Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Major III Bluetooth

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.16)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Fördelar:
  + Bra ljud för både podcasts och musik. Dock något bastunga så kanske inget för den allra mest kräsna.
  + Stänger ute oljud utifrån ganska bra trots att de inte har NC.
  + Smidig ljudkontroll med den lilla joysticken - play/pause volym upp/ner och fwd/back.
  + Ansluter snabbt till senast använda enheten när hörlurarna sätts på.
  + Sitter bra på huvudet, även under löpning, cykling, etc.
  + Tar liten plats ihopfällda, går tex. ner i jackfickan.
  + Tålig konstruktion samt regntåliga (eget test). Inte alls sådär plastiga som många lågprishörlurar kan vara.
  + Lång batteritid.
  + Bra ljudupptagning i mikrofonen under samtal.

  Nackdelar:
  - Sitter utanpå öronen (on-ear), och trycker därför lite på öronen efter en tids användande.
  - Ljudet kan ibland hacka lite om mobilen ligger i vänsterfickan, ett problem som många hörlurar verkar ha. Dock bra räckvidd ifall man har lagt ifrån sig mobilen och går en bit ifrån den.

  Slutsats:
  Förmodligen en av de bästa on-ear-hörlurarna i låg/mellanprissegmentet. Inhandlades för 695 kr för ca 10 månader sedan och för det priset är de helt klart värda ett köp enligt mig.
 • Alla omdömen

 • Bra
  29 dagar sedan
  Bra standardlurar för musik. Sitter bra och stadigt när jag tränar (styrka) Batteritiden är helt okej - håller tre träningspass utan problem
  Lite besviken på max-volymen som jag tycker är för låg. Går i.o.f.s. att åtgärda med appar som t.ex "Super volume booster" men antar att det är för att skydda mot hörselskador
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Good construction, feels sturdy, folds down into a small unit easy to carry - good music sound, bass could be better, calls were well handled. The one-button control is pretty well designed. Looks unique & classy.

  But they were too tight on my head and could not be adjusted, got painful after just an hour. The material that goes over the ear also felt hot and not as good as my Bose QC25. Returned it.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Sämre än major II på så otroligt många sätt, omöjlig sorleksjustering i vissa vinklar, man har inte två knappar längre och nu är på/av och pairing är nu jobbigt.
  Känns oraffinerad i design allmänt i jämförelse.
  Lika olidligt bitrate.
  Kommer nog att hålla ett bra tag som förra modellen och tåla lite väder.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag försökte i elgiganten, för det här priset låter det mycket bra.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  40mm element! Bra byggkvalite, grym batteritid och otroligt smidiga. Sitter bra trots on ear! Oerhört snygga i den bruna färgen.

  "Rolig" ljudbild vid låg/mellanvolym, med rätt låtar. Funkar bra med rock och pop musik.

  I flera låtar saknas detaljerikedomen vilket leder till att man gärna höjer volymen ett snäpp.

  ... Då blir dessa tydligt bastunga och ibland lite vassa. I låtar med intention att ha framträdande bas blir de väldigt uttröttande och "boomiga".

  Tar emot att behöva lämna en dålig recension på en sån gedigen produkt. Men för en som gärna varierar musik gengre beroende på humör har dessa en benägenhet att förstöra ljudbilden med för mycket bas och ett dolt mellanregister.

  Förr 699 är de ett kap.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag valde att slå till på Marshall Major III under mellandagsrean och jag är så, så lycklig att jag gjorde det. För 695 kr är hörlurarna ett kap. Köp! För ordinarie pris, ett jättebra köp också, kan jag tycka.

  Kvalitetskänslan är hög. Ljudet är makalöst bra och det blev ännu bättre när jag justerade det i Spotifys equalizer. Jag vill ha bra baskänsla – även om mellanregister och diskant är lika viktigt. Oavsett är basen tung och snärtig och såväl mellanregister som diskant framträder jättebra. Inget distar, bullrar eller skär sig oavsett hur högt jag drar upp volymen. Supernöjd!

  Navigeringen sker med en enda knapp och det funkar kanonbra med min iPhone. Detta även om jag främst kommer att använda telefonen för navigering ändå.

  Något som verkligen (!) imponerar på mig är distansen jag kan ha hörlurarna från telefonen. Jag testade att köra ett telefonsamtal med min fru flera rum bort från där telefonen var och ljudet var kristallklart i båda riktningarna! Att ha telefonen i ett rum och ägna sig åt andra saker i ett annat rum, går alltså alldeles strålande. Inte bara telefonsamtal fungerar på långt håll, utan även lyssning av musik. Jag jämför det med tidigare hörlurar jag har testat, där uppspelning av ljud bryts bara telefonen hålls på ”fel” sida av kroppen eller kommer längre bort än 2 meter. Otroligt bra och ger en helt annan frihet.

  Har inga problem med mikrofonen, som en del recensenter har upplevt. Ljudet har uppfattats bra av den jag har pratat med.

  Har bara kört hörlurarna någon dag än så länge men är just nu helnöjd. Kan inget annat än att rekommendera dem å det varmaste och ge dem 9 stjärnor.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud och kompakt design. Nöjd. Bra pris!
  Leveransen från NetOnNet till instabox fungerade utmärkt. Beställde kl. 23.00 på torsdagen och hämtade upp på lördagen kl. 15.00. Helt perfekt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köptes för 599:- på Black Friday. Välbalanserad ljudbild som levererar riktigt bra oavsett musikgenre. Bra passform, trycker som sagt en del emot öronen efter ett antal timmars användande.

  För priset tycker jag det är svårt att hitta något som låter bättre än dessa. Ljusår bättre än mina Urban Ears Plattan som jag hade innan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte lurarna på Elgigantens rea för 799:- , mycket prisvärt. Basen är mycket tung, fick justera ner basen med equalizern i Spotify något, annars mycket bra ljud och stor ljudbild. Trycker något på öronen efter ett par timmars användande, synd att det inte går att justera detta som på t.ex Koss Porta Pro. Har inte provat mikrofonen ännu.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bekväma lurar som ger ett bra ljud.fungerar mycket bra för musik och som trådlöst headset.

  Blir lite svettigt under träning. Men inte så konstigt med tanke på att de är i skinn och täcker upp hela örat.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Klumpiga, trycker för hårt på skallen. Min ena högtalare slutade funka efter typ 8-9 månader. Köp inte.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag älskar dom här lurarna. Basen är fortfarande mäktig och detaljrik, men utan att den kör över resten av ljudbilden. Överlag ett par ljudmässigt välbalanserade lurar med _bra_ headset-funktion (som fungerar felfritt för mig). Ljudläckage finns men det har aldrig varit något som stör mig, har dom på tyst kontor alt. hemma. Stabilt bluetooth. Funkar inte din mikrofon? Dubbelkolla att lurarna sitter på åt "rätt håll"... :)

  Framförallt jävligt prisvärda!

  Jag jämför dom då mycket med mina gamla Major-lurar, med sladd. Utöver naturligt sladdslitage och ett satans glappande (efter 4 år, begagnade) så var den övermäktiga basen (samt klena mellanregistret/diskanten) något som störde mig. På varje dator eller telefon man använde dom till fick man justera ljudbilden. Det är inte nödvändigt med dessa.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jättebra hörlurar! Kan gå runt i nästan hela huset utan att dem tappar kontakten med telefonen. Enda nackdelen är att efter en stund får iallafall mina öron "kramp" av hörlurarna, de sitter något tajt men annars är dem överträffliga😊
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Snygga men inte så mycket mer, märker att de är klena när det väl gäller.

  USEL mikrofon, har inte så mycket erfarenhet av trådlösa hörlurar men det är helt omöjligt att prata i telefon. Ingen hör var du säger, mikrofonen plockar upp allt annat störande ljud i din omgivning. Inte riktigt vad jag förväntat mig.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ganska bra lurar med skön byggkvalitet, men lite klumpiga.

  De tjocka öronmuffarna gör att de sitter skönt, men det gör också att de sticker ut rätt mycket från öronen/huvudet.

  Ljudet är helt ok, ett neutralt ljud, som dessvärre är ganska odetaljerat, vilket gör att man lätt drar upp volymen för att få en häftigare upplevelse.

  Tristaste med Major III är att lurarna inte alls är ljudisolerande. Omgivningsljud letar sig in, så man höjer volymen för att överrösta, varpå ALLA kommer höra vad du lyssnar på eftersom de läcker som ett durkslag.

  Trådlösheten är superb, med lång batteritid, och stabil koppling.

  Kul också att kunna ”slanga vidare” musiken du lyssnar på, genom att koppla in ett par sladdlurar eller en högtalare till lurarnas 3,5mm jack när du lyssnar via bluetooth.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra produkt
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket tillfredsställande, tjänar huvudet efter 5 timmars lyssnande