Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Steamery Cirrus No.2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla The Steamery Strykjärn & steamers (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Tyvärr en riktigt usel produkt. Snygg design, men fått returnera två stycken pga av att effekten avtagit. Har nu köpt en billigare Philips, som fungerar och levererar ett bättre resultat.

  Superbesviken
 • Usel
  2 år sedan
  Supersnygg på bild när jag handlade den online. Tyvärr är den inte alls lika fin när jag fick den i verkligheten. Jag blev glad att se fina boxen den kom i, men när jag väl använder produkten blev jag riktig besviken. Det lever inte upp till förpackningen ens.

  Jag beställde den rosa varianten och glad att jag fick tag på den eftersom den var slut på lager hos Steamerys hemsida. Produkten har en matt plastkänsla som är skön och formen är fin. Dock är den inte alls praktisk då den blir väldigt varm och du bör ha värmeskydd så du inte skadar dina möbler om du lägger undan den. Man får med en svart påse som även skall fungera som skydd för händer när man stryker kläderna. Det underlättar själva strykningen. Det skulle bara behövas någon slags extra hållare som håller upp strykjärnet när man tar nästa plagg.

  Produkten känns billig i utförande där det har tillverkats i någon fabrik som inte har samma tänk på kvalité. Det är fula skarvar och man ser att de har sprayat på rosa färg på plastdelarna som inte är helt 100% utfört. Redan när man drog bort det blåa skyddsplasten på själva strykjärnshuvudet, så fastnade en del plast i kanten eftersom de har skruvat produkten med plasten på. Irritation växer då jag var tvungen och ta en pincett för att få bort all blå plast för att inte det skall fastna när jag väl sätter igång strykjärnet.

  Ok läser att man skall börja med en gammal plagg för att inte sabba sina finare kläder. Jag tog en bomulls tshirt som jag inte skulle ångra ifall det blev bränd. Jag fyller en minivattentank i form av en liten mini-behållare för en vattenpistol som är alldeles för nära strömkabeln. Bäst att torka all vätska eftersom det är så nära ström.

  När jag väl satte igång den så började värmen lösa upp texten "Steamery Stockholm" på produkten. Det gjorde att det lämnade kvar ful svart färg som löst upp loggan. Rosa var inte längre så rosa utan har fått fula svarta märken. Inte gott tecken.

  Jag fortsätter med att trycka knappen som ger ånga. Det blir rött så fort värmen inte räcker till och det klarar typ 30 sekunder i taget. Inte alls lång tid om man skall stryka större plagg som en skjorta för män. Funkar bra till linne som behöver fräschas upp. Det kommer med ett extra bortshuvud som man sätter fast på produkten. Det här gjorde jag när strykjärnet var kall. När jag väl har använt produkten så lossnar en del av plastlacket från själva strykjärnet när man tar av borsthuvudet efter den har svalnat.

  Jag returnerade produkten och jag tror det krävs flertal uppdaterad version innan denna produkt är helt ok. Jag kanske köper en när det kommer en "Steamery Cirrus No.5" om de har fixat till de ovanstående fel och får tillverkarna att förstå kvalité är viktig med designprodukter. Det är kanske därför som Steamerys rosa variant har nyleverans i augusti 2018. Deras konkurrent Philips har inte heller lyckas med deras produkt som har mindre fin design och inte lika bra webbshop. Det känns som det finns mer att göra inom vertikal ångstrykning. Denna produkt kostade 1200kr och det är inte värd det priset. Det känns som en produkt som likaväl skulle kosta 499kr. Då skulle man acceptera till den kvalité den kom i nu med Steamery Cirrus No.2.