Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Zekler 412S Headband

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Zekler Hörselskydd (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  11 dagar sedan
  Bra ljud, dålig mic för samtal och gränsfall till tillräckligt ljuddämpande. Är det högt buller har den problem att skydda mot ljudet.

  Helt OK för priset och passar en hemmapulare bra, men finns bättre alternativ för proffset
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Ger ungefär samma skydd som mina 3M Peltor Optime I, vilket jag tycker är okej för hobbybruk eller där du inte är i bullrig miljö hela dagen. Ljudet är helt okej och bluetooth fungerar bra.
  Kan dock inte säga något om hur länge de håller men det känns som den plastiga bygeln är det som kommer gå sönder först om du tex. tappar dom.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa då mina peltor snart är 10 år och bara har radio. Dessa fungerar utmärkt att lyssna via blåtand, men som hörselskydd är de kass.
  Jag har peltor optime II och peltor radio att jämföra med, och de är så mycket bättre när det kommer till dämpning. Dessa vill du inte ha om du ska köra vinkelslip eller en kapsåg, de kan duga om du ska klippa gräset.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otroligt bra ljud! Det bästa ljudet jag har hört i ett par hörselskydd, även jämfört med mycket dyrare Peltor. Perfekt om man streamar allt från telefonen, saknar dock radio. Relativt lätta och sitter skönt. Full pott!