Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Just Cause 4 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Riktigt dålig grafik i jämförelse med andra spel som rdr2 och fh4. Upplevde jc3 som en betydligt bättre spelupplevelse även om den blev enformig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  10 mån sedan
  Vi kom fram till det fjärde kapitlet i en av de mest explosiva sagorna i videogames historia. Rico Rodiguez återvänder efter det tredje kapitlet med ett nytt uppdrag: hämnd. JC4 är verkligen en mer mogen episod eller åtminstone mindre ljushjärtad än den tidigare berättande nivån. Även om det tidigare hade varit en kamp för att destabilisera diktaturer och regimer, är nu Rikos uppdrag personligt.

  Det som inte förändras är möjligheten att spränga allt som vi står inför. I denna utgåva blir gripen ännu kraftfullare och får olika kombinerade funktioner. Slå upp, dra och flyga allt inom räckhåll. Tyvärr är systemet som implementeras av utvecklarna inte alltid perfekt: möjligheterna är många, men vi kommer sällan att känna oss rörda för att utnyttja dem.

  Jag ångrar också att på teknisk nivå lider arbetet av vissa begränsningar vid återgivning och uppladdning på medellång avstånd. En fel som kan korrigeras av en patch, säkert, men det lämnar lite "bitter smak. Men vi kommer säkert inte att missa uppdrag till ansikte och mål som ska uppnås. Det är inte alltid tillfredsställande att utforska kartan med olika block.

  Dessutom övertygar inte den stora nyheten av detta spel eller extrema väderhändelser: ja, de är vackra och gör upplevelsen verkligen kaotisk, men de är för begränsade. Det skulle ha varit trevligt att kunna aktivera dem som du vill. Ett arbete med ljus och skuggor, då kommer det säkert att roa fansen!

  För att läsa hela vår recension kan du gå här: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/just-cause-4-recensione