Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic ER-GB96

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Hårklippare & hårtrimmers (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Klipper riktigt bra. Jag har haft problem att hitta en trimmer som är bra till skägg som är aningens längre än några millimeter. . Den här klipper jämnt och snabbt. Riktigt nöjd.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Många bland recensionerna nedan verkar till stor del vara falska/sponsrade, eller vad det nu må vara. Det sagt inte att de har fel. Det är en bra trimmer. Blev lite orolig först då den gick såpass tyst och laddade så snabbt (trodde det var något fel på batteriet), men den fungerar ändå bra och tar alla strån och sådär. Även om man ibland lär köra flera gånger för att få med allt.

  Den har därtill vansinnigt bra byggkvalitet vad avser både själva trimmern och kammarna, är vattentät och ja, känns bra helt enkelt. Det enda som gör mig lite orolig är mekanismen för att höja och sänka kammen, vilken känns lite billig i "klicket", och verkar därmed som att den är av relativt låg kvalitet (oberoende av hur den faktiska kvaliteten visar sig vara), i synnerhet i jämförelse med resten av produkten.

  Jag hade tidigare en Remington MB4045, som trots sina relativt dåliga omdömen här på Prisjakt, ändå har tjänat mig väl. Tyvärr kanske lite för väl. För jag upplever ändå, att den presterade minst lika bra som den här, innan dess att den gick sönder. Det är ändå en trimmer som kostar hälften så mycket.

  Jag ville dock prova något nytt och skaffade därför först en Moser 1030, som trots känt varumärkesnamn var av riktigt dålig byggkvalitet, laddade långsamt och klippte dåligt. Den skickade jag tillbaka.

  Sedan låg valet på att antingen skaffa något ännu bättre, eller bara skaffa en Remington igen. När Computersalg sänkte priset på den ER-GB96 till 850 kr, så slog jag dock till. Och ja, såhär ett par veckor senare så kan jag väl konstatera att jag inte är missnöjd, att enheten som helhet verkar solid, att batteriet laddar extremt snabbt, att det är trevligt att ha 0,5 mm precision och att det finns väldigt mycket som verkar bra med ER-GB96. Men att min tidigare MB4045 ändå har en del kvaliteter som den här inte toppar, vilket är en kraftfullare motor (den låter åtminstone högre) som tar alla skäggstrån (för mig), samt en inbyggd och utfällbar minitrimmer, vilket i den här modellen består i att man kan byta ut kammen mot en "detaljkam".

  Å tredje sidan verkar MB4045 inte vara för alla om man ser till de omdömen som är lagda, och kikar man runt på omdömen så är det faktiskt rätt svårt att hitta en skäggtrimmer som verkar bra till ett rimligt pris. Alla med genomgående bra omdömen kostar omkring 1000 kr, så kanske är det faktiskt också det man måste betala för att få en produkt som man är säker på fungerar bra.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den är riktigt bra, något dyr visst men förtjänar allt beröm nedan! Köpte den då jag efter en hel del undersökande sökte en trimmer som klarade längre skägg och det fixar denna galant! Som någon skrev, man tjänar snabbt igen den i uteblivna barberarbesök.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Enväldigt bra trimmer som jag har använt nu under en tid. Rakar nära och bra utan munstycken och går att variera bra med de munstycken som följer med. Passar även att raka skägget som är längre samt att trimma till mustaschen som är lite mer finlir.
 • Perfekt
  2 år sedan
  En otroligt bra trimmer som i de flesta avseenden är den bästa jag testat. Batteritiden är bra, de olika längderna på klippning var bra. Helt suverän helt enkelt och kommer vara den enda trimmer jag behöver.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Bra trimmer som kör det den ska. Fungerar kanon att justera längden och det blir ett fint resultat. Det enda negativa är att jag tycker den är lite seg av sig, man får ta det lugnt
 • Perfekt
  2 år sedan
  En riktigt bra skäggtrimmer. Smidig och lätthanterlig. Ligger bra i handen och lätt att få ett bra resultat, likt ett besök hos barberaren. Bra till långt skägg och bra till kortare, med hjälp av de olika huvudena och möjligheten till de olika längdinställningarna.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt mångsidig trimmer med millimeterprecision. Riktigt imponerande. Det är den trimmer som har störst valmöjlighet gällande längd på trimningen som jag någonsin provat. Under mina år har jag haft strax över tio trimmers/hårklippare men aldrig med denna variation på längd. Perfekt för mig som både snaggar mitt hår och trimmar skägget med en och samma produkt.
  De olika trimmhuvudena som följer med underlättar självklart trimningen av skägg och polisong.
  Bra batteritid och en motor vars vibrationer inte känns i handen. Stabil och bra trimmer på alla sätt.
  Det enda som jag hade velat ändra på och som gör att jag ger den 9/10 i betyg är att själva trimmerhuvudet hade kunnat vara bredare och därmed trimma en större del av skägget/huvudet med en enda dragning. Annars full pott!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är den absolut bästa trimmer jag har testat. Gillar starkt att det är ett så stort intervall på trimlängden. Det gör att även fast man har lite längre skägg är det inga problem att få det jämt och snyggt. Rekommenderas verkligen
 • Perfekt
  2 år sedan
  Äntligen behöver man inte åka till barberaren 2 ggr i månaden, med denna underbara trimmer löser man det enkelt och smidigt själv. Fruktansvärt nöjd med denna produkt och rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Den bästa produkten jag använt för att snabbt och enkelt fixa mitt skägg, precis som barberaren gör. Men de olika tillbehören gör det super enkelt att få till det snygg och jämt överallt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Den här var bara riktigt rå! Det tar verkligen alla tikar och hår. Kraftig motor på denna trimmer som inte gör något skämt i skägget! Rekommendera detta till alla med tunt och tjockt skägg, särskilt de med nära skägg. I detta paket får du 3 trimmängder som kan finjusteras! 1 trimlängd (1-10 mm). 2 trim längd (11-20mm). 3 trim längd (21-30mm) - Otroligt lätt att ändra längder. Med den kraftfulla motorn kommer det att bli fantastiskt, att inte slinga helt ut vid 30mm!