Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 BG7025

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (116)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  17 tim sedan
  Har använt den nu i en månad och det fungerar hur bra som helst. Den är lätt att använda och båda sidor av produkten. Den tar bra och var hyfsat lätt att använda. Det jag kan önskar är att vissa delar av rengöringen var bättre samt att ibland känns det som att kropps hår fastnar och slits ur roten och inte rakas av. Men överlag är jag riktigt nöjd med produkten.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Har nu testat denna groomer först tyckte jag den var klumpig. Men insåg efter ett tag att eftersom den är lite längre än en normal apparat så kan man faktiskt komma åt och raka i nacke/axlar/rygg själv på ett ganska smidigt sätt. Hugger en aning vid stubb men funkar bra och blir ett bra resultat.
  Vill man snygga till kanterna på skägg eller liknande är detta inte en produkt man smidigt kan använda.
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  I samarbete med Philips har testat BG7025/15 Bodygroomer. Testat ett flertal av denna typ av produkt men denna är helt klart överlägsen #BG7025buzz #philipsnordics #buzzador @buzzador
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  I samarbete med Philips har testat BG7025/15 Bodygroomer. Försökt för både rakning och trimning (på kroppen och skägg), och överraskande mycket tillfredsställande, slät hud utan problem alls. #BG7025buzz #philipsnordics #buzzador @buzzador
 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag fått prova Philips Bodygroom BG7025.
  Man kan trimma och raka all kroppshår utan problem. Fungerar även i duschen!
  Enkel att rengöra i rinnande kranvatten.
  Tar ungefär en timme att ladda upp den.
  Jag rekommenderar verkligen denna produkt!
 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Denna bodygroomer från Philips är riktigt smidig och kraftfull. Flera olika lägen gör att den passar perfekt för olika områden. Ett stort plus är att den är vattentålig och kan användas direkt i duschen.
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Underbar produkt som gör exakt vad den lovar och de bästa med den är de nya batteriet som sitter i den, håller länge och går fort att ladda.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Trimmern fungerar utmärkt så länge trimmerhuvudet är vasst. Sedan är den bara att slänga eftersom Philips inte lagerhåller utbytes delar.