Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Havit HV-KB390L (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Havit Tangentbord (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Är ingen keyboard nörd men som utvecklare uppskattar jag de tydliga "klicken" jämfört med Apple tangentbordet jag körde innan. Har minskat felstavningar och ökat min skrivhastighet avsevärt. Och bakrundsbelysningen är väldigt bra. Enbart en färg men jag avskyr RGB så det passar mig :)
  Saknar numerisk del mer än jag trodde jag skulle göra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har i flera år letat efter ett membran-tangentbord i TenKeyLess-utförande utan lycka. Jag bara älskar platta tangentbord, har i många år kört med Logitech Ultra-X Flat. Men, jag slet också ut dem, nästan ett om året. Jag skriver väldigt mycket och de tål inte det. Ett TKN har jag primärt velat ha för att få musen närmare tangentbordet, det ger en bättre arbetsposition för högerarmen tycker jag.

  För ett par år sedan köpte jag ett mekaniskt TKN med Cherry-switchar. Tyvärr lyckades jag slita ut det med. Det var inte det största problemet, problemet var att jag efter två år fortfarande inte skrev lika bra på det som mina gamla Logitech. Men, när det var utslitet så var det dax att leta nytt igen. Jag hittade två kandidater och beställde båda.

  Detta (Havit HV-KB390L) var det jag fick först, och det kostade hälften av det andra. Redan efter två timmar kände jag att min hastighet nästan var on par med mitt gamla. Nu efter ett par veckor så kan jag säga att jag definitivt är snabbare med detta än med mitt normalhöga mekaniska. Framförallt färre feltryckningar.

  Nu har jag inte haft det så länge så jag kan inte uttala mig om kvalitet på det viset, men det känns som att det kommer att hålla. Håller det i 2-3 år så är det en perfekt mellanväg för mig. Jag har inte hittat en enda punkt att klaga på faktiskt.

  Jag hade utan att tveka betalat det dubbla för det.

  Uppdatering: Nu har det gått över ett år, det är fortfarande helt, och jag verkligen älskar det. Ser att det inte finns i lager hos någon som Prisjakt länkar, annars hade jag nog köpt ett bara för att ha i reserv.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa programmeringstangentbordet jag har använt på 30 år (använder US layout).
 • Perfekt
  1 år sedan
  Supernöjd. Använder den för programmering.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Letade efter ett tangentbord som var mekaniskt, lågt, TKN, stilrent och bakgrundsbelyst till ett pris under 800kr. Mitt användningsområde är främst programmering och lite gaming emellanåt. Detta tangentbord hade nästan allt jag letade efter. Var dock lite skeptisk till de blå brytarna men slog till ändå. Ångrar inte en sekund, känns som bra kvalitet rakt igenom och riktigt skönt att skriva samt titta på. Brytarna är rätt klickiga som jag var orolig för men allt annat väger upp det. Inget jag skulle ta med till jobbet dock.

  Mitt gamla tangentbord hade funktionsknappar för att styra musik och volym, vilket jag använde ganska flitigt. Detta saknar det och har istället 18 stycken för att styra belysningen vilket är rätt onödigt för min del. Går kanske att ställa in detta om man använder mjukvaran men tyvärr finns inte mjukvaran för Linux som jag enbart använder.

  För 650kr är detta ett riktigt kap om du (och sambon) kan stå ut med klickandet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  enda negativa är väl att det inte är trådlöst men vad hade man förväntat sig vid detta priset.

  Det kunde haft en mer "clean" design genom att ta bort sin "gaming logo" ovanför piltangenterna. Det hade då gjort tangentbordet till en absolut 10/10.

  Annars är brytarna helt underbara. Har det senaste testat en hel del olika t-bord. allt från trust membran till Coolermaster memmechanical vidare uppåt till cherry mx browns och khali blue. detta är helt klart de skönaste så här långt. grymt skön tactile och skrivarkänsla tack vare lågprofils-brytaren som sitter i detta tbord.

  Det är lite negativt att detta inte har rgb som sin storebror har men den turkos/blå leden är riktigt skön den med. Sen att det finns många sköna modes från box är riktigt gött. min favorit är helt klart FN+F7 vilket gör att när du trycker på en tangent så sprids leden genom hela tangentbordet från den tangenten du trycker ner. Riktigt gött när man redigerar som jag gör en hel del av.

  För att bara picka på en sak till så är det anslutningen. Det hade varit fint om alla micro usb sladdar hade passat så man kunde köra på sina sleevade kablar. Som det är nu så passar bara den speciella som följer med och vissa andra speciella kablar som är lite längre i micro usb hanen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Letade runt en hel bland kandidaterna för mitt första mekaniska tangentbord. Hade endast testat ett par olika hos vänner till mig innan detta köp där inga hade fallit mig smaken direkt. Jag letade framför allt efter ett som inte var för stort och inte hade de klassiska höga tangenterna många verkade ha, och jag måste säga att detta var precis vad jag letade efter. Finns såklart ett par extra funktioner jag gärna haft utöver vad man redan får men ingen produkt är perfekt såklart. Ska tillägga att jag inte är någon hardcore gamer. Mitt syfte är videoredigering, programmering och casual gaming.

  + Kompakt och stilrent (low-profile switchar).
  + Schyssta switchar som inte är allt för högljudda.

  - Hade gärna sett att det fanns en trådlös variant av tangentbordet.
  - Inga mediaknappar utöver mjukvarans funktion att mappa över redan existerande tangenter.