Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Resident Evil 2 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Gillar man skräckspel ska man definitivt spela detta. Väldigt välgjort och skrämmande på samma gång. Går att spela en snarlik kampanj med antingen Leon eller Claire där vissa element skiljer sig. Kommer spela den andra kampanjen om några månader igen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Riktigt bra gjort!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa spelet jag spelat på många år. Äntligen är Resident Evil, Resident Evil igen. Riktig wow upplevelse i spelform.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket stark nia. Bland det bästa som någonsin producerats i skräckväg, gällande både film och spel. Trogen originalet. Köp. Capcom i sitt esse.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Sjukt bra! Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktigt bra remake på ett riktigt bra spel! Om man som jag är uppvuxen (Resident Evil 2 släpptes ursprungligen till Playstation 1998) med alla dessa Resident Evil spel och spelad alla för ca 20 år sedan är detta ett måste! Spelet innehåller en hel del skräck och även många pussel som måste lösas, dessa är oftast väldigt smarta och roliga att försöka lösa samtidigt som du har en zombie eller annat vidrigt som flåsar dig i nacken under tiden du vandrar runt. Grafiskt är spelet väldigt snyggt med de vidrigaste fiender du skådat i ett spel fram tills nu, gillar du inte blod ska du inte spela detta! Miljöerna i spelet är även de väldigt detaljerande (som vanligt i Resident Evil spel) och så är även alla fiender mm.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.