Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fnatic Gear Streak Cherry MX Silent (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fnatic Tangentbord (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Köpte ett på Fnatics onlinebutik strax innan de dök upp i Sverige och det har hållit sedan dess utan tecken på slitage. Stadigt och tyst, kan aldrig gå tillbaka till vanliga MX-brytare efter att ha vant mig vid Silent-serien.

  Hade tidigare ett tangentbord av Corsair som var först ut på marknaden med MX Silent Red; men det var inte riktigt lika dämpat, fick spatt vid minsta vattendroppe och tangenter nöttes snabbt ut.

  På tidiga revisioner av tangentbordet så var det mer begränsade steg i färgvalen men det verkar löst på nyare modeller. Mjukvaran är lite sparsmakad och benämns med rätta fortfarande som Early Access, men när man fått till en inställning så håller det sig åtminstone i tangentbordets minne. Sedan kan man lugnt avinstallera programmet. Det tycks för all del inte ligga i bakgrunden och dra kraft som exempelvis Corsair's programvara är känt för att göra.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Om du vill ha ett tyst mekaniskt tangentbord och inte bryr dig särskilt mycket om RGB är detta rätt val för dig.

  Köpte detta tangentbord då sambon klagade på klickandet från mitt 7 år gamla Razer Blackwidow. Hon är lika nöjd med bytet som jag är.

  + Robust.
  + Snyggt (aluminium i mörkblå finish).
  + Bra känsla på knappar och brytare.
  + Enda fullstora tangentbordet på svenska marknaden med MX Silent (förutom Corsairs som är skitfult).

  - RGB-funktionerna är dåliga. Få möjligheter att anpassa efter smak. Finns ingen app-integrering som i ex. Steelseries Engine. Det går inte att stänga av bakgrundsbelysningen på utvalda tangenter. De klassiska "wave", "pulse", "fade" etc finns ju, men dessa tröttnar man på fort. Jag kör hela bordet i en enda färg. Känns lite 2010. I övrigt har jag ingenting negativt att påpeka.

  Rekommenderas.