Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EOS 7D + 15-85/3,5-5,6 IS USM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Systemkameror (133)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Väldigt bra paket, 7D huset levererar bra bilder snabbt, och 15-85 optiken är en av de finare allroundoptikerna jag ägt. Bra vidvinkel på 15mm, lite mjuk i kanterna som det brukar vara, men men inte så att det stör eller att jag blev överraskad.

  som alltid kan man ju önska att det vore ljusstarkare, men det önskar man ju alltid förstås.

  Huste är välbyggt och presterar väldigt bra, skönt med inbyggt speedlitesändare.

  Jag fotat mestadels sport, men även arkitektur och porträtt. kameran leverar toppklass på alla punkter, men det förstnämnda dvs sportfoto, där leverarar den ett enastående resultat!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket nöjd med mitt köp av denna kamera inkl 15-85 kitobjektivet. Köpte ifrån en tysk Canon-förhandlare i julas och fick ett pris inkl frakt på cirka 15 500 kr.

  Kvalitén är mycket robust och fungerar även bra för sådana som har stora händer. Dock så rekommenderar jag ett batterigrepp (BG-E7).

  Grafiskt sett så tecknar objektivet mycket bra bilder med tekniken i huset så är det en bra kombination.
  15mm ger bra vidvinkel och 85 helt okej zoom som täcker det mesta av mina behov.

  Det är en kamera jag kommer att behålla en längre behov. Finns ingenting jag egentligen saknar då jag gick från en EOS 1000D som jag hade tidigare.

  Inställningsmöjligheterna är många och pixlarna är i bland de flesta du får just nu.

  För att vara en kamera som lanserades 2009 så är det fortfarande en top-notch kamera i semi-amatör klassen.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har tagit > 2500 bilder på ett halvår, så det är väl dags att ge betyg. Det är min första systemkamera, men jag hade förhållandevis hög kunskapsnivå pga påläst. Förväntade mig nog bättre bilder för priset. Räkna inte med att bilderna ska bli superbra rätt ur kameran. Det krävs att man kör RAW och mycket mer efterarbete än med en kompaktkamera.
  Ett problem med den här kameran är bandning. Bandning är mönstrat brus i form av vertikala band som är svårt att fixa till i efterbehandlingen. Bandningen märks bara i vissa bilder med stort dynamiskt omfång, men den är otroligt irriterande om man är petig. Olika 7D-exemplar har olika mycket bandning har jag läst. Det märks mest om man kör RAW och någon annan RAW-konverterare än Canons (DPP).
  Bra sökare med 100%. Autofokusen är lite bökig att lära sig om man vill få ut max. Ergonomi och handhavande är på topp. Tänk på att det är en tung kamera, inget för klena personer att släpa på en hel dag.

  Köpte i paket med kit-objektivet 15-85. Är väl OK objektiv (bra mekanik, skarpt och bra zoom-område), men skulle nog inte köpt det utan kit-rabatten (för ljussvagt i förhållande till pris och ej vädertätat). Kameran eller DPP fixar vinjetteringen, som annars kan vara ett problem.