Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Andersson MRA 3.2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Andersson TV-fästen & skärmfästen (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Ingen annan verkar ha recenserat så jag skriver en lite längre om min upplevelse så kanske det hjälper någon.

  Fästet är inköpt idag och monterad nu på kvällen så detta är en recension på första intrycken.

  Detta är mitt första bordsfäste och mina skärmar är en 28" och en 24 tummare.

  Fästet har en omedelbar känsla av vikt och kvalitet. Vilket är bra!

  En av plastskydden på undersidan av armen som agerar kabeldöljare saknade en skruv och slamrade runt. Inga stora problem, det fanns tillräckligt med skruvar över för att skruva ihop det ordentligt.

  De två armarna var bundna ihop med två stycken buntband. När jag klippte buntbandet visade det sig att armarna är under spänning och armen slog ut kraftfullt. Om jag arbetat ca 10 cm närmare min skärm så är jag säker på att den slagit sönder panelen. Jag klippte upp det andra buntbandet mycket försiktigare.

  Det var relativt simpelt att montera ihop de olika delarna. Jag använder bordsfästet och detta fäster man genom handskruva upp platta mot undersidan av bordet för att sätta foten under press. Denna skruv gick väldigt trögt och behövde i min mening för mycket kraft. Jag är en stor kille, tränar regelbundet och jag fick ta i för allt vad jag kunde och funderade på att gå och hämta något att använda som hävarm. Så man måste vara stark i nyporna.

  Efter montering, vid inställning av skärmarna i korrekt höjd så upptäckte jag är den sista leden (för skärm tilt) i armen helt utan stadga. Detta gjorde att skärmarna hängde i nedåtvinkel. Jag använde medföljande handverktyg/nyckel för att skruva åt leden. Detta förbättrade skärmstabiliteten och det går att vinkla skärmana så man kan titta lätt nedåt på dem.

  Dock verkar vikten av skärmarna vilja hitta ett viloläga som är mer vertikalt, då jag redan efter ca 1h fått efterskruva för att stärka leden. Notera att det är min 28" skärm som verkar vinkla sig upprätt mer än min 24" skärm. T.ex. under tiden jag skrivet denna recension har min 28" skärm vinklat om sig, medan min 24" står sig bra. (Detta kan vara pga. att min 28" skärm har Vesa fästet i överkant av skärmen, ej i centrum, vilket ger mer vikt i underkant som leder skärmen till att böja sig nedåt)

  Vad gäller armarnas längd/bredd så blev jag positivt överraskad då jag trodde det skulle vara betydligt mindre spelrum för att vinkla och föra skärmarna fram och tillbaka. 28+24" är alltså inga problem.

  Medföljande verktyg var helt ok. Det fanns skruvar, brickor och alla fästen verkade vara med. Fästet för skärmen har två uttag av skruvhål för olika VESA dimension antar jag. Det var bra då min större skärm har mindre dimensionerna och min mindre skärm använde större dimensionerna.

  Jag sätter helt enkelt "Ganska Bra" som betyg så här långt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 tim sedan
  Uppdaterat: 1 tim sedan
  Detta/dessa fästen fungerar riktigt bra och det förvånar mig lite med tanke på priset.
  På mina armar sitter en 27" och en 24" som hålls upp bra utan att åka ner.

  Det jag kan se är att skärmarna har en tendens att rotera lite, vi snackar några millimeter, men det är ju snabbt korrigerat. Det kan mycket väl bero på att vi bor i en gammal träkåk så golvet är ju inte direkt stumt utan man känner av om någon stampar runt.

  Beroende på hur man har skärmarna så kan det byggas lite bakåt, vilket är lite synd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Drar av två stjärnor för:
  Kvalitén på kabelhållarna och dess konstruktion, dom fyller sin funktion men med hårdplasten de är gjorda av känns det som att gå ut på väldigt tunn is varje gång man tar i dem.

  Den sista leden där skärmen sitter fast borde haft grader så den varit lättare och ställa in utan att dra åt för kung och fosterland.

  Lite klent med bara två USB-portar när man ändå bemödar sig att ha en sån funktion.