Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mophie Charge Stream Pad Mini

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mophie Trådlösa laddare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte mina två på Webhallen extremt prisvärt, då mophie är en av Apples få favoritpartners när de gäller trådlösa laddningsplattor, vilket garanterar att det är kvalitet och fungerar bra med iPhone. Har en Mini som nattladdare och en Mini på skrivbordet för laddning och då funkar det att det är 5 watts-laddning. Telefonen är ju fullladdad när man vaknar. En annan fördel är att man får rätt vinkel och ser vad som händer på telefonen medan man jobbar. Den är perfekt också att ha med sig på resor då den är så pass liten och lätt. På både Best Buy och Amazon får denna produkt 4 av 5 av användarna. Men jag ger den också en femma på grund av prisvärdheten och just den perfekta vinkeln. Läste denna recension innan jag slog till och köpte två https://teknikveckan.se/vi-har-testat-mophie-charge-stream-pad-mini/
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Nja, den här är inget vidare. Laddar mycket sakta, det tar många timmar att ladda en Iphone XS. Den lutande formen gör att telefoner med glasbaksida glider av om man inte har skal på. Mophie har försökt motverka detta genom att sätta dit en klisterremsa, vilket funkade typ första veckan. Efter det hjälper remsan inte alls och lämnar kladd på telefonen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpte två på Webhallen för 99 kr dryck.
  Används som nattladdare för S10an. Laddar inte speciellt snabbt (5w). Men det är bara bra under natten och den laddar ju fortfarande från 0 till 100 på max 3 h.