Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Spirit II E-310 GBS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grillar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Ägt några månader. Ville ha en grill som håller många år och är bekymmersfri, får hoppas att det blir så.

  Rejäl konstruktion! Det var det som avgjorde det. Kikade först på Q3200 eftersom den vinner nästan alla tester, men dels gillar jag inte att varmhållningsgallret står löst, och dels är hyllorna på sidan i plast och rätt veka. Det känns inte ok.

  Spirit har betydligt kraftigare konstruktion i tjock lackerad plåt. Hyllorna har en ganska stor anläggning dyra mot stommen och klarar en hel del vikt. Grillgallret är tjockt och rejält, tappar inte tempen bara för att man öppnar locket. Varmh0llnibgshyllan är fast där man vill ha den, och det finns tonvis med tillbehör. Man flyttar grillen lätt genom att lyfta i ena hyllan. Inget vacklande och risk för vobbliga hjul. Ena hyllan kan fällas ner, den ovanför gastuben är fast. Skyddet går på aven om båda hyllorna är uppe.

  Tändningen är elektrisk och drivs av vanligt AA-batteri, enkelt att byta.

  Monteringen är rätt enkel. Mycket skruv men inte krångligt. Beskrivningen är bra, ingen budget-kina-lösning där.

  Alla grillningar vi gjort har blivit jättebra, rengöring har varit helt utan krångel. Kan inte komma på något negativt med den än. Grillen känns lätt värd dom 7800 vi betalade med alla tillbehör och skydd etc. Enligt en säljare måste man ha klädsel på grillen när man inte använder den för att garantin ska gälla. Ej kollat om det stämmer.
 • Alla omdömen

 • Bra
  3 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Har inte använt den så mycket ännu men den har potential och gör bra ifrån sig.

  + Rejäl och bra vagn med hållare för flaska, med bra hylla under och inbyggda krokar för grillbesticken.
  + Blir rätt snabbt varm och håller värmen bra.
  + Gjutjärnsgaller som är bättre när man grillar grönsaker eftersom de inte trillar emellan så lätt.
  + Gallret är rejält och håller värmen även när man öppnar locket.

  - Gallret är svårare att hålla rent än min gamla grill som också hade gjutjärnsgaller. Både kött och Halloumi fastnar och går i värsta fall sönder när man tar loss dem från gallret.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Så fruktansvärt nöjd med den här grillen. Robust och värmer jämnt. Monteringsanvisningar via appen gör livet så mycket enklare även om man behövde 1,5h för att få ihop den. Fungerar perfekt för mitt hushåll där vi är 2 vuxna och 1 barn. Passar också om vi får gäster över. Har grillat till 8 personer på den samtidigt och det har gått galant!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Kvalitetskänsla vid montering, allt känns rejält. Enkelt att montera. Lådan väger en del så kanske bra vara två personer.

  Grillytan skulle jag vilja påstå räcker till mellan 5-10 personer eller korv till ett helt fotbollslag.

  Bra värme, snabb, enkel att göra ren.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Byggkvalité helt ok. Tyvärr får man inte upp värmen ordentligt och får inte bra grillyta på kött eller grönsaker. Dessvärre besviken
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Nyss införskaffad och testad 3ggr. Enligt weber har Ica förtur att sälja denna modell före andra handlare under 2018. Efter ca en timmes montering och inkoppling (p11 tub ryms under bordet) så tycker jag byggkvaliteten är bra och den känns gedigen. Får upp den upp till ca 250grader ganska snabbt och säkert upp lite till vilket lär räcka gott till mig.

  Deras gjutjärnsgaller med uttagbar mittdel följer med och verkar vara bra att komplettera med olika insatser. Synd bara att alla tillbehör kostar skjortan.