Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Supra Headphones Nero-X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Supra Headphones Hörlurar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  20 dagar sedan
  + Bra ljud
  + Bra batteritid
  - Micen är fullständigt skräp

  Om du inte pratar i telefon speciellt mycket är dessa bra, men det extremt irriterande att den du pratar med knappt förstår dig.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kör alltid in-ear med skumgummi-kuddar. På dessa följer sådana med men det man ska tänka på är att röret som går in i örat är väldigt tjockt, så har du smala örongångar (vilket jag verka ha) blir det obekvämt. Mina gamla Sony SBH-80 har betydligt smalare rör och därför sitter de mycket mer bekvämt.

  Ljudet på dessa var väldigt kraftfullt, nästan för mycket. Tyvärr visade det sig snabbt att balansen inte var rätt, ena luren spelade högre än den andra, så jag fick returnera dem. Ett annat minus var att sladdfjärren var rätt tung och tenderade att störa när man tränade. I övrigt var ljudet bra men på grund av alla minus blev det inga nya.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Saknar bas och värme i ljudet. Helt ok mellanregister och diskant. Är inte värda priset. Blir inget tryck i musiken även om man justerar EQ:n. Köp Jaybird istället, de är underbara.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mkt bra ljud för pengarna.
  Micen fungerar 100 gånger bättre än på JBL reflect. .
  Reklamera tre stycken av den tills ja byttre till dessa.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  +Fantastiskt ljud, klart, djup och starkt
  +Grym passform
  +Tåliga

  -Något ojämn och delvis svag blåtand

  Jag har testat en hel del trådlösa lurar och kan säga att under tusenlappen finns nog inga bättre trådlösalurar ljudmässigt.
  Kan tyvärr inte ge den högre poäng då den minst var 10min ger ifrån sig "hick-ljud" vilket de flesta blåtandslurar gör då och då men aldrig så ofta som dessa, för dem som tycker de inkluderade lurarna till ens iPhone är bra nog kommer detta inte vara ett problem för er.
  Räckvidden är också underkänd, kan ibland gå igenom min lägenhet utan problem och ibland klarar den inte ens en dörr utan avbrott.
  Det sämsta var nog när jag körde lite fria vikter på utegymmet och när stången var parallellt med lurarna blev det avbrott i musiken och "hick-ljud" när mobil låg löst framför mina fötter ca 10cm bort.