Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pokémon: Let's Go, Pikachu! (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (587)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  10 mån sedan
  Pokémon: Låt oss gå, Pikachu! och Pokémon: Låt oss gå, Eevee! är de första två titlarna i huvudserien att landa på Nintendo Switch: det är inte bara två nya spel på en ny konsol, men en riktig dröm som realiseras för många utbildare från hela världen. Pokémon-franchisen landar för första gången någonsin på en fast konsol, så att du kan fånga dina favoritmonster på din tv hemma: en ny och omedelbar upplevelse, som inte lyckades ge upphov till någon förvirring också.

  Pokémon: Låt oss gå, Pikachu! och Eevee är två titlar som erkänns som de viktigaste för alla effekter av The Pokémon Company, det är inte en snurrning, eftersom deras mekaniker är mycket speciella, annorlunda än de som spelarna förväntade sig. Återigen kallas vi för att utforska Kanto-regionen (första generationens Pokémon) i syfte att fullborda Pokédex, samla alla monster och slå Pokémon League för att bli regionens mästare. Den första nyheten ser slagsmålen, vanligtvis möten i sin tur med mycket strategi: de är fortfarande tillgängliga mot rivaliserande tränare, men de som rör Wild Pokémon har helt tagits bort, vilket därför inte kommer att försvagas.

  Denna aspekt av spelningen är kopplad till en annan viktig förändring i samband med fångstfasen: nu är det nödvändigt att nästan starta PokéBall mot vild Pokémon, som efterliknar handleden och samtidigt griper en av Nintendo Switch joy-con-rörelsensorerna . Identifieringen är därför på högsta nivå, men det infångade systemet togs av vikt från Niantic Labs, Pokémon GOs mobil titel, och övertygade inte alls alla: många skulle helt enkelt helt enkelt dra tillbaka möjligheten att försämra Pokémon och sedan försök automatiskt fånga, istället för att ge dem bär och sedan "låtsas" för att kasta en sfär mot skärmen.

  Från en grafisk och teknisk synpunkt Pokémon: Låt oss gå, Pikachu! och Eevee avviker inte för mycket från den tecknade grafiken som redan uppskattats tidigare i serien, men med den nödvändiga tekniska uppdateringen ur synvinkel av detaljer och polygonala modeller som tillåts av Nintendo Switch-hårdvaran, en blick alltid allmänt positivt och inbjudande; Pokémons stil är återigen genkännlig och åtföljs av ett utmärkt ljudspår som gjorts från början för Remake of The Pokémon Company.

  Läs hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/pokemon-lets-go-pikachu-nintendo-switch-recensione