Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic ES-EL8A

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Ladyshave & epilator (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den är verkligen så bra! Epilerar benen otroligt bra, gör så klart jävligt ont men de tar bort allt hår och de växer inte ut direkt som en vanlig rakning gör. Går även att byta så man kan fila fötterna! Hur bra som helst😍
 • Perfekt
  2 år sedan
  Supernöjd!
  En smidig och enkel epilator med en liten lampa så man ser var man kör. Går att köra på 3 olika lägen & det medföljer flera olika munstycken till. Den gör inte alla ont och den är ju snygg också!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Supernöjd! :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Möttes av ett lyxigt paket som innehöll flera olika munstycken för att anpassa vilket område på kroppen som skall epileras.(Även en del för fotfil, hur perfekt??)
  Jag upplevde dock att när jag använde den i badet att det gjorde mycket mindre ont och alla strån kom med. Testade första gången utanför badet och det var inte lika bra p.g.a Gjorde ondare samt några strån kom inte med. Så rekommenderar att ni använder i dusch/Bad :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Den har allt! Epilatorn går att använda i vatten och det är guld värt när man kan ligga i badet då det inte gör alls lika ont. Flera munstycken och en av mina favoriter utöver själva epilatorn är fotfilen, behaglig och är så bra! Rekomend Rekomend!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag älskar den! Så många bra tillbehöver och underbart att man kan använda den i badkaret, gör lite lika ont då. Rekommenderar den starkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En riktigt bra och fin epilator! Jag blev glatt överraskad över alla medföljande tillbehör; för olika områden att ta bort hår från samt fotfil. Jag tyckte personligen att det gjorde väldigt ont men det blev också bättre för varje gång jag testade, för en som är van vid epilator är den här produkten i princip ett måste - du kommer i alla fall inte bli besviken! Stort plus då den är vattentålig och går att använda i badet/duschen!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är supernöjd med denna epilator! Den tar bort alla strån med hjälp av de tre olika hastigheterna som finns att välja på. Det medföljer flera stycken tillbehör anpassade efter vilket område som ska epileras samt en fotfil. Dessutom är apparaten väldigt snygg! Rekommenderas.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Ser och känns väldigt proffsig med alla tillbehör, lampa och de olika hastigheterna. Men tyvärr upplever jag att den inte får med sig några hårstrån.
  Har testat både under armarna och på benen, med olika längd på stråna och med olika hastigheter på maskinen, men med dåligt resultat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket nöjd med den här epilatorn. Blev glatt förvånad av alla tillbehör, till och med fötterna fick sig en omgång med den elektiska fotfilen :-) Epilatorn fick med sig varje hårstrå på mina ben, trots att jag körde på lägsta hastighet då jag är ovan, också och benen känns jättelena, Detta var första gången jag använde epilator och definitvt det enda jag kommer använda framöver.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Som förälder till två små barn har jag hittat hem, har aldrig använt en epilator innan så detta var helt nytt.
  Vilket märktes då jag första gångerna hade svårt att få till det. Vet inte om det var för att den inte är så nybörjarvänlig eller om jag bara inte fattade. Men nu när jag fått det att fungera och jag har vant mig och smärtan blivit mildare så är detta guds gåva. Jag kan snabbt få lena ben både i duschen men också utan att blöta ner mig och i bara farten. Kan rekommendera denna starkt om du som mig vill ha en enkel och snabbare väg mot en hårfri och len kropp.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Plus: Snygg design, lätt att använda och förstå, många olika funktioner, tre olika snabbhetslägen, lampan som gör att man ser hårstråna, gjorde inte lika ont som jag hade förväntat mig, lång batteritid

  Minus: Är inte så många hårstrån som dras samtidigt, så det tog lite tid att bli klar
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra produkt med många olika funktioner. Jag tycker att den helt klart fyller sina funktioner. Det som ger minus är att det gör lite ont, men jag är van med vanlig rakhyvel och antar att jag vänjer mig! Kan rekommendera 👍👍
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har aldrig använt epilatorn tidigare, men när jag läste att den kunde användas i duschen - blev jag väldigt glad. Det gör inte ont, och ljuset gör det lätt att se håret i duschen där det är lite mörkare. Stort plus eftersom det finns så många funktionella delar som jag kunde rymma alla i den vita väskan som följde med när jag tog den till stugan. Plus för färgen tycker jag om den i en så fin och fin brons rosa färg och inte neon eller bang färg som mycket annat. Rekommenderas om du ska köpa en bra epilator!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket nöjd med den här produkten. Det är trevligt och feminint - samtidigt som du gör jobbet. Stort plus kom det med fotvårdsposten.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Felt ny epilator som ser otroligt bra ut. Tyvärr blev resultatet inte så bra. Lämnar mycket hår
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket vacker och extremt bra att hålla. En maskin som har allt du behöver! Bryter mycket, men det enda som gör att det inte blir fullt poäng. Att det fungerar både torrt och vått är fantastiskt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En SUPERT-produkt!
  Här får du ett paket som ger dig perfekta, släta sommarkläder och mjuka och goda fötter!
  Det gör ont att epilera benen för första gången, men så snart du har tekniken inuti, är det som ett spel. Jag rekommenderar och använder den tillgängliga handen för att dra åt huden runt benet och epilepsin i vägen :) Resultatet är bestående, silkeslen mjuk lägger till. Det fungerar lika torrt som i duschen / badkaret.
  Jag gjorde ett test, använt epilator på ett ben och rakhyvel på den andra. Idag, en vecka efter, har jag fortfarande en fin och fin legging - medan den jag använde var väldigt redo för epilatorn!

  Jag är så tacksam för min Panasonic ES-EL8A epilator! :)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Många bra funktioner. Stort plus för användning i duschen. Mest nöjda med trim- och fotfunktionen, men överlag mycket bra och effektivt med stora ytor
 • Perfekt
  2 år sedan
  Den här epilatorn är helt perfekt! Nästan som en Kinderegg med tre överraskningar, bilder, epilering och rakning. Det är lätt att använda och du byter lätt dina huvuden. Mycket snabbt att ladda och ett stort plus att du kan använda den i duschen. Köra och köpa ☺️
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är så nöjd med den här epilatorn! En annan favorit som följde med tillbehör är fotvårdshuvudet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Supert med flera delar så du kan ändra hur du föredrar rakning! Dessutom mycket snyggt utseende.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Denna epilator är helt super, med många bra tillbehör. Jag älskar det och det gör verkligen sitt jobb.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag älskar den nya multifunktionella epilatorn! Detta kan användas för nästan vad som helst! Och det luktar inte och det glider mycket lättare över huden med 90 graders vridhuvud! Ny favorit i hemmet!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är så nöjd med den här epilatorn! Det epilates tätt, utan att smacka håren, så epilationen går fort och är mindre smärtsamt än jag brukar. På så sätt kan du vara lite hårdhänt och pressa epilatorn på huden, bra dämpning! Epilatorn är också väldigt fin i både färg och form!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Super epilator om du tolererar lite smärta. Det hjälper mycket att det kan användas i duschen. Lyckligtvis gör det också mindre smärta för varje gång. Superb med ljus och tre olika hastigheter. Uppskattar också att ledningen till laddaren är lång. Många extra delar, gillade särskilt bra bilder. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag älskar bara mina ben nu! Verkade det var perfekt att det kunde användas i duschen, eftersom det gjorde epilering så mycket lättare, och inte minst mindre smärtsamt. =) En annan favorit som följde med tillbehör är fotvårdshuvudet. Detta var super effektivt på mina fötter! Värt att köpa! :)