Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Crystal 280X RGB (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Chassin (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  9 mån sedan
  Ett bra chassi men många nackdelar som ger intrycket att prislappen är alldeles för hög.

  +Riktigt snyggt med LL RGB fläktar
  +Lättarbetat
  +Relativt god kylningsförmåga på bekostnad av damm (se nedan)
  +Känns välbyggt

  -Urusla dammfilter, filtrerar knappt bort något och stör luftflödet enormt mycket, har två fläktar i botten av chassit mot grafikkortet, efter jag tog bort dammfiltret sänkte jag tempraturen med 4-5 grader.
  -Fötterna på chassit är för låga för att ge bra luftflöde för fläktar monterade i botten av chassit, det i kombination med medföljande dammfilter gör att det knappt kommer någon luft alls.
  -I och med det är glas på front och topp lider luftflödet, hade önskat att det var lite större öppningar på sidorna för luft att komma in/ut.
  -Chassit borde varit bredare med ett antal centimeter, glöm tanken med att kontera high end cpu luftkylare. Har en Corsair h100i pro rgb monterat i fronten av chassit för att inte blockera utblåset i toppen för mycket (har ett RTX 2080ti så det blir varmt).

  Efter att ha suttit med relativt kraffulla komponenter i detta chassi i 4-5 månader så tycker jag ändå att ljudnivå är rätt ok också, men är i tankar på att gå bryta RGB trenden och byta till ljuddämpat chassi framöver. Vill man ha detta chassi tyst under load med t.ex ett 2080ti så köp Asus strix modellen, mitt Gigabyte gaming OC går ej tillräckligt svalt för att kunna ha låg ljudnivå under load. I helhet ett bra chassi men flera negativa punkter som hindrar högre betyg.