Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fallout 76 (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Det här är ett pinsamt exempel på vad stora spelutvecklare tror att dem ska kunna komma undan med. Nej, inte under 2018.

  Spelet är en buggfest utan dess like, storyn existerar inte och djupet är som att försöka dyka i en vattenpöl.

  Älskade Fallout 3, New Vegas och tyckte att 4:an var OK. Men 76 är att pissa sina fans i ansiktet.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  11 dagar sedan
  Haft spelet sedan BETA stadiet. Det finns ingen story, inga NPC bara en massa småuppdrag utan mening. Sjukt buggigt spawnsystem då fiender får level efter omgivningens spelarnivå. Detta gör att du helt plötsligt kan behöva hoppa ur då alla fiender är 30-50 levlar över dig. Dåligt system för levling. Positivt är att det är Falloutmiljö.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har aldrig sett något liknande på spelmarknaden som Fallout 76... Vad hände med Bethesda. Hur kunde det gå såhär?
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Köpte inte vid release då det verka vara en bugfest utan dess like och var inte värt 500+ kr då.
  Så köpte det billigt först för ca 2 veckor sen och det har varit väldigt problemfritt och roligt att spela. Några enstaka fysik- och grafik-buggar samt 3-4 krascher och frånkopplingar på ca 50 timmars spelande.

  Känns väldigt öde och inge quester med massa dialog från npc:s. Men Fallout 76 är proppfull med story och lore om man orkar ta sig tid och läsa och undersöka grejer.

  Men spelet dras med den uråldriga motorn som sätter mycket käppar i hjulet. Önskar Bethesda bara kunde pensionera den och köpa in en vettig istället.

  För priset det är på idag så tycker jag att Fallout 76 är lätt värt det. Hoppas även dom patchar och fixar ytterligare samt lägger till mer innehåll.
  Jag är inte så mycket för PvP speciellt inte i fallout världen och med denna klumpiga grafikmotor.
 • Usel
  4 mån sedan
  Vad i hela friden håller Bethesda på med... Detta är en skam för datorspelsindustrin.
 • Usel
  5 mån sedan
  Saknar det gammla fallout där man spelade ensam och utan bugg och att den tapar kopplingen till servern.
 • Usel
  6 mån sedan
  Spelet går inte att spela. Allt är trasigt. Borde inte få säljas.
 • Usel
  6 mån sedan
  Spelat det i ca 30 timmar. Extremt enformigt. Buggigt... Har slutat spela det helt. Spelar Soul Calibour 6 istället.
 • Usel
  6 mån sedan
  Undvik, inte värt en krona
 • Bra
  6 mån sedan
  Har varit ett Fallout-fan sedan Fallout 3. Till skillnad från många andra tyckte jag att det lät som en bra idé att göra ett online spel. Saknade det väldigt i Fallout 4. Kändes lite bortkastat att lägga 20+ timmar på att bygga ett imponerande settlement som ingen annan kunde se eller var intresserad av.

  Har spelat Fallout 76 en del nu och jag ångrar definitivt inte att jag skaffat det. Har haft en del vänner att spela med och det gör spelet så mycket bättre!

  Visst finns det en del buggar men tänker att de hinner lösa sig så småningom.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Fallout 76 är inte ett fruktansvärt spel men långt ifrån perfekt. Bethesda skulle lätt kunnat lägga mer tid på att fixa bugar och små spel detaljer innan dom släppte detta spelet.

  Jag har spelat Fallout 76 helt skälv och utan några random eller kompisar och har lyckats att fälla min första nuke. Jag har haft mycket roligt under denna tid MEN det har inte varit lätt pga spelet är alldeles för begränsat med caps (den svår ekonomin), låg carry weight, Level requirment, stachbox limit och bugar. Det finns många tillfällen där jag har blivit frustrerad och arg på grund av dessa.

  Men vad jag har gillat med Fallout 76 är den öppna världen, CAMP som tillåter dig att bygga en bas vart än är, trade systemet med andra spelare och det nya peark card systemet.

  Fallout 76 kan beskrivas som ett misslyckat försök på ett co-op/multplayer spel från Bethesda och är ett bevis på att Bethesda skall hålla sig till singelplayer spel istället för multiplayer.

  Köp detta spelet när det faller under 300 kr och efter några bug-fixes.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har spelat detta spelet en hel del sedan det släpptes för ca en vecka sedan. Var väldigt negativt inställd från början p.g.a. ruttna begränsningar (går inte att ställa in FOV, frame rate cappat på 63 etc), mycket buggar och det kändes öde att inte ha några NPC:er.

  Däremot måste jag våga påstå att spelet har vuxit på mig, det är väldigt kul att spela tillsammans med andra och Fallout-känslan finns verkligen där. Tycker det är kul att de vågade prova något nytt (vem har inte varit sugen på att spela Fallout multiplayer?)

  Kan tänka mig att höja betyget om de patchar upp de mest störande buggarna, Bethesda verkar vara lyhörda, så ser lovande ut.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  6 mån sedan
  Håll dig borta från sömn 76 zzZzZz