Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Sjukt bra batteritid och stilren. Känns väldigt fräscht.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Positivt överraskad! Helt ärligt fantastiskt, känns som man varit hos tandläkaren varje dag & rengjort tänderna. Många plus & rekommenderas starkt 😊
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  En riktigt bra tandborste väl värd pengarna! Går snabbt att ladda, batteriet håller i typ två veckor och den är snygg! Rekommenderar starkt.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har haft många eltandborstar i mina dar då jag jobbat på en elektronikkedja i många år och såna alltid dök upp på prisbord och liknande. Denna är överlägset mest bekväm att använda för mig som är känslig i munnen. Det tar alltid lite tid att komma in i att använda eltandborste men när man väl gjort det så känner man verkligen vilken skillnad det blir i renhet. Tänderna känns så fräscha och Philips har verkligen fått till rörelserna i denna tandborste som inte är irriterande alls för tandköttet.
  Vill du ha en behaglig upplevelse så väljer du denna tandborste.
  Den har två lägen också vilket är lite roligt.
  Jag har inte behövt ladda den än efter flera veckors användning.
  Sen har jag ju fetish för snygga grejer i badrummet och denna passar verkligen in med sin matt-svarta finish. Så snygg! :)
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Väldigt nöjd med den här eltandborsten. Tänderna känns rena och fräscha, den är smidig och dessutom har den en snygg design. Jag tycker om att den har två olika funktioner, clean och white. Den har väldigt bra batteritid vilket är väldigt skönt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Min första eltandborste - nu vet jag att jag aldrig kommer gå över till en vanlig igen. En helt fantastisk produkt! Den har en snygg design, är smidig och tänderna känns verkligen rena. Liknar känslan efter ett besök hos tandläkaren, varje dag! Jag kan verkligen rekommendera den här tandborsten!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Supernöjd med denna eltandborste. Lättsam, och behaglig, känns verkligen som att den "rensar" ordentligt och att det inte irriterar tandköttet. Gillar verkligen trycket av vibrationen av denna eltandborste. Sen tycker jag verkligen om designen, jättefin!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Bästa el tandborsten jag provat, skönt ovalt huvud som gör att det blir enkelt att komma åt även längst in i munnen. Kraftig och jämn vibration som gör att hela munnen känns otroligt ren efteråt. Plus för snygg design och batterier som håller länge.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Stilren produkt med grymt resultat. Produkten utmärker sig genom att tandborstbladet vibrerar och inte roterar som dem tidigare jag provat. Ren känsla på tänderna redan efter första borstningen. Stort plus är dess batteritid och enkelheten. Även snygg design.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Mycket snygg och enkel tandborste. Ger också bra resultat, mycket trevligt med inställningarna. Tyvärr vibrerar den lite för mycket för min person, men min man älskar det!
 • Bra
  6 mån sedan
  Praktisk och superhygienisk tandborste. Ett litet borsthuvud gör det enkelt att komma var som helst, så hela munen blir ren. Jag har aldrig känt mig så ren i min mun som att ha renoverat det här.
  Mycket bra batterilivslängd är också ett stort plus.
  Jag hade aldrig använt el tandborste förut, och det var därför inte känt för mig med vibrationer i munnen, sålunda en längre tid att vänja på det.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Bra tandborste med lång batteritid. Mycket glad och fick vitare tänder :)
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Bra tandborste, lång batteritid gör vad det lovar. Inte helt nöjd med "vitare" -programmet.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Första gången jag har använt en elektrisk tandborste, kan jag verkligen känna skillnaden! Tänderna kommer definitivt att rengöras ordentligt!
  Full topp med timing, där tandborsten stängs av när du har tillräckligt med borstning. Och att det slutar luta när du borstar för hårt.
  Måste arbeta lite med tekniken för att undvika för mycket att spilla på spegeln, men det är nog en besvär
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Du känner att du får rena tänder och det når också tänderna på baksidan helt utan problem. Mycket lätt att använda och lång batteritid. Jag är väldigt glad med det!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Det är bra att tandborsten signaler när man ska ändra sidor och att den har flera inställningar. Tänderna känner sig dentala efter borstning, och det vibrerar inte för mycket. Som borsthuvudet är det lite som en vanlig tandborste och är inte liten och rund. Designen är annars mycket trevligt och gör det till badrumshyllan. Glatt nöjd!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Min första elektriska tandborste och det stod verkligen upp till förväntningarna! Tänderna har aldrig blivit så rena! Det är mycket bra i handen och rensar verkligen bra. Rekommenderas verkligen! :)
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Min första elektriska tandborste, och hittills tycker jag att det är fantastiskt! Det är bra i handen, tänderna känns riktigt rena och jag kommer över allt. Kan inte vänta till rätt tandläkare seger vid nästa besök ;-)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket, väldigt, väldigt glad! Tidigare svor till Oral B, som jag fortfarande tycker om det, men när jag försökte detta så sattes den andra på hyllan (och ännu inte framåt). De första dagarna var det väldigt obekant att använda det, och det krossade någonting grymt, men efter det tyckte jag mig väldigt mycket. Det bästa är att jag känner att det är _important_ rent. Särskilt bakom tänderna, där jag ibland får tartaren bakom de nedre snedställningarna - nu är det helt fantastiskt! Så det har varit ett av de viktigaste kriterierna. Annars är det bra batterilivslängd, ser bra ut och allt det.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Bra design, ser pro. Bra batteritid och det är klart att användas när du tar ut det från paketet. Tyvärr kittar jag för mycket i munnen / tuggumman när jag använder den. Mannen i huset grävde den och tog över. Han känner att hans tänder blir otroligt rena och kommer bra överallt. Vi tror också att hans tänder har blivit vitare.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Verkar att tandborsten har en fin look, med olika funktioner, som jag tycker är positiv. Efter användning känner jag mig att tänderna blir rena och jag mår bra på alla tänder. Tandborsten har också bra batterilivslängd. Låt oss gå ofta! Otroligt nöjd med tandborsten, ny favorit
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Tänderna känns renare och mjukare! Bra batterilivslängd, lite minus att det har lite för högt ljud. Annars, nöjd med min nya elektriska tandborste!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har inte använt elektrisk tandborste i många år, och vid den tiden verkar det som om det var opraktiskt. Jag var alltså skeptisk och nyfiken när jag testade detta. Och jag blev mycket positivt överraskad! Tandborsten kommer lätt överallt och känns bekvämt under polering. Tandborsten är väldigt lätt och lätt att använda - och tänderna är ordentligt rengjorda efteråt. Rekommenderas! Särskilt till skeptikerna där ute!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag har använt vanlig elektrisk tandborste ganska länge och trodde inte att det finns något som kan överraska mig, men! Det är en stor skillnad! Efter slipning har jag en känsla av en grundlig professionell rengöring hos tandläkaren. Det har rengörings- och blekningssystem och du märker en skillnad efter några dagar. En smart sensor ger en signal om du borstar för hårt, och dessutom timmar som varnar när du har renoverat rekommenderat 2 minuter. Om du vill ha en bra bekväm upplevelse med elektrisk tandborste, fräschare mun och vitare tänder rekommenderar jag Philips Sonicare Protective Clean Philips
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Trevlig design och inte minst en bra tandborste!
  Bra batterilivslängd och rengör dina tänder!
  Nackdelen är att du inte kan ändra hastigheten.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Lätt att använda, ger ett bra resultat där dina tänder känns rena efteråt! Mycket roligt med eget vitläge :)
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket enkel och rak tandborste att använda. Rekommendera att använda den enkla rena inställningen eftersom du får en jämnare övergång från vanlig tandborste till elektrisk om du inte har haft det tidigare. Mycket bekvämt borsthuvud som täcker mycket. Hög vibration som kan orsaka mycket tandkräm att spira, men det här är en vana som gör att du känner dig bekväm för att undvika detta.
  Tänderna känns väldigt rena och känns som om det är bra överallt.
  Rekommenderas.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Min första elektriska tandborste, och jag är kvar med ett positivt intryck. Det känns bra och stadigt i min hand, tänderna känns rena och jag känner mig väl efter användning, eftersom jag tycker att det är bra för hela munhålan.