Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G305

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  "-SPELA INTE MED TRÅDLÖS MUS"

  Ovan är en mening jag har upprepat till folk 100 gånger under mitt liv.
  Nu fick jag "äntligen" äta upp det.

  Otroligt responsiv mus.

  +Responsiv
  +Precis sensor (HERO-sensorn känns bättre än G-Pros 3366)
  +Lättvikt (använd Litium-batteri för totalvikt på 88-89g)
  +Sköna klick
  +Skönt grepp, lätt att lyfta
  +Låg LoD

  -Hittar inga minus
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Wow. Vilken prestanda och vilket bra pris. Ett självklart val för budgetgamern och även för den med lite större plånbok.

  Det enda du egentligen saknar är fler knappar och det klassiska "gaming" utförandet. Kan du leva med det så har du en sensor och trådlös uppkoppling i toppklass.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Grym mus!

  Lätt, responsiv och bra prissatt. Kommer aldrig gå tillbaka till trådat.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Grym. Hittar du den för 299 som den är nere i ibland är den verkligen ett kap.

  Samma form som G Pro fast trådlös.Riktigt skönt att slippa sladd och ändå få samma prestanda. Spelar mest FPS och har aldrig känt minsta lagg från musen.

  Testade litiumbatteri men tyckte att musen blev för lätt med det så återgick till vanligt batteri.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Grymt bra mus för 299kr.
  Lätt smidig och reagerar blixtsnabbt!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Extremt prisvärd, bekväm, simpel och presterar väldigt bra och stabilt.
  Den är dock på den mindre skalan så om man har stora händer kan det bli problem.
  Jag hade nog rekommendera denna till alla vars händer passar. Är bra till både spel och arbete.

  Negativt: Scrollen är ganska högljudd
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har haft några månader. Bra kvalitet. Suverän mus. Perfekt för claw-grepp. Registrerar små rörelser ur ingenting vid enstaka tillfällen, men beror sannolikt på att jag behöver rengöra musmattan oftare.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpt på BF19 för 299kr. Verkar vara det priset nu igen på mellandagarna.
  För det priset är det en galet bra mus för små händer eller de som använder clawgrip.
  Känns verkligen inte att den är trådlös i performance läget.

  Passar tyvärr inte mina stl 10/11 händer som dessutom kör palmgrip men det visste jag innan köp, används till en mindre använd dator.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Riktigt trevlig mus, bytte från en G700s som tyvärr gick sönder, när jag väl blivit van denna nya mus så kan jag inte säga att jag är något annat än nöjd.

  Först och främst, battertiden. Oj oj oj, har haft musen i snart tre månader och än har det inte ens försvunnit ett enda steg på batteriindikatorn. (5 steg så inte inte ens 20% har försvunnit). Detta i sig hade varit nog imponerande men sedan är det ju också det faktum att musen inte har något märkbart lagg överhuvudtaget,

  även fastän jag bara kör musen i 250 hz så märker jag inte någon skillnad mot 1000 eller 500hz. Anledningen att jag använder 250hz är så batteriet ska förbrukas ännu saktare men med tanke på hur länge strömmen verkar räcka kan det vara lika bra att köra i en högre polling rate.

  Det enda negativa med denna mus som jag har svårt att vänja mig med är att vänster och högerklick är något för lätta att trycka ned. Detta leder i vissa fall till att jag råkar klicka utan att mena det eftersom jag vilar fingrarna på knapparna.

  Allt som allt är det dock en riktigt fin mus som jag starkt rekommenderar, särskilt för det låga priset!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  + Presterar grymt och lika snabb som med sladd.
  - Men ska du på stora LAN som typ DH så måste du ha musen väldigt nära sändaren annars hackar den fram vilket gör det omöjligt att spela.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra passform även för mina ganska stora händer när jag använder claw grip. Mkt lång batteritid och även ganska låg vikt tillsammans med lithiumbatteri. Kommer från G Pro Wireless och jag föredrar G305 utan tvekan.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Haft denna en vecka nu och gick från SteelSeries Sensei och jag känner att mitt aim är klart bättre med denna och märker inga problem med input lag eller dålig anslutning och upplevs som väldigt responsiv.
  Jag har rätt stora händer och spelar med "claw grip" och det funkar fint. Tror(!) att den kan vara en aning liten om man spelar med palm grip.
  Den är en aning bak tung med medföljande AA batteri, jag köpte ett lithium AAA och stoppade lite alufolie i mellan som gav lägre vikt och bättre viktfördelning.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Billig och riktigt bra trådlös mus, fungerar ypperligt att spela med. Skulle kunna vara lite mer ergonomisk, men för detta priset finns inget att klaga på.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Fin och smidig mus. Köp inte denna till en macbook dock. Har haft svårt att programmera sidoknapparna samt scrollhjulet. Med USB-overdrive har jag fått ordning på sidoknapparna men jag är inte fri att ändra hur som helst. Logitechs egen mjukvara fungerade inte fullt ut för mig. Kanske jag som inte är teknisk nog men borde vara lättare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Efter att ha ägt denna en månad så vill jag högst rekommendera denna för gaming.

  Man kan tyckas vilja snåla på batteri eftersom de skrivs 1000hz ska hålla en månad. Det är helt fel. Den stänger av sensorn efter ca 3-5 min på performance mode så det finns ingen anledning att köra med endurance mode.

  Påpekas till den okunnige: Du skall använda mitten i windows(1 till 11=6) sen ändra mouse sens via DPi inställningen istället för full precision i samtliga spel.

  Kan antingen lägga en profil per spel för DPi eller köra en fast DPi på musen som sedan sparas i musen och kan sen användas utan Logitech programmet på valfri dator.

  Ända personen som inte ska handla denna mus är den som inte tål designen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  jag kör Clawgrip när jag lirar FPS spel, har väl hyfsat stora händer 21cm/11cm och denna musen funkar perfekt för mig måste jag säga.

  en otroligt enkel och simpel mus som prestanda mässigt är ett monster i mina ögon HERO sensorn är inte att leka med! Självklart va jag en sådan som va skeptisk till wireless men jisses vad wireless tekniken är bra idag och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till trådad (kanske om man går PRO XD).

  den är liten, lätt, alert som blixten och sitter riktigt gött i min hand iallafall. har dessutom i batteriet som följde med och sitter vid datorn i snitt 7 timmar per dag (2-3 av dom är GAMING) haft musen i 1 månad nu och batteriet visar fortfarande 5/5 bars vilket är sjukt.... så tänk då ett litium batteri!

  Denna mus används av proffsen av en anledning, den är dessutom otroligt prisvärd med tanke på tekniken och prestandan man får!

  Slå till, KÖP :) ha de.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan inte komma på något jag skulle vilja ändra på. Möjligen kunde klicken vara lite tystare men det är en smaksak. För mig är den perfekt på alla sätt och vis.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ersatte min gamla Logitech G5 med en sån här, jag är jättenöjd. Bytte egentligen inte för att min G5:a kändes gammal eller dålig på något sätt, det var mer att jag blev sjukt less på att ha en trasslande sladd åkandes efter musen hela tiden.

  Hur som helst, har haft den ett par-tre veckor nu och även om livslängden på batterierna såklart beror på hur mycket man använder den så har jag inte behövt byta några batterier ännu. Ett klart plus.

  Den är även lätt till vikten, behaglig till storleken och har ett bra pris. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Musen är väldigt lätt och liten vilket är bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Överlag nöjd
  +
  Liten
  Ingen belysning som stör
  Bra matt finish
  Mjukvaran gör vad den ska!

  -
  Väldigt högt klickljud, går inte smygspela med den här inte.
  Lite väl lätt, men det kanske är en vanesak
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Gick från G403, vilken är större än denna. Tycker jag får bättre precision med G305. Fungerar lika bra som trådat. Ganska högljutt klick på vänster/höger knapp. Bra placering av framåt/bakåt-sidoknapparna. Bra scrollhjul. Bra med dpi switch på ovansidan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick ifrån en Logitech G Pro. Det här är i princip en trådlös g pro. Perfekt storlek och vikt. Likvärdig sensor jämfört med G Pro dvs. mycket bra.

  Väldigt prisvärd. Logitech har fokuserat på helt rätt saker här. Använder den både privat och på jobbet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra sensor, lång batteritid och lika snabb som trådat. Helt perfekt!

  Batterierna är vanliga AA så man slipper mecka med laddningssladd. Musen är mindre till storleken vilket jag tycker fungerar bra även med stora händer. Den hade nästan kunnat varit ännu mindre.

  Nu behöver vi bara ett trådlöst kompakt tangentbord från Logitech.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fullpott!
  En extremt avskalad mus, redan när man ser förpackningen så inser man att Logitech lagt krutet på rätt ställe denna gång. Den känns välbyggd men simpel.
  Jag kommer direkt från en g900, den behöver jag ladda varannan/var tredje dag och det är väldigt störande ibland. Jag ser det som en stor fördel att få använda AA batterier istället och slippa tjaffset med laddning även om det blir en kostnad med batterier.

  Jag gick direkt och köpte Litium-batteri för att få bort ytterligare 10g och det känns helt sjukt att styra runt 88g sladdfritt!
  Det är nog den minsta spelmus jag stött på hittills och claw-greppet är ett måste med normalstora händer iaf.

  Sugen på trådlös och lätt mus? Köp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte på MedaMarkt då jag var osäker om jag skulle gilla den då man alltid kan lämna tillbaka om man ej är nöjd hos MediaMarkt.

  Fungerade över förväntan och levererar top prestanda som alla andra topp möss gör, fast denna gör det trådlöst!

  *TIPS få ner vikten från 99gram ---> 89gram genom att istället för ett vanligt AA, köp ett litium AA istället som väger 10gram mindre =)
  Aldrig mer mus med sladd !
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kört tidigare med CM Storm Spawn, Xornet II, MM520, Ducky Secret M, Logitech G303 och G603.

  G305 är hittills den som har legat bäst i handen för min semi claw.

  + HERO sensorn är spot on
  + Batteritiden (om den är lika bra som G603 när man kör den med ett batteri vilket jag antar)
  + Tar ett vanligt AA batteri, inget mer ladda med kabel!
  + Trådlös! Slippa trassel och friktion från den är underbart!
  + Ingen RGB eller annan belysning som drar på på batteriet och inte fyller någon funktion.
  + Under 100g med vanligt AA batteri under 90g med litiumbatteri.

  - Plasten skiftar lite i svart nyans där man har flottat med sina händer. G603 hade bättre val av plast.
  - Dör batteriet och du inte har extra AA hemma är det lite surt.

  En 10/10 mus
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag är en mus-entusiast och vet vad jag pratar om.

  Först vill jag säga att Logitech i allmänhet är ett bra varumärke och har en bra garanti. Denna mus, Logitech G305 är väldigt lätt och bra. När det var nytt var det något av det bästa du kunde köpa.

  + Det är lätt och perfekt för fps-spel.
  + Du kan också använda den för kontorsbruk, använda den i många timmar om dagen och det är helt enkelt utsökt.
  + Den använder ett AA-batteri och har 260 timmars batteri i det snabbaste läget. Jag har själv upplevt att det har varit längre. Den använder minst 2 timmar varje dag och batteriet som medföljde varade i nästan 2 år.
  + Passformen är bra för små händer.
  + Har ombordminne och du har en knapp som du kan ändra DPI med.
  + Mushjulet ger bra svar och är lätt att bläddra.

  - Musen är ganska liten, och om du har stora händer kommer du att kämpa lite med den här på lång sikt.
  - Inget fan RGB, bara ett ledljus som visar vilken DPI du har på dig.
  - Om du spelar sent på natten med andra i närheten kan tangenterna vara lite höga. Inga problem om du spelar med hörlurar, men för att spela runt andra kan det göra lite ljud.
  - Tangenterna är mycket enkla att trycka ner. Om du spelar med låg känslighet och behöver lyfta musen mycket och slå den lite hårt i bordet, kan tangenterna trycka på sig själva.
  - Om fantastisk ergonomi är ett måste, kanske detta inte är valet. Det buktar lite på sidorna, så du kan ha problem med att hålla den på plats i din hand, inga problem för mig eller någon annan jag känner.

  Bara en liten lapp till slutet. Denna mus är trådlös och underbar att använda. Du märker inte några förseningar eller anslutningsproblem. Om du spelar mycket på LAN eller andra händelser kan signalen ibland falla ut. Men inga problem om du sitter hemma med ett trådlöst headset eller tangentbord. Men var försiktig när du placerar dongeln, om du är på ett LAN eller liknande, placera musen så nära mottagaren som möjligt för att undvika att ansluta eller hoppa på skärmen.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Detta är en mycket bra mus. Jag har haft några andra typer och taggade direkt att kombinationen låg vikt och en super sensor har hjälpt i spel. Jag har normal händerhöjd och använder klogrepp, vilket fungerar väldigt bra med detta