Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Xtreme 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Grymmt ljud!
  Och ver 2.0 gjorde ljudet nice på batteridrift!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt bra högtalare men inte någon klar förbättring från första generationen. Jag sätter mitt betyg efter ett annat pris men 3000kr är lite väl saftigt för denna.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Köpte idag och lämnar tillbaka den imorrn.
  Enkelt sagt, snygg design, förhållandevis liten, bra batteritid... Men inget Extremt över JBL Extreme 2.

  Man får varken jätteliten högtalare för att bära på, absolut inte så mycket ljud och priset 3000sek är för dyrt för något lagom

  Jag går och köper Harman Kardon Go play +
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min första bluetooth högtalare och letade efter en portabel att ta med ut på tex. stranden samt att kunna ha den hemma. Xtreme 2 är i största laget att ta med ut på äventyr, men efter provlyssning av de mindre kom jag fram till att ljudet inte räckte till, speciellt om det skall spelas hemma inomhus som ersättning för en riktig setup.
  Många har klagat på att den låter mindre än Xtreme 1, men JBL har släppt en uppdatering och nu är det bättre men inte fullt ut på batteridrift. Spelar ni innomhus kör med AC adapter så har ni samma output. På batteridrift skiljer det 2 dB, men ljudet är renare i Xtreme 2 tyckte jag. Tittade på en Sony XB-41 med men tyckte ljudet sprack vid full volym, Xtreme 2 låter fortfarande rent vid full volym.
  Dragit ner på betyget pga priset. Kommer troligtvis att köpa en till när priset sjunkit lite och köra dem i stereo mode och det kommer att bli perfekt inomhus, då man är van vid stereo perspektivet när man sitter rakt framför, men är du i ett annat rum låter det som vilken anläggning som helst.
  Många klagar även på att man inte kan justera bas och diskant i JBL connect, men jag kör från en Galaxy S7 och kan justera ljudet i audio inställningarna.
  Än så länge nöjd.