Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Battlefield V (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.98)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Tycker spelet är roligt att spela, vilket är det viktigaste trots allt. Visst finns det lite buggar men ingenting som jag tycker är gamebreaking. Skulle så klart vara nice med mer content, för det är väl något tunt med maps, men supposedly så ska det ju komma med med uppdateringar, som ska vara gratis med standard versionen vilket imo är en positiv utveckling för ett EA spel.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Anslutningen till Dices servrar avbryts då och då trots hög bandbredd..
  Väldigt ofta dåligt balanserade lag vilket dödar spänningen i matcherna..
  skins kläder och färger på vapen lägger Dice större vikt på än själva spelupplevelsen..
  Var tog bf vägen??
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Jäkligt kul i MP. Dock blir jag oftast disconnected, så drar bort en stjärna. Värt 250 kr
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag måste bara säg av alla battlefield spel dice har gjort så är denna den buggigaste och minst värd pengarna. SP är okej men MP är ren skit. Mycket buggar och lite servrar plus att det nya spotting system är den mest dummast dice har gjort tycker jag. Det var bra som det var dice!

  Firestorm kunde vara bättre.

  Mina betyg på detta spel blir:
  Single player: 4/5
  Multiplayer: 1/5
  Firestorm: 3/5

  Dice kommer säker att fixa spelet med tiden, men det är synd att det ska vara på detta visset tycker jag. Känns lite surt.

  Om någon har tänker köpa detta spel. Passa på när det är på rea för det är inte värt mycket annars.

  Ska man köpa på pc är det mer värt att köpa Origin access tycker jag. För då får man en massa spel där Battlefield V ingår.

  Kolla in det på denna länken:
  https://www.origin.com/swe/en-us/store/origin-access
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Läs vad dice kommer att lägga till i spelet med tiden och bilda er en egen uppfattning ist för o läsa alla negativa kommentarer från folk som inte vet vad dem pratar om.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket välgjort och kul spel
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Tur att bf4 fortfarande har servrar kvar..Bfv känns som ett kliv tillbaka, tröttnade allt för snabbt för att det skulle vara värt pengarna.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Var skeptiskt till BFV pga allt PK trams. Väntade tills det blev rea(349kr). Blev överraskad. det känns som ett klassiskt BF spel, roligt! Mycket bättre än bf1. Ganska roligt med firestorm också!
 • Dålig
  7 mån sedan
  Spelat alla Battlefield och det här är sämst.
 • Usel
  8 mån sedan
  Herregud vad har EA gjort med battlefield serien .
  Banorna är alldeles för lika man tröttnar väldigt fort på spelet .

  Team Deathmatch är ett rent skämt helt värdelöst

  Om nu detta skall utspela sig under andra världskriget, vart tog Ryssland, Japan, italien, USA, vägen ??? Att man inte ens har med nämnda nationer med i spelet är uruselt då de ska utspela sig under andra världskriget

  EA har återigen lyckats förstört något bra...

  Tacka vet jag bad Company 1 och 2 de var grejer de jämfört med denna smörja.

  Historia är historia det går inte skriva om hade ni hållt spelet någorlunda autentiskt så hade det troligen blivit bättre.
 • Usel
  9 mån sedan
  EA och deras snuskiga marknadsstrategier kombinerat med halvfärdiga spel är en skam för hela spelmarknaden. Detta gäller alla deras titlar under de 5 senaste åren.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Väldigt roligt, och det är det viktiga!

  Ja, det finns några buggar kvar, men för mig har det inte varit så farligt att det stört spelandet mycket. Menyerna är också det onödigt förvirrande, men spelmekaniken är riktigt bra och det har gjort att jag redan spelat fler timmar än under hela BF1s livstid! Äntligen tillbaka till ett Battlefield som känns som BF3 och BF4 i min mening.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Forget all the debates around gender and politization of games. This is simply the worst battlefield ever (including Hardline) it's just not fun playing. It is frustrating, it looks cartooni (like someone made a child friendly version of ww2). Is buggy (but That's a typical ea thing) and feels "arcady" if you're into that or under the age of 10 but it and you'll not regret it. Otherwise avoid it and buy battlefield 4
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Efter att det blev en meme att hata på BFV och att Dice hoppade på PK-tåget så hade jag väldigt låga förväntningar på BFV.
  När jag trots detta tog en risk och köpte spelet ändå så blev jag väldigt positivt överraskad. Helt tydligt är att spelet har ett betydligt högre skill-tak än tidigare spel.

  + Skjutmekaniken är väldigt viktig för mig och den bästa och mest skill-baserade sen BF3.
  + inget pay2win ALLS i spelet. Endast kosmetiska saker kan köpas.
  + Rejält vacker grafik
  + Flyter på bättre än BF1 på min i5-4690k + gtx780. I regel konstant 80-100FPS.

  +/- Det tar tid att vänja sig vid nya skjut- och spel-mekaniken. I BF1 är jag normalt top 3 på servern, men första dagarna i BFV har jag legat på nedre tredjedelen.
  - Ruskigt dålig user interface I menyerna. Har ärligt talat svårt att tro annat än att de medvetet gjort dem ointuitiva för under mina sisådär 20 år som gamer så är menyerna de värsta jag sett.
  - Finns många olika buggar kvar att stryka ut.

  Räknar dock med att de fixas framöver, men sådant ska man inte behöva vänta på.

  Update: Fortfarande många buggar och när de väl rullar ut uppdateringar så har EA så kassa servrar att jag laddar ned i 0,1MB/s trots 500/500-fiber.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Stundvis väldigt snyggt men på tok för mycke buggar, känns mer som ett arkadspel med en
  snitslad bana än klassiskt ett battlefield spel.

  Gör om gör rätt !
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Fick det i samma veva som jag köpte nytt grafikkort.
  Jäklar vad vackert spelet är om man kör full patte på allt.

  Inte ett dugg intresserad utav online utan kör det endast för storyn.
  Mycket gnäll om PK, men jag tycker bara det var lite kul att få spela som dom som var i skymundan under andra världskriget.
  Ja, allt är inte historiskt korrekt men om det är det man är ute efter så kan man sitta och runka framför history channel eller nån dokumentär på youtube istället.

  Fantastiskt vacker omgivning, bra tryck i ljudet, bra känsla i vapnen. Lite buggar här o där men inget som har förstört upplevelsen.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Ett rejält ner steg från BF1. Ja, netcode kan kännas rätt bra, men spelet är inte roligt. Trista banor, omständiga rutiner som inte tillför något och alldeles för mycket experimenterande med TTK/TTL. Det där gör man i en beta. Fokus verkar också ha legat på helt fel saker i utvecklingen. Att skriva om historiska händelser för att passa ett politiskt narrativ är ordentligt smaklöst. DICE, Jag har varit ett av era största fans sedan start, men nu har ni gått vilse.
 • Usel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Grattis. Köp denna och det första du kommer få göra är att lägga mer pengar för att få alla DLCs då servrarna i regel kör dessa. EA har även gjort det jävligt rörigt för försöker förvirra en vad som faktiskt ingår i paketen. Förut kunde man köpa ett premiumpaket med alla DLCs men nu är det inte så lätt. Man tar inte över världen igenom att vara ärlig och behandla sina kunder väl.
 • Bra
  10 mån sedan
  Änna bra
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Spelet är mycket bra och förväntningarna har gått i uppfyllelse. Det är lite tråkigt med några buggar och störningar i spelet, och kvinnliga karaktärer hade egentligen inte gjort mig något(Vad är problemet?). Jag vågar vänta lite på att buggarna och störningarna åtgärdas, det tålamodet har jag... men, ett extra plus i kanten hade det fått om buggarna och störningarna hade åtgärdats tidigare.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Skoj
 • Usel
  10 mån sedan
  Spelet är ju inte färdigt än..

  Jaa alla fans kommer säga " ja men så e de alltid, de löser buggarna med tiden.."
  Okej, men de e ju det betan är till för?
  Hade de kallat det för en betald beta det första halvåret hade det varit en annan sak.

  Sälj inte en halvklar produkt och förvänta dig ett bra mottagande. Marketing 101
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Helt klart i nivå med BF4, och då får man ha i åtanke att alla BF släpps med buggar men patchas rejält och korrigeras över tiden för att bara bli bättre och bättre.

  Spel- och vapenkänslan är fenomenal. Jag tyckte om den rejält i BF1, men detta känns helt annorlunda, på ett positivt sätt. Allting flyter på bättre, känns verkligare. Frostbite-motorn är det heller inget snack om - det är oerhört svårt att hitta en bättre spelmotor som levererar all det ljuvliga krigskaos vi ser på skärmen.

  Nu den 4:e december kickade spelet igång på riktigt med kapitel 1, eller "Tides of War" som det heter. Spelarna kommer att få uppleva WWII från början till slut, och låsa upp nya vapen, gadgets, vapenskins, kostymer, fordonsskins, assignments, etc i en form av tidslinje. Varje vecka ger dig nya utmaningar, utöver vapen- och klass-assignments samt dailies, som i sin tur genererar erfarenhetspoäng till upplåsbara godsaker.

  Det finns med andra ord en riktigt stor morot, eftersom man låser upp saker näst intill hela tiden. Det stora belöningshjulet snurrar fort, och det är grymt roligt!

  Är man en total nybörjare så finns nu även en practice range där man kan utmana sig själv och 3 andra vänner om man så önskar. Man kan testa samtliga vapen, några fordon, ett flygplan och dylikt. Detta kommer att byggas ut framöver enligt DICE så att det finns mycket mer innehåll.

  Spelet är, som de flesta vet, riktigt krävande. Sitter man med ett GTX1080 eller motsvarande och en hyfsat ny i7, då vill man nog ändå sänka från ultra till medium/high för att maximera fps:en. I synnerhet om man kör på 4k! Det sker så ofantligt mycket på slagfälten att en riktig monsterdator kan ha svårt att hänga med ibland. Detta kommer förstås att optimeras en smula med tiden både från DICE/EA och Nvidia.

  Det jag personligen kan klaga på just nu är den hemska, blå bakgrunden när man konfigurerar sin uppsättning/utrustning - ljuset stör mig bara...
  En del småbuggar (som kommer att patchas väldigt snart) samt att surroundljudet i hörlurar kan verka lite off med fotstegen ibland.

  I övrigt en fullpott.
  Du hittar inget snyggare, mer verklighetstroget eller bättre krigsspel i dagsläget - så enkelt är det.

  Man får ta de låga betygen här med en nypa salt. De är med stor sannolikhet från en drös uppkäftiga Call of Duty och Fortnite-snorisar som aldrig har spelat spelet utan bara kollat på Youtube som hastigast.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Pk dynga
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  kasta pengarna i sjön
 • Usel
  10 mån sedan
  Sämsta BF spelet på länge. Fullt av folk som använder ESP. DICE väljer att inte göra något åt det.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Efter en skakig marknadsföringskampanj har DICE levererat det bästa Battlefield på många år. Jag har spelat BF sedan starten (BF 1942) och är definitivt av åsikten att detta är det bästa sedan Battlefield 2.

  I detta spelet ligger fokus på samarbete i gruppen, realistisk vapenhantering och begränsningar i hälsa och ammunition. Parametrar som verkligen höjer upplevelsen.

  Spelet dras med en del buggar i lanseringen, men inget överdrivet spelförstörande. Inga DLC utan allt kommer ingå vid köp (förutom valfria kosmetiska inslag).

  Har spelat ca 50 timmar och ser fram emot många fler. Kan verkligen rekommendera.
 • Usel
  10 mån sedan
  Re-skin av BF One, några år senare. Formeln är gammal och tråkig vid detta laget. Blir en refund på detta. ZZZZzzzzZZzZZZzzZzzz
 • Usel
  10 mån sedan
  Rip Battlefield
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Förvånansvärt bra!

  Efter reveal-trailern som var ett skämt var förväntningarna inte jättehöga men detta spel är superkul. Gillar nya skjutmekaniken som påminner lite mer om CS:GO.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Flera nivåer bättre än BF 1.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Spelat det några timmar, otroligt tråkigt. Har inget att göra med tidigare BF-spel, inte ens One, som åtminstone hade någon slags struktur.

  Detta är bara ett ytterst generiskt FPS-spel. Battlefield har fallit. KÖP INTE utan att först ordentligt kolla upp om du tror du gillar det. Jag slösade 550kr på den här sk**en.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Älskar BF1 - BF5 har dessvärre blivit en Dice version av COD, gillar det i n t e (för mycket arkadkänsla, skjutmekaniken inget vidare etc.)
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  BF5 kunde ha varit ett bra spel.

  Jag har spelat ca 3000h i BF3/BF4/BF1

  Jag hatar verkligen skjutmekaniken, gör hela spelet ospelbart för mig.
  Något är jävligt fel mot BF4&BF1, tom i jämförelse med BETAN är något jävligt konstigt.
  Vet inte exakt hur Dice förstörde hela spelet mot betan, ibland är det värre än BF3 när suppression var uppskruvad till max.
  BF1 var inte heller något underverk men var iallafall konsekvent, BF5 känns jävligt random och bara konstigt. Känns som den slutar registrera min mus ibland, skit skumt.

  Är orsaken det till det låga betyget, skjutmekaniken är 90% av ett FPS-spel och jag kan inte spela BF5 för jag hatar det över allt. Är en plåga att skjuta, lol...

  Menyerna och gränssnittet är nog det sämsta jag har sett sen 2001, får huvudvärk bara jag tänker på det.
  Vill du experimentera med olika utföranden av ditt vapen måste du hoppa ur spelet för att ändra vapnet, fullständigt galet.

  Tar ca en till två veckor att avsluta ett spel, stirra in i en svart skärm.

  Ljudet i spelet är fortfarande på pre-alpha nivå, det saknas ljud och ger dig noll information.
  Utan 3d-spotting är ljud helt avgörande och BF5 är ett fullständigt misslyckande.
  Hur svårt är det att kopiera BF1 ljud, sparat miljoner och hade inte varit fullständigt värdelöst.

  Grafiken är imponerande men skapar problemet att du är fullständigt blind, alla smälter in i bakgrunden.

  Sen är insta-death buggen tillbaka från BF4 känns det som.

  Vissa saker kommer att patchas, men jag kommer förmodligen aldrig att uppdatera den här recensionen, när mitt Origin access skräp löper ut kommer jag aldrig att spela BF5 igen.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Riktigt tråkigt spel, testade det via Orgin premium för 149:- kr /månad, typ 5 dagar innan de som förbeställt kunde spela det. rätt uselt bara där. sa upp premunationen efter 4 dagar eftersom det nu spelar som COD när man är fotsoldat, spawna, döda, dö, spawna. Fordonsspelet är sjukt torrt, banorna är så små så fordonen känns mer som en bisyssla eftersom du inte effektivt kan delta i striden eller påverka matchen särskilt. jag spelade BF4 sist och trodde detta skulle vara likt, men det är det inte.

  TLDR: gillar du COD är detta antagligen ett spel för dig, för folk som gillar BF4 är detta inte värt pengarna.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Sämre än bf1 och det trodde jag ej vart möjligt. Gått sämre och sämre efter 3an vilket vart fenomenalt. Dock bättre flyt än på ps4an.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Kära BF5, du är nästan lika buggig som releasen för BF4, lika kul som BF3 och minst lika snygg som BF1. (Saknar dig, BF2)

  Har man varit med ett tag så vet man att spela Battlefield vid release är ostabilt, att förvänta sig något annat är kanske inte fel, men inte så realistiskt. Tyvärr så är dagens spel-releaser fyllda med buggar, men det var dom även på sen 90-tal också. Patchar släpptes, men det dröjde faktiskt innan de kom ut. Idag är utvecklarna väldigt snabba med att skicka ut patchar. Många gånger krävs det faktiskt att dom släpper spelet innan dom vet vad som ska åtgärdas, då Beta-tester inte alltid räcker till.

  - Spelet är riktigt bra, riktigt riktigt bra.

  - Menyer och gränssnitt kommer korrigeras över tiden, oavsett vad man själv tycker borde varit med i launch. Hur man lyckades göra ett sånt här ogästvänligt gränssnitt från början är väldigt...intressant.

  - Buggar kommer att fixas.

  - Vapen och fordonsbalanser kommer att fixas

  Om ni vill ha ett mer stabilt spel, vänta ett tag, det kommer vara värt väntan. Om inte, köp och ha kul för vad det är just nu. Battlefield-releaser har varit på detta sätt och kommer att vara det ett tag till, det gör inte mer rätt däremot.

  Spela och ha kul!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Bästa BF i serien och jag har kört dem alla (För många timmar i framförallt BF3/BF4) Det finns dock en del buggar (som vanligt) och tweaks här och där Dice måste fixa men det ser väldigt lovande ut!

  Det viktigaste är att skjutmekanismen känns rätt och detta är förmodligen perfektion! Underbart.

  Menyerna är verkligen overkill! Dom har satsat allt på att få det snyggt och missat poängen med att göra snabba val. Hoppas på att dom kan implementera snabbmenyer som fanns i tidigare BF.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Battlefield V är det nya kapitlet i den berömda sagan DICE som efter framgången med Battlefield 1, försöker introducera några förbättringar inom en mycket liknande formel. Bland de nya funktionerna är ett Battle Royale-läge ännu inte tillgängligt, men det kommer att slutföra paketet i början av 2019.

  Krigshändelserna berättas, även i detta kapitel, genom några händelser som den historiska krönikan ofta sätter i bakgrunden jämfört med andra, men i balans är de lika viktiga vid upplösningen av en krigskonflikt. Kampanjläget är uppdelat i olika historier med olika huvudpersoner som, som drivs av olika motivationer, flyttar krigets tråden. Uppdragen garanterar en bra utmaning, men du känner av bristen på en logisk tråd som förenar dem, för att få en känsla av att de helt enkelt är ett tillbehörsläge jämfört med multiplayer.

  Battlefield Vs multiplayer är dess verkliga styrka: fräck och välbalanserad. Det är uppenbart att programmerare i jämförelse med föregående kapitel har fokuserat mycket på att fördjupa samarbetet och att tillhöra ett lag. Det blir nödvändigt att blanda de fyra befintliga klasserna inom ett lag för att uppnå seger. Möjligheten att höja en allierad i svårigheter har i stället utvidgats till alla klasser och är inte längre speciell för doktorens roll. Det nya läget "Storskaliga Operationer" är förmodligen det mest omfattande läget någonsin sett i denna serie. Två fraktioner av soldater slår mot varandra i ett varaktigt krig och kämpade på olika kartor.

  Den tekniska uppdelningen av Battlefield V är verkligen en mer än positiv notering. De texturer som skapas med en manisk vård även för de små detaljerna bidrar till en identifiering som få konkurrenter kan garantera, från de väl replikerade städerna till den mest obetydliga detaljerna om vapen. Animationerna och den cinematiska naturen av explosionerna är då bara isen på kakan av en betong och stenig grafisk sektor, förutom några felaktigheter, till exempel i kroppens animationer eller i avsaknad av fotspår i snö och leran.

  På ljudaspekten ersätter Battlefield V ett utmärkt urval av vapen och fordon till en mindre övertygande dubbling av de allierade som gör förfrågningar, alltför ofta med ett volymvärde för högt jämfört med ljudets sammanhang.

  Teckenstyrningssystemet förblir sant för traditionen med PC och konsolfps. Den verkliga defekten ska identifieras med ett litet intuitivt system för pilotering av flygplanet, definitivt inte särskilt omedelbart och faktiskt för besvärligt i PC-versionen.
  Sammanfattningsvis kommer Battlefield V att perfekta några punkter kvar i hälften i Battlefield 1, vilket accentuerar ännu mer samarbete och ökar frenesen av attackerande åtgärder, allt till fördel för roligt och engagemang. Tyvärr, ett lite fördjupat singelspelarläge och några små luckor klagade under översynen gör honom borta från att vara en perfekt titel. Battlefield V är tillgängligt för PS4, Xbox One och PC.

  Länk till översynen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/battlefield-v-recensione
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  mycket bra kvalitet