Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Resident Evil 2 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fantastiskt bra! Mycket skräck, pussel, story.. har allt. Bra spelvärde i båda huvudkampanjerna. Spelkontrollen och ljussättningen är utmärkt, viktigt för denna typ av spel. Jag spelade för referens igenom originalet till PS1 igen i samband med remaken släpptes, det är riktigt skickligt hur de lyft över i princip alla delar från originalet men samtidigt utökat innehållet. Det nya spelet är mycket mörkare och använder dynamisk ljussättning på ett helt annat sätt.

  Spelat på Xbox One S och 1080p DLP-projektor (100-tum), 5.0 surround / hörlurar omväxlande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  👍
 • Perfekt
  2 år sedan
  En riktigt bra remake på ett riktigt bra spel! Om man som jag är uppvuxen (Resident Evil 2 släpptes ursprungligen till Playstation 1998) med alla dessa Resident Evil spel och spelad alla för ca 20 år sedan är detta ett måste! Spelet innehåller en hel del skräck och även många pussel som måste lösas, dessa är oftast väldigt smarta och roliga att försöka lösa samtidigt som du har en zombie eller annat vidrigt som flåsar dig i nacken under tiden du vandrar runt. Grafiskt är spelet väldigt snyggt med de vidrigaste fiender du skådat i ett spel fram tills nu, gillar du inte blod ska du inte spela detta! Miljöerna i spelet är även de väldigt detaljerande (som vanligt i Resident Evil spel) och så är även alla fiender mm.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.