Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Blue Microphones YetiCaster

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Blue Microphones Mikrofoner (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  I samarbete med Blue har jag fått äran till att prova denna fantastiska mikrofon. Mikrofonen är smidig i sin design, med sin böjbara arm och förste kan du placerade som du själv vill. Ljudkvaliteten är super, jag har själv använt den på Twitch när jag har streamat. Den är lätt att installera och sätta ihop. Priset tycker jag är billigt för en sådan här bra produkt. Älskar dom guldiga detaljerna med den svarta stammen. Jag har använt den nu i 4 veckor och stor trivs med den. Jag skulle starkt rekommendera denna om du vill ha en bra mikrofon för ett billigare pris.

  NAKDELAR: kabeln på just den jag fick glappar, så om jag råkar nudda till mikrofonen lite för hastigt kan den disconekta. Då måste jag ta ut sladden och stoppa in den igen.
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  I samarbete med Blue har jag fått äran att pröva denna mick och jag är verkligen nöjd med den! den lever upp till mina förväntningar och jag är verkligen stolt med den! Den är perfekt som streaming mick och man kan verkligen maxa ut den när du stremar! den hörs bra när man talar i den via tex Discord och teamspek det är ingen fördröjning av rösten när det kommer in

  fördelar är att man kan justera så mycket på ljudet som bara går du kan även ställa in olika upptagningar på micken vilket är jättebra beroende på vad man skall göra! bra support med Blue är verkligen det bästa som jag har vart med om! lika så snabb support med det svara verkligen snabbt om det skulle vara någor

  nackdelar är dock att jag måste dra in och ur konakten varje gång jag startar datorn för annars känner inte datorn av micken
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  I samarbete med Blue Har jag fått testa denna mic.
  Jag blev imponerad av hur lätt den var att få igång och ställa in den. Blue egna program är enkelt att ställa in. Man både dom jag spelar med samt när
  Man sitter och stream märkte skillnad direkt på kvaliteten, och upptagning.
  Ställning som håller micen är bra, har försökt att hitta bra plats. Ingen dåligt med den, men hade villat ha ”fler” riktningar på mic huvudet. Men överlag är den bra.
  Kabeln till mic är USB
  Mini, det känns dock lite ouppdaterad hade hällt haft USB-C men finns en bra skåra på ramen för att dölja kabeln och det är nice.
  Annars har jag inte mycket dåligt att säga om den, priset är ok, för man får både mic och stativ i ett kit.
 • Mycket bra
  3 dagar sedan
  Jag har provat produkten i några dagar genom livestream på Twitch.tv. Samt även provat att spela in min egna röst i ljudprogram. Till en början var det många som klagade på att det lät burkigt och ekade väldigt mycket, men efter mycket pillande så fick jag det att fungera! Jag gillar designen på både mikrofon och arm! Enkel att dra fram och vrida åt sidan utan att det låter och gnisslar. Jag är mycket nöjd med produkten.
 • Perfekt
  4 dagar sedan
  I samarbete med Blue så har jag testat denna mic med stativ. Jag bara ÄLSKAR den och skulle varmt rekommendera den till de som vill ha ett utmärkt ljud på sin stream, podcast eller annat man behöver mic till. Det är superbra med ett stativ (om man har plats för det) jag personligen tyckte det var smidigt för att det tar mindre plats på skrivbordet och man kan istort sett fästa den var som helst. Ljudet går att "vinkla" i micen och den passar superbra till ASMR. Det tar ett tag innan man kommer på vilken inställning på micen som är bäst för varje tillfälle. Det är skönt att man inte behöver ha stativet inställt i huvudet eller i synfältet och jag hade den i höjd med skärmen. Alla på min Stream tyckte ljudet var kanonbra. Hela designen är snygg och passar bra till de flesta setups. Jag tycker inte den plockade upp så mycket annat ljud (som bordsmic ibland kan göra).
 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Jag har testat denna mic ifrån Blue i drygt en månad, den är oerhört lättmonterad ihop med armen. Designen är både funktionellt bra och visuellt snygg. Jag fick använda mig utav Youtube för att ställa in den efter mitt användningsområde. Kvaliten på upptagningsljudet är över förväntan. Jag har inget negativt att nämna om denna produkten. Det skall även tilläggas att jag är nybörjare när det gäller denna typ av mickar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mic och stativ är den perfekta combon.
  Jag hade en bordsmic innan och allt oljud (musklick, tangentbordbök och vibrationer) gick in i mikrofonen.
  Men med detta snygga och rejäla stativ så försvann alla dessa problem jag hade innan.

  Ska du köpa en Yeti så är det med detta stativet du ska köpa.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mest prisvärda kombinationen, avsevärt mindre racklig än tidigare Blue Radius + Rode-arm jag ägt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Snygg och bra mikrofonarm som man kan göma kaben i och med micen Blue Yeti som funerar gör bra att streama på