Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netatmo Additional Indoor Module

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netatmo Väderstationer (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Gör vad den ska. Vet inget om batteritid än så länge. Tycker det är lite dåligt räckvidd mellan basen och extra mätare men jag har också ett ganska stort hus. Hade varit perfekt att kunna ha flera baser för att utöka räckvidden på nätet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Oj, inga recensioner? Okej, då kör vi!

  Kan bara säga att produkten fungerar klockers. Ger inte riktigt lika mycket data som basstationen, men mycket trevligt tillägg ändå att ha denna modul att kunna placera runt här och var i lyan. Du får massa fin statistik och annat, precis som med den vanliga stationen. 650 kr för möjligheten att ha individuell rumsstatistik anser jag är okej.

  Det enda jag kan ställa mig lite skeptisk mot är om datan verkligen är korrekt (precis som hos basstationen). Temperaturen kan jag väl känna är någorlunda "on point" av min magkänsla, men övrig data har jag inget instrument som jag kan kontrollmäta med. Har läst liknande kritik mot Netatmo på andra sidor kring detta dilemma också. Men, om vi förutsätter att datan är korrekt, så ger jag produkten en 10-poängare. Finns inget att klaga på alls.

  Snygg, kompetent och intuitiv app till luren också, bra bonus som många företag/smarta hem-produkter annars misslyckas med ofta. Ännu mer plus också att allt går att följa online via webbläsaren också, du måste alltså inte använda dig av appen eller vara inloggad på ditt wifi.