Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Assassin's Creed: Odyssey (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag tyckte verkligen om Assasians Creed Origins och den här nya fortsättningen gillar jag ännu mer. Man har utvecklat serien till ett renodlat RPG spel. Jag skall erkänna att jag inte gillat de äldre AC spelen då stridssystem och andra aspekter varit väldigt underutvecklade i mina ögon. Ganska stora förändringar i spelet jämfört med Origins och det tar sin stund att bli van med.
  Man kan investera i tre olika skicklighets träd. Assassian, Hunter och Warrior. Man kan spela på så många olika sätt. Detta är ett ev de bästa med spelet. Att spelt är snyggt är det minsta man kan säga och på en HDR TV med ps4 PRO så är det så vackert...Storyn är väl ok men inte så djupt vilket är vanligt i tv spel.
  Gillar du att utforska och stridssystemet i detta spel så finns det så mycket kul att göra även om uppdragen påminner mkt om varandra så kan nog vissa tycka detta är tjatigt att göra för att fortsätta i storyn. Spelet kräver att du levlar upp innan du kan fortsätta i storyn och det gör man genom att vara springpojke kan man säga=) Men om du som jag älskar att bara vara i denna värld så har du massor av speltid och du kan experimentera hur du vill med din karaktär eftersom man kan nollställa skicklighetsträdet med lite guld i spelet.
  Det känns som det finns super duktiga utvecklare på Ubisoft + några mindre skickliga eftersom spelet har ojämna element. Genialiskt blandat med mediokert om jag skall försöka uttrycka mig. Spelet är så kul trots en del brister.

  PS Jag ändrar min kritik av storyn då den blir bättre och bättre ju längre man kommer. Rent teknisk är detta spel ett mästerverk som ligger långt före sina konkurrenter och då menar jag även cd projekt red.

  Att inte detta spel fått mer uppmärksamhet är så underligt tycker jag då det är ett av de bästa spel jag spelat och det absolut bästa open world som gjorts. Önskar att nästa steg i utveckligen blir att applicera några unika vapen alla dark souls som har unika move set. Då de har presterat så bra så har ubisoft har blivit en favorit utvecklare hos mig.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Jag skulle säga detta är en litet steg ner från ac origins eftersom man har missat det viktigaste. En engagerande story!
  I övrigt är det ett underhållande spel med fina miljöer.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Fantastiskt välgjort spel med otroligt fin grafik på PS4 Pro. Storyn är bra även om det blir viss repetition. Jag tycker att grafiken, kontroller, animationer och utvecklingen av karaktären med flertalet olika uppdragstyper är så välgjort att spelet för mig är en klar 5’a. Rekommenderas starkt!
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Ett rätt bra spel men hel del och göra! Storyn är lång och finns massa sidouppdrag. Är ännu mer RPG än vad ”Assassin’s creed orgins var” som jag verkligen gillar. Men tyvärr är alla sidouppdrag väldigt lika varandra. Tex. Man hämtar föremål till vissa och går lämna tillbaka dem om o om igen eller vill dem du ska döda dessa för dem tog något om o om igen! Fartyget är inte alls lika kul som ”black flag”. Det tar även en väldigt lång stund att ladda precis innan spelet och när man använder fast travel.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  väldigt roligt spel med mycket att göra, upptäcker nya saker hela tiden
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket bra! Som "Origins" fast mer av allt. Rekommenderas varmt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  10 mån sedan
  Bra spel, men har några tekniker som drar ner, men inte tillräckligt för att du inte ska prova om du gillar AC