Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Xtreme 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 2 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra när den funkar. Min gick sönder under garantin. Nu har det gått 4 veckor i väntan på reparation. Inget händer och webhallen där jag köpt den/lämnat in den, kan inte göra något. Ska man ha en service-verkstad sä tycker jag att produkten ska tillbaks till kund på max 10 dagar. Nu är jag på min femte veckan utan högtalare.

  Uppdatering: fick ut en ny efter cirka 6 veckor.
  Högtalaren i sig är topp :)
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra ljud och mycket bas. Det är mycket ljud för en sån liten högtalare.
  Bra batteritid och smidig bär-rem.
  Vi är jättenöjda och använder vid grillen och studsmattan.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Helt ok, men inte det drag man förväntar sig
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Acceptabelt ljud men köp den inte om du gillar bas. Det finns nästan ingen.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Väldigt portabel och smidig att ha med sig med bärremmen, som för övrigt är riktigt tjusigt och hållbart.
  Som ett extra fint bilbälte.

  Ljudet är dock under förväntan, för priset.
  Den har okej mellanregister och diskant då man självklart inte förväntar sig hifiljud för bärbara högtalare under 2000, men basen är helt enkelt skit.

  I prisklassen har jag bara jämfört med Harman Kardon Go+ Play, men det är ju ändå en högtalare som sopar mattan med allt annat under 2000.

  Om du har vett att spela på lagom volym så att det bara är dina kompisar i närheten som hör, eller råkar spela sådan musik som precis alla gillar, då är denna okej.
  Men vill du kunna spela högt bland folk utan att låta som idioten som stoppat telefonen i en läskburk för folk 10 meter bort, då köper du helt enkelt något annat med bättre bottenregister.

  Hade den kostat 1200 så hade det varit 4/5, men för ett pris på 1800 och ofta över 2000 så är den verkligen inte värd pengarna mer än för att den är så pass bärbar.
  Just bärremmen är helt fantastisk då den går göra allt mellan jättekort och jättelång, sitter riktigt ordentligt och är i extremt fint material (enligt mig), så för det får högtalaren en extrastjärna upp till 3/5.

  Men högtalaren i sig, för att kosta 1800-2200, då får den 2/5.
  Jag förstår verkligen inte hur butiker vågar ta 3000 för den. Det är helt absurt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra högtalare på många sätt, smidig att hänga över axeln. Ljudmässigt tycker jag HK Go Play eller Audio Pro Addon T3 är snäppet bättre.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vilket ljud, grymt imponerad 😀😀😀 den får 4/5. Anledning är. Ljudet klar och tydlig men det saknar fortfarande lite det där extra basen. Kanske är det jag som är för kräsen?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grymmt ljud!
  Och ver 2.0 gjorde ljudet nice på batteridrift!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt bra högtalare men inte någon klar förbättring från första generationen. Jag sätter mitt betyg efter ett annat pris men 3000kr är lite väl saftigt för denna.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Köpte idag och lämnar tillbaka den imorrn.
  Enkelt sagt, snygg design, förhållandevis liten, bra batteritid... Men inget Extremt över JBL Extreme 2.

  Man får varken jätteliten högtalare för att bära på, absolut inte så mycket ljud och priset 3000sek är för dyrt för något lagom

  Jag går och köper Harman Kardon Go play +
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Min första bluetooth högtalare och letade efter en portabel att ta med ut på tex. stranden samt att kunna ha den hemma. Xtreme 2 är i största laget att ta med ut på äventyr, men efter provlyssning av de mindre kom jag fram till att ljudet inte räckte till, speciellt om det skall spelas hemma inomhus som ersättning för en riktig setup.
  Många har klagat på att den låter mindre än Xtreme 1, men JBL har släppt en uppdatering och nu är det bättre men inte fullt ut på batteridrift. Spelar ni innomhus kör med AC adapter så har ni samma output. På batteridrift skiljer det 2 dB, men ljudet är renare i Xtreme 2 tyckte jag. Tittade på en Sony XB-41 med men tyckte ljudet sprack vid full volym, Xtreme 2 låter fortfarande rent vid full volym.
  Dragit ner på betyget pga priset. Kommer troligtvis att köpa en till när priset sjunkit lite och köra dem i stereo mode och det kommer att bli perfekt inomhus, då man är van vid stereo perspektivet när man sitter rakt framför, men är du i ett annat rum låter det som vilken anläggning som helst.
  Många klagar även på att man inte kan justera bas och diskant i JBL connect, men jag kör från en Galaxy S7 och kan justera ljudet i audio inställningarna.
  Än så länge nöjd.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Mycket bra och tydligt ljud. Perfekt för filmer, dokumentärer, podcast, YouTube och andra sådana talbaserade medier. Ganska lätt att installera och ger en tydlig indikation på batterinivån