Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung U32J590U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Bildskärmar (244)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  För 3690kr så känns den väldigt överkomligt, fin skärm och färger, har visserligen inte än ställt in färger själv, ej hunnit provat allt för många spel eller sett filmer för att kunna uttrycka helhjärtligt om den men av den tid jag har suttit med den så finns det inget att klaga på!
  Gick från 24" 144hz till denna på 32" och 60hz; Jag blev inte besviken! Att dra igång spel som World of Warships eller till och med Warcraft 3 kändes otroligt mäktigt och väldigt fint rent grafiskt, blev en ny upplevelse som jag inte har varit med om förr!

  Uppdatering: Har nu använt den i några månader och är någerlunda nöjd fortfarande, upplevelsen med 4K och färgerna har varit en fröjd. Har dock haft problem med flimmer när har på Freesync och spelar spel. Utan Freesync så verkar det inte flimra nånting alls. Händer att skärmen nån gång här och där stänger av sig och slår på sig. En aning störande. Utöver det nöjd.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Problematiskt -
  - Vänster halva av skärmen håller sig ljusare än den högra, vilket är obehagligt efter ett tag.
  - Stativet är stadigt men skärmen gungar på den mycket lätt och det känns som att det kommer falla av.
  - Att ändra på ljusstyrkan är oförståeligt, allt över ca 33% brightness ser ut som max medan det helt plötsligt under 33% känns för mörkt. Jag kan inte riktigt finjustera ljusstyrkan som jag vill ha det utan sitter med för stark skärm hela tiden.

  Mindre problematiskt -
  - Det är en del light bleed som det kallas och det syns klart och tydligt när man ser på mörka bilder. Runt kanterna och sidorna kan man se lite mörkare fläckar, svårt att märka men det märks.

  Köpte skärmen för ca 3800kr men känner inte att den är helt prisvärd för min del. Det är ju förstås 4K upplösning och jag har inget emot det. Det är en stor skärm också, så den är fantastisk för när man ska arbeta med något som kräver yta. Även är den fantastisk att titta på filmer på också. Färgerna är jättebra tycker jag. Jag kan tänka mig att man kan arbeta med Adobe Photoshop och liknande där färg spelar stor roll med denna skärm.

  Det är en bra skärm, det måste jag medge. Den passar bara inte riktigt mina behov. Det finns ett alternativ från Samsung. En liknande skärm men på 27tum, 144Hz och 2K upplösning. Det är förmodligen något jag kommer kika vidare på.
 • Acceptabel
  10 mån sedan
  Mycket ghosting på mitt ex.
  AMD Freesync funkade inte.
  Hade en bit av panelen som flimrade till vid olika tillfällen.
  För mig blev det retur.
  Trodde inte jag va känslig för hur en skärm är, men det verkar vara så. Letar vidare efter bättre alternativ.