Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lundhags Strei Low (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lundhags Vandringskängor & terrängskor (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 10 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 10 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Nu har jag gått ett par mil i dessa i både skog och stad och trivs verkligen i dem. De är stabila men inte klumpiga och efter en dags vandring i skogen så kunde jag inte känna nån speciell ansträngning i fötterna.

  En förbättring som dock skulle kunna göras är att sätta in ett snörningshål till snett nedåt/bakåt, som på löparskor, så att snörningen blir mer flexibel. Tex skulle jag vilja kunna lätta på snörningen över fotryggen och istället "dra fast dem" bak mot hälen men med de hål som finns nu så är det svårt.

  Men som helhet är skorna riktigt bra!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Snygga låga vandringsskor finns det inte många av tyvärr, men dessa är riktigt trevliga för ögat. Tyvärr är de mycket smala i höjden vid framfoten så när de är fullt snörade trycker de hårt mot ovandelen av foten vid användning av andra innersulor än de som följer med (som är väldigt tunna). Det går med andra ord inte att ha inlägg i dessa, vilket i princip är ett måste vid längre användning. Normalt sett brukar det gå att gå upp en storlek för att bli av med det problemet, men skillnaden mellan storlekar är för stor på dessa (i alla fall mellan 43 och 44), så då halkar jag omkring i dem istället. 43 1/2 kanske hade funkat om det funnits, men jag får leta vidare.

  + Snygga låga vandringsskor

  - Väldigt tajta i höjden - omöjliggör användning av inlägg (och därmed längre vandring)
  - Stor skillnad mellan angränsande storlekar (iaf mellan 43 och 44)