nackdelen är att den är ganska tung så man blir lite trött i handleden om man dammsugit i en timme.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jättenöjd med denna dammsugaren och rekommenderar den verkligen! Den är väldigt smidig att använda samtidigt som den verkligen är effektiv. Än så länge har jag bara använt den till golv, lister och soffan men man kan lätt använda den till fler ytor så som väggar, tak och ta med den ut till bilen för att snabbt göra rent i den. Sedan jag fick hem denna så har jag inte använt vår vanliga dammsugare alls. Det enda som kan upplevas lite negativt är tyngden på det största munstycket men ingenting som jag upplever stör mig. Ett stort plus är också att den är väldigt smidig att rengöra :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag är verkligen supernöjd med min nya dammsugare. Har tidigare haft en centraldammsugare med långrock bökig sladd. Med min nya dammsugare kan jag snabbt och enkelt stöda av de ytor som jag önskar med ett lätt knapptryck. Det enda som jag upplever negativt är att själva munstycket är ganska tungt i övrigt en helt perfekt tystgående dammsugare som gör jobbet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Helt kanon ... dammsugare helt fantastisk.
  På mattan gräver det upp damm som du trodde inte fanns .. rekommenderas ..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Högkvalitativ dammsugare som är lätt och slät.
  Geni att använda i trappan för det är utan tråd.
  De medföljande munstyckena är mycket lätta att använda på listorna och mellan soffbänkarna
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna dammsugare. Den används varje dag. Det dammsuger bättre än vår andra dammsugare, så det har varit i garderoben efter att vi fått Bosch i huset.
  Absolut strålande att du kan byta munstycket så att du kommer över allt. Det kan också böjas på alla sidor, så att du enkelt kan dammsuga under soffan, längs hyllan i köket, i taket ... ja överallt.
  Endast negativt är att det måste tömmas ofta (åtminstone när det används varje dag), men det tar två sekunder. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har använt denna dammsugare en månad nu och kan inte säga något annat än jag är nöjd. Super fint med hängande så jag kan få den tillgänglig i köket där den används dagligen. Genius för att dammsuga bilen med den flexibla framkanten ingår. Är också nöjd med batteriets livslängd. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket praktisk dammsugare. Slår försiktigt på golvet, lätt att manövrera och ger alla byster. Lätt att tömma och hålla rent. Det är roligt att dammsuga bilen och det är överallt där det är obekväma att gå med dammsugaren. Jag tycker att det är lite tungt när hela huset ska dammsugas, men det finns mer än tillräckligt med batterikapacitet för att göra det. Denna dammsugare är en nödvändighet för alla barnbarn. Praktisk upphängning med skydd är helt fantastiskt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  plus:
  Mycket lätt att använda!
  Lättillgängligt!
  Bra hangout för de olika delarna (var mycket positivt överraskad av detta)!
  Super för småbarnsfamiljer!
  Bra sug!

  minus:
  Kunde inte använda den i vår målade trappa på grund av risken för repor ..
  Ska också ha en vanlig dammsugare - det här fungerar mer som en extra ..
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Super dammsugare för daglig användning. Använd det efter alla måltider barnen äter. Lätt att använda och strålande väggmontering, där du också kan fästa extra borstar i dammsugaren. När huvudrengöringen ska göras, svär jag fortfarande på dammsugaren med tråd. Men det här gör definitivt livet vardagligare :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har använt denna dammsugare i några veckor nu och är väldigt nöjd. Det är bra att stå i vardagsrummet så att jag kan smula efter barnen flera gånger om dagen. Det är lätt att göra och kommer överallt. Jag tar huvudrengöringen med min andra dammsugare, men det används flera gånger dagligen. Rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det här är den enklaste dammsugaren jag har använt. God sugning, lätt att duscha runt och plus för väggmontering. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Använder det flera gånger om dagen och är mycket nöjd. Har haft mer dammsugare av samma storlek och det här är definitivt det bästa!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta är en super dammsugare som gör daglig rengöring mycket enklare. Jag släpper inte ledningar och kablar i närheten. Super till trappor, bilen och överallt får du inte en tråd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Lätt att använda. Geni att det är okej. Vi använder det för en dag när det är så lätt att få upp det :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket stilig och mångsidig dammsugare. Rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta gör det väldigt roligt att dammsuga! Hela toppen! :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har använt det varje dag i 1 vecka och är mycket nöjda. Lätt att använda, många funktioner och bonusar att den är sladdlös och att du kan använda batteriet för andra Bosch-verktyg!