Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic ES-LV9Q

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Rakapparater (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  29 dagar sedan
  När jag fick hem rakaparater blev jag slagen av hur snygg och gedigen den är. Känns väldigt lyxigt att displayen tänds automatiskt när man lyfter rakapparaten. Känns fräscht att rakapparaten gör rent sig själv på det sättet slipper man att den blir ohygienisk. Rakapparaten är väldigt följsam efter huden då den är väldigt bra ledad i huvudet. Klipper kört stubb väldigt bra och nära utan att irritera huden
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Hade en Braun rakapparat sedan innan men bestämde mig för att testa denna.
  Kan väl säga att det enda som skiljer denna från min gamla är just tvättdelen. Den gamla rakar nästan bättre än min nya. Nackdelen med den nya är att man måste trycka så förbannat hårt att man nästan blir skinnflådd i ansiktet. Så ingen större hit men ej heller katastrof . En medelmåttig maskin till ett hutlöst pris. Min gamla maskin för ca 1/3 del av priset gör samma jobb nästan bättre.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  WOW...var min första reaktion. Vilken underbart vacker maskin, detta wow håller i sig då den är riktigt grym. Tar inte lång tid att raka sig och den gör underbart jobb. Tillhörande hållare som rengör och laddar. Ja helt klart den bästa maskin jag ägt. kul med info hur länge man rakat sig m.m kan inget annat än rekommendera denna otroligt bra maskin. Jag har väldigt känslig hy men hello denna gör ett riktigt bra jobb. Tveka inte köp den.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Första gången jag använde den så använde jag den som vanligt alltså torr rakning, det gick inte alls. Fick utslag och blev rödflammig, precis som jag blivit av alla andra maskiner. Andra gången använde jag rakgel då gick det bättre, huden blev inte alls irriterad och den tog det mesta, fick iofs ta ett par tag med hyveln för att bli helt len. Överlag en mycket bra maskin som jag rekommenderar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Äntligen en rakapparat som fungerar - i alla väder! Har under 40 års tid pendlat mellan manuell, klassisk rakning med hyvel och el med Braun och Philips. Aldrig varit helt nöjd med mina "elmaskiner" eftersom de tagit dåligt och, i värme, när huden varit lite mer svettig och sträv, sällan gjort mig renrakad. Men nu, med Panasonic ES-LV9Q rakapparat, är jag, äntligen, helt nöjd. I sommarvärmen, har tesat denna apparat under en tid i Barcelona, och nu hemma i Malmö, sommartid, med fuktig luft inne, och det funkar till 100 procent. Jag har blivit helt slätrakad utan att behöva ta ett extra varv efter elen med manuell hyvel.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastiskt resultat!

  Jag trodde inte skillnaden skulle vara så stor jämfört med min Braun 790ccc.

  Samma typ av koncept men Panasonic ger ett slätare resultat. Skärhuvudet är större vilket innebar att vid de första rakningarna kändes det som att ha en brödrost i ansiktet. Man vänjer sig dock snabbt och nu uppskattar jag storleken som innebär en väldigt snabb rakning.

  Fördelar:

  - Fantastisk känsla att känna sig nyrakad efter en hel dag!
  - Snabbaste rakningen någonsin (varje minut man sparar är guld värd)
  - OK ljudnivå
  - Bra batteritid
  - Snygg och känns premium

  Nackdelar:

  - Något stor
  - Priset (men för något man använder varje dag hela livet tycker jag att det är värt det)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Då jag aldrig använt en rakapparat tidigare är jag otroligt nöjd! Trodde aldrig att huden skulle bli så len. Den gav ingen irritation, jobbade bra i alla lägen och det flexibla huvudet var underbart att jobba med över huden. Enda invändningen skulle väl vara priset i sånt fal - utöver det så är jag så nöjd!

  /Tompa
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En riktigt bra rakapparat.
  Har använt rakapparaten i en vecka nu och jag är mycket nöjd. Vid torr-rakning, vilket det oftast blir, blir resultatet mycket bra. Rakhuvudet följer huden mycket bra. Första känslan var att den var lite sladdrig men efter några rakningar är den kanon. Ingen hudirritation alls, vilket jag brukar ha lite problem med vid tidigare byte av rakapparat. Vid rakning med rakskum är den fantastiskt bra! Fullt jämförbar med rakning med gammal hederlig rakkniv. Ljudnivån är lite jobbigt. Ett mycket högfrekvent ljud som är påfrestande att lyssna på. Rengöringsstationen fungerar bra men är ganska långsam, särskilt torksekvensen efter att rengöringen är klar.
  Sammanfattningsvis:
  Rakresultat – mycket bra, särskilt med rakskum
  Ljudnivån – Lite irriterande högfrekvent
  Rengöringsstation – Bra resultat men långsamt torkprogram med störande högt fläktljud
  Batteritid – Ok
  Prisvärd – Nja, den är dyr men används i princip varje dag
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Första maskinen som har lyckats råka mig utan att gå sönder är riktig böjd och glad
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Väldigt bra. Rakar extremt nära, rengöringen funkar kanonbra. Känns gedigen och kraftfull, men med det priset ska den också göra det. En grym maskin
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Detta är en mycket bra rakapparat och trimmer. Rakningen är lika jämn som att använda en rakkniv, men huvudet är ganska stort och när du vill använda trimmern kommer huvudet i vägen. Batteriets livslängd är ingenting att säga och designen är snygg. Praktiskt med självrengöring och laddare i ett, men som flera påpekar i sina recensioner bör rengöringsvätskan vara möjlig att köpa. Minus för lite skrymmande och stort rakknivhuvud, plus för vassa blad! Något i det dyraste skiktet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket bra och nära rakning med den här maskinen. Det närmaste jag har kommit till de bästa hyvlarna både när det gäller hur nära, men inte minst mtp till huden.

  Höghastighetsblad och erkännande av hur hårt du använder det ger ett bra och skonsamt resultat. Detta, tillsammans med att du kan låsa huvudet och ta fram en "kantskärare" gör att du får en bra och rak rakning.

  En bra rakning tar bara en minut eller 2, och med ett bra batteri med sig är det en trevlig rakapparat och ta längre semester. Snabb laddningstid och vid behov först.

  Är okej med vattentätt system för användning i duschen, liksom att kunna tvätta det snabbt över när det behövs (och inte hållaren är där). Rengöringssystemet i sig fungerar bra, men högt ljud och svårt / dyrt att få ny rengöringsvätska är det enda som drar ner den här maskinen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bra rakapparat! Lättare och lika bra resultat som med rakhyveln! Trimmeren är också mycket bra. Gräva den självrengörande laddningsstället! Minus är det höga priset och laddningsstället tar upp mycket utrymme.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har testat denna maskin två gånger under de senaste veckorna och har aldrig testat en sådan rakapparat innan. Vill du säga att jag är positivt överraskad av användarvänligheten och hur kraftfull rakapparaten är, mycket bekvämare med en sådan maskin än rakhyveln. Mycket bra att använda städfunktionen, så du behöver inte skölja det själv. Osäker på var man ska köpa mer tvål men har medfört att det är omöjligt att få Norge och det är en stor minus eftersom det bara kommer med en väska. Men super-smart att ha en rengöringsfunktion i laddningsstationen för maskinen känns som att använda en rakhyvel med rakräm. Lite över priser dyrt för en rakapparat.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vill du först meddela att du inte får ta rengöringsmedel för rengöringen (som ingår i grunden för det styva priset ..). Detta måste köpas från ebay o.l, vilket är väldigt dumt.

  Med detta sagt, det här är verkligen "rakets" ess. Jag har läst att det lätt känns att det inte tar hela barken under hakan / halsen, men det vet jag inte alls. Det uppstår vanligtvis mycket och har många inställningar som faktiskt kommer till nytta! Torr rakning går som en dröm.

  Enheten i sig är bara rå. Du glinster när du först ser det och ger några av samma känslor du får från att köpa Apple-produkter och liknande.

  Väger relativt lite och laddar väldigt snabbt. Batterilivslängden är konkurrenskraftig mot andra maskiner som jag testat och funktionaliteten blir 6/6.

  Skrubberen som också kan ladda kan ha varit lite mer solid. Men gör jobbet.

  Det kan nämnas att trimmerfunktionen är ljus.

  Rekommendera definitivt detta till andra!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En bra och smidig känsla. Det här är en maskin "på den övre hyllan" och den är väl märkt. Det är solidt och välbyggt, men trots ett ganska stort "huvud" är det bra och är välbalanserat. Jag är van att rotera rakapparater innan, så det här är en övergång för mig och jag är glad. Rakningen går fort och du känner dig nästan lika jämn som om du hade använt den efteråt.
  Jag måste erkänna att jag också använder den på huvudet, men i boken som följer är det sagt att inte användas på huvudet. Det säger att det kan ge repor och torr hårbotten, men jag har inte fått någon aning om det, så jag fortsätter med det.
  Jag har ritat en stjärna för att jag inte har kunnat hitta en plats som kan få nya väskor med tvättmedel här i landet. Det kan beställas från Amazon eller eBay, men när 350-kronans gräns försvinner är det inte fråga om att köpa därifrån, så du måste använda rengöringsvarianten med handtvål i handboken och använd sedan vatten i städstationen eller något liknande.
  Allt som allt en mycket trevlig upplevelse att använda detta, och jag hoppas bara att de lyckas sälja städtjänsten här i landet också.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra kvalitet, robust byggd rakapparat. Många användbara funktioner och vattentäta så att du kan använda den i duschen. Denna maskin producerar nästan lika bra ett resultat som ett rake-redskap och du kan använda maskinen med rakskum vilket ger en extra bra rakningskomfort. För ett mycket bra helhetsintryck var jag tvungen att ta flera rundor på vissa områden för att ta bort "allt".
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Det här är ganska dyrt, men vad du får för priset är definitivt värt det, 2-3 minuter rakning och ansiktet är fläckigt! Här rakar det så hårt och att barnen inte längre behöver oroa sig för att bli röda på kinderna efter en klämma, det är mycket bra, det enda minus jag hittat hittills är att rengöringsmedlet är svårt att få. spännande både på våt och torr rakning!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroligt bra maskin dog Jag känner att det inte tar allt när jag rakar utan kräm. Men med kräm känner jag mig som om jag använder en rakhyvel. Trevligt med dockningsstation för laddning och städning. Det är dåligt att det inte är möjligt att få det rengöringsmedel som följde med maskinen. Har frågat flera ställen men kan inte hitta.
  Men jag är verkligen glad med den här maskinen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Rakar bra, lätt att använda och bra med dockningsstationen som laddar, torkar och rensar. Den enda minus är att det tar lite dåligt längs nacken och käften.