Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha RX-V685

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Surroundförstärkare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Sämsta Recivern när det gäller att ha något med Hdmi kopplat till den. Köp inte om du har tänkt att använda den som en hembioanläggning med PS4 och en projektor. Funkar sjukt dåligt. Hade längre kablar till min sony reciver utan problem med denna klara inte ens 2m från Ps4an och 5m vidare till projektorn.

  Update: Har fått flera uppdateringar efter första recensionen som har avhjälpt det lite men tappar signalen i bland fortfarande,
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt fantastiskt bra förstärkare på samtliga plan. Andas verkligen kvalité. Har mängder av ingångar och funktioner, och den spelar som en dyrare modell, men har en vettig prislapp för den som inte vill lägga ut en förmögenhet. Otroligt lätt att installera och komma igång med, och stort plus för Yamahas app som finns till Android och Apple. En annan sak jag gillar är att den har två HDMI-utgångar om man vill koppla in exmeplvis både en TV och en projektor. Gedigen fjärrkontroll som har en premiumkänsla. Finns ju självfallet mycket mer att säga, men kan verkligen rekommendera diverse recensioner som finns runt om på nätet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt bra surrounde förstärkare. Har ett 5.1.2 system som möjliggör Dolby Atmos. Bäst är dock musiken. Låter naturligt och klart. Enda minus är att Yamaha inte klarar streama Tidal Master utan bara HiFi. Något med firmware enligt supporten på Yamaha. Jag löste det med en Minix Neo 9.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Full pott! fantastik hemmabioförstärkare. Jag har inget att anmärka negativt på. Den gör exakt det den ska - och den gör det riktigt bra!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Otroligt prisvärd receiver, köptes in för 5690kr på svartfredan.
  Har alla funktioner man kan tänkas behöva inkl pre-ut på frontarna (vilket oftast bara dyrare modeller har).
  Ersatte en mer än dubbelt så dyr Denon här hemma och den gör jobbet minst lika bra.
  Stort plus för Yamahas enkla manuella PEQ också, gör det enkelt att justera ner problematiska rumsmoder.
  Webbgränssnittet är ganska begränsat, appen är dock desto bättre.
  Den ser lite plottrig ut på framsidan, hade vart trevligt med en lucka som dolde det mesta men är det viktigt så kan man ju bara ta någon av de dyrare modellerna.