Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DCS-8525LH

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Övervakningskameror (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Har tre såna här kameror och alla har samma problem. Det var VÄLDIGT svårt att få dom att registrera sig mot WiFi och mot "D-link cloud". Fick hålla på i ett par timmar innan det till slut lyckades. WiFi problemen verkar ha att göra med att ditt WiFi måste vara konfigurerat som "WPA2 only", det går inte att blanda med "WPA" (finns beskrivet i online forum). Varför det var så svårt att koppla upp mot D-link cloud är oklart, "trial and error" + tålamod gäller. Det andra problemet är vid strömavbrott. Kameran försöker då (när strömmen kommer tillbaka) att koppla upp sig mot WiFi *en* gång, och misslyckas det så kommer den aldrig att försöka igen(!) I mitt fall lyckas ALDRIG första försöket efter strömavbrott eftersom kameran startar snabbare än WiFi routern, vilket gör att kameran "tror" att WiFi är nere och då ger upp direkt. Detta är ett problem om kameran står i tex sommarstugan. Problemet är dokumenterat på D-link forum, men ingen åtgärd verkar vidtas. Lösningen är att skaffa en fjärrstyrd strömbrytare så att man kan slå av/på och få kameran att försöka igen. Alternativ: konfigurera firmware så att kameran bootar om tex en gång per dag (det sägs lösa problemet). Betyget blir trots allt 3, eftersom kameran ger bra bilder och är lätt att hantera (när den är ansluten).
 • Usel
  1 månad sedan
  Om man vill komma åt kamera direct via nätverket (med exempelvis iSpy eller liknande mjukvara för övervakning) så är denna kamera kass. Den har ingen inbyggd webbserver och kan därför heller inte kommas åt eller styras.
  Denna modell baserar helst på att man tar till sig D-Link cloud, deras appar och prenumerationer...
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Högupplöst, smidig app och möjlighet att få åtkomst genom hemsida.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Själva kameran är ok och ger bra bilder, men den stora bristen är att den enbart går att köra via en undermålig app (mydlink). Denna appen är enda sättet att komma åt kameran. Den går inte att nå via en vanlig dator.

  Installationen går till genom att man scannar en QR-kod på kameran i appen. Bra i teorin, men funkade inte för mig (konstigt felmeddelande om att strömsladden inte var ansluten, vilket den var). I mitt fall fungerade installationen av kameran först på tredje telefonen (iphone) jag försökte med. Som tur var fungerade kameran sedan på alla telefoner och plattor när jag väl lyckats lägga till den i mitt konto.

  Kameran har sedan många avancerade funktioner men den saknar HELT bruksanvisning. Det enda som finns med är en liten papperslapp med QR-koden och en uppmaning att ladda ner appen. Den enda supporten som finns på d-links hemsida är några reklamvideor med glassig information om kameran och appen. Enda sättet att styra kameran är alltså att prova sig fram på alla knappar och se vad de gör. Det finns tex en knapp för "sekretessläge" som jag fortfarande inte vet vad den gör? Jag kan välja mellan 50 och 60 Hz "Anti-flimmer" men vad är det? De mer avancerade övervakningsfunktionerna har jag inte ens orkat försöka sätta mig in i ännu. Det funkar säkert bara man lägger tiden att prova sig fram. Verkligen synd. Det är en bra kamera, men d-link har missat användarna. Tyvärr är inte appen så lätt att förstå som de verkar tro och jag har faktiskt inte tid att prova mig fram på allt. Hade det funnit någon möjlighet att enkelt få reda på hur kameran funkar hade betyget blivit mycket högre. Förhoppningsvis kommer väl det framöver för det verkar vara många som klagar på detta (jag har försökt googla fram instruktioner för kameran). Det borde vara lätt fixat av d-link. Varför inte en pdf-manual på hemsidan så går betyget upp direkt?