Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung C43J890

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Datorskärmar (314)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Imponerande skärm på alla sätt och vis. Hade 2 stora farhågor innan jag bestämde mig för att köpa denna skärmen och den första var upplösningen som inte var 1440p som min gamla Dell 34" 21:9 skärm. Skulle det bli för låg upplösning som jag läst många stört sig på när det gäller Samsungs 49" 32:9 skärmar. Men där var det inga problem alls denna skärmen har 32:10 ratio med en upplösning på 3840x1200 pixlar på 43" vilket ökar pixeltätheten på skärmen upp till 93 PPI något under en lika stor 1440p skärm men egentligen inget man stör sig på alls. Den andra stora farhågan jag hade. Hur går det egentligen att spela på den blir bilden för utdragen bild för fps spel och liknande. Allt jag kan säga är WOW den ger otroligt mycket mer känsla i spel med det utökade bredden krävs lite extra precision när man siktar men man vänjer sig snabbt och du får en enorm fördel i spel som Battlefield 5 och PUBG då du kan se en mycket större field of view där du upptäcker fienden snabbare än på en vanlig skärm. Skärmen har ingen adaptiv sync som freesync eller g-sync men har 120hz vilket jag tycker räcker otroligt bra då jag med denna skärmen gick från att spela i 4K 60hz till helt plötsligt komma upp i 120hz. Det flyter på otroligt bra med rätt grafikkort i burken. Att vara produktiv på denna skärmen är sjukt underbart kan ha 3-4 öppna chrome/mapp fönster samtidigt utan förminskning. Kan säga att denna skärm eliminerar alla behov till att ha en extra skärm på skrivbordet du får plats med allt du kan tänka dig på skärmen. Skärmen är kurvad i en rätt stor vinkel 1800r och gör att den placerar ögonen på lagom avstånd var du än tittar den sveper runt huvudet på ett behagligt sätt. Jag valde just denna skärmen pga av att den har högre pixelmatris än 49" modellerna där den lägre upplösning känns som en begränsning. På denna skärmen känns det inte av på samma sätt. Kan bara säga att är du nyfiken på en super ultra bred skärm och vill ha en ännu mer omslutande skärm än vad än 21:9 skärm ger köp verkligen det är att rekommendera. På årets CES mässade visade de Samsung och LG bland annat upp nya 32:9 skärmar med 5K upplösning och en ny HDMI standard som ska klara höga upplösningar och hög bildfrekvens samtidigt. Dock så när de lanseras är lite oklart men under detta året med en rätt rejäl prislapp. Men i dagsläget tycker jag denna skärmen är perfekt i alla lägen för vad du än ska tänkas göra, spela, vara produktiv mm. Poäng 10 av 10 möjliga
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Grym skärm för "multitasking". Jobbigt i FPS spel men går bra då det går att minska skärmstorkeken. Fantastisk i open world spel. Tar stor plats på skrivbordet, både bredd och djup.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Haft den två veckor. Har den primärt för jobb men även ps4 fungerar bra när man aktiverar pipmode, skärmen delas då in i två och man kan välja individuell aspect ratio m.m. Dyrare än två skärmar men detta blir nog standard snart. Kan inte uttala mig om färgåtergivning.

  edit: knappen man integrerat meny och ström av/på till glappar. Seg på att hitta källor. Hade köpt en annan skärm.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  En fantastisk allround skärm, jobba ultrawide (32:10 vs 32:9 ger också mer vertikalt) och/eller spela i 120hz gör denna till en bra lösning om man vill ha det bästa av båda världar.

  Betalade 7200kr och efter en månad är den fortfarande värd varenda krona!