Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro Addon C3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Mobilhögtalare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Jag köpte högtalaren för att jag läst att den skulle ha väldigt bra ljud. Ljudet är också helt OK. Bra djup i det. Men fantastiskt är det inte. En Harman Kardon Onyx Studio 4 är billigare och låter lika bra.

  Dock stör jag mig på användbarheten.
  - Det går inte att hoppa fram en låt genom en knapp på högtalaren.
  - Högtalaren stjäl hela tiden ljudet. Den kan vara avstängd, och inte spela, och helt plötsligt går telefonens ljud ut i högtalaren. Förra kvällen spelade jag musik med Spotify Connect till en Chromecast i vardagsrummet. När jag låser upp telefonen, slutar musiken spela i vardagsrummet och går igång i köket på Audio Pron. Väldigt irriterande.
  - Appen är väldigt slö på att koppla ihop sig med högtalaren. Ibland vägrar den. Då har jag behövt göra om inställningsprocessen, och såklart förlorat alla inställningar, som presets.
  - Appens design är väldigt ful och känns jättegammal.
  - Att få igång Spotify Connect är ibland väldigt svårt. Ibland dyker högtalaren inte upp i listan av devices. Ibland börjar den inte spela.
  - Bluetoothuppkoppling funkar sådär. Ibland bara kopplar det upp sig. Ibland måste jag gå in och aktivt välja högtalaren.

  Sammanfattningsvis kan sägas att jag tycker högtalaren är väldigt snygg, att ljudet är helt ok, men att jag inte känner jag kan lita på att högtalaren bara funkar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helgrym högtalare både i design som ljud. Mitt första köp från Audio Pro och det blir helt klart fler. Fyller sin funktion i köket, men har även använts på uteplats under varma kvällar. Ljudet och trådlösheten gör denna till rena rama rånet under 2000:-.
  Smidigt att samköra med AppleTv genom AirPlay för multiroom-funktion.
  Appen kan gärna få uppdateras, lite tråkig men fungerar felfritt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt bra ljud och väldigt snygg!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Audio Pro levererar igen, nu med nya Addon C3.
  Hade Addon T3 innan, men man har ju saknat möjligheten att ta med den där batteridrivna portabla högtalaren ut i trädgården och kunna spela från nätverket, och se nu går det.
  Sett till vad den kostar, hur den låter och överlag funktionalitet och användarvänlighet via inte minst Audio Pros egen app, så kan det bara bli full pott på betyget.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Köpte en Pro Audio C3 och C10. Ljud och mångsidighet är utmärkt och batteritiden för C3 är utmärkt. Sömlös växling mellan enkel- och multiroom-användning och enkel portabilitet gör dessa högtalare till ett utmärkt köp. I själva verket väger jag för närvarande huruvida jag ska göra en annan C3 eller inte