Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gears 5 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fann inte Gears 5 för PC och skriver därför recensionen här. Har lirat GOW 1-3 och uppskattar de nya karaktärerna, fienderna och vapenvariationen i Gears 5. Kör i 4K på OLED-TV med maxade inställningar och snyggare PC spel har jag aldrig sett. Ljudmixen är också bra precis som känslan i vapnen. Att sticka bajonetten i ruskprickar eller att såga itu dem med Lancern är lika stämningsfullt och roligt som alltid. Roboten Jack har fått en uppsjö med perks som kan uppgraderas och det gör striderna mer taktiska och varierande.
  Avigsidan av medaljen är många och långa cutscenes som jag inte tycker passar in i ett actionsspel, de stör tempot. Spelet tyngs också av frekventa irriterande buggar; ljudet försvinner, blackscreen, spelet stänger ner sig, uppkopplingen till hosten tappas. Drar av en stjärna för buggigheten. Körde genom spelet när X-box gamepass kostade 10kr och det är ju svårt att inte vara nöjd för det priset. 500kr hade känts surt.

  Uppdatering
  Drar av en stjärna till för att spelet är så trasigt. Ljudet försvinner/spelet kraschar vid varannan cutscene vilket i praktiken innebär flera gånger i timmen. De flesta cutscenes syns bara för hosten medan den andra får blackscreen. På gränsen till ospelbart. För övrigt var kampanjen i kortaste laget. Har inte prövat några andra game modes.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Best game ever created !