Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus 4G-AC53U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Routrar (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Köpte denna hos Komplett. Valde denna modell av 4G router då den stödjer sk. cat. 6 med Carrier Aggregation upp till 300mbit/s. Att denna funktion skulle på något sätt "aktiverad" eller iövrigt fungera talar maskinen inte om, inte heller kan jag se det på hastigheten. Min gamla D link dwr923 fungerade faktiskt bättre eftersom den inte "tappade" uppkopplingen lika ofta samt hastigheten mot Internet minst lika bra som ASUS.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Köpt i juli för att använda den i sommar lägenheten.
  Det var enkelt att sätta upp och fungerade utmärkt.
  Delar även filer med en USB minne.
  Den saknas bara en funktion att se lätt, vad mycket data man använt, kräver kolla i webbgränssnittet.
 • Usel
  9 mån sedan
  Ja brukar inte ofta skriva recensioner men den här produkten tar nog priset. Äger sedan tidigare en rad ASUS produkter och använt deras nätverks produkter sedan många år sedan. Tycker si och så om deras interface dock massor med inställningar. Deras Mesh funktion är superbra (Finns inte på denna produkt.).

  Skaffade denna produkt för ett ändamål 4g router. Kort betyg efter att provat allt känns det som. Den fungerar inte alls för detta. Den är igång ett litet tag. Sedan fungerar internet ett litet tag lägger sedan av helt efter ett par timmar. Dra ur sladden hjälper ett litet tag. Automatisk omstart hjälper inte heller. Dock ett undantag fungerar längre om man har en VPN klient då fungerar det lite längre men går bara långsammare och långsammare.

  Söker lite på internet forum och hittar fler som inte får till det här. Bara läsa recensionen här på prisjakt om Asus 4G-AC68U så skulle man förstått detta. Ringde ASUS supporten sa mitt problem typ som jag skrev här. Dock kunde jag inte skicka någon logg för internet var nere. Han hade aldrig hört talas om något liknade.

  Köp inte denna produkt.