Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PerfectCare Elite GC9615

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  I ett samarbete med buzzador fick vi chansen att prova detta stryk järn. Medans jag tyckte
  att den va bra och smidig att man kan strycka mina fina blusar så tyckte sambon att den inte är bra och att det tog längre tid att strycka hans skjortor.
  Nu är jag gravid så den va var rätt tung och vi hade ingenstans att förvara den och med storleken på den.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador så har jag fått testa detta ångstrykjärn. Jag är positivt överraskad och kan starkt rekommendera denna.
  Jag stryker väldigt mycket varje vecka, allt från skjortor, dukar och gardiner etc och detta ångstrykjärn underlättar något enormt. Ett stort plus är att det går att slätstryka gardinerna medan de hänger på gardinstången. Känsligt material gick också att stryka utan problem.
  Ett minus är att den är lite väl stor, det är dock förståeligt att det krävs en stor vattentank.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med buzzador har jag använt detta strykjärn i lite över en månad och allt jag kan säga är WOW! Äntligen blir linne gardinerna faktiskt släta och den underlättar verkligen strykningen! Det bästa av allt är att man kan stryka plaggen direkt på galgen.

  Det ända som är negativt är att det är stor, något tung och otymplig. Den tar mycket plats och i våran egna lilla tvättstuga får demontering plats på bänken.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag använt detta strykjärn/ångstation en månad nu. Jag är mycket nöjd med resultatet. Enkel att använda både om man har plagget hängande eller på strykbräda. Två nackdelar den ena är att när man använder ångfunktionen när man har plagget liggandes så första gången man sätter i gång ångfunktion så blir det vatten på plagget istället för ånga även om det lyser att det är färdig uppvärmt. Resten av strykningen fungerar felfritt. Den andra nackdelen är storleken på ångstationen. Men trotts dessa två nackdelar rekommenderar jag ångstationen! Bästa jag använt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått testa denna ångstation som jag är mkt nöjd med! Mkt lätt använd och perfekt resultat. Lätt och smidigt med inga gradantal utan bara att använda direkt, stor vatten behållare som varar länge. Enda nackdelen är att den är stor och tung och tar mkt plats. Nu är det tom roligt att stryka.

  Kan bara rekommendera denna produkt! MKT nöjd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått testat denna produkt och är helt såld på den. Så från att avsky strykning så får jag nu slåss med frugan om att få stryka.
  Riktigt smidigt att kunna ta fram skrynkliga gardiner, hänga upp och stryka dom på plats t ex..
  Om det är något som man skulle kunna säga som är åt det negativa hållet är att järnet faktiskt blir rätt varmt samt att den är rätt stor.
  Men inget som stört oss något.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det här är en riktigt bra produkt! Oerhört smidigt att kunna stryka/ånga lodrätt och slippa dra fram strykbrädan. Den gör jobbet med bravur och slätar ut skrynklorna på ett kick.
  Den enda nackdelen som jag kan se det är storleken. Den är, om man jämför med ett traditionellt strykjärn, tyngre och mer otymplig. Men sammantaget en bra grej!
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått testa denna ångstation.
  Jag är såååå nöjd. Nu är det kul att stryka. Kläderna blir så fina och lätt
  Går det också. Mitt gamla strykjärn åkte ut på en gång.
  Kan verkligen rekommendera denna produkt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått äran att testa denna Ångstation från Philips och jag är verkligen så nöjd! Det är så smidigt att kunna stryka upprätt istället för att behöva dra fram strykbrädan, vilket jag gärna drar mig för. Måste bara komma på vars jag kan hänga kläder och dylikt för att kunna stryka lodrätt. Man är ju lite lat för o dra fram strykbordet, haha.
  Själva strykjärnet är lätt och smidigt, bra med stor vattentank så man klarar strykningen utan att behöva springa o fylla på mitt upp i allt. Dock blir den ju då lite stor och svårare att ställa undan. Strök gardinerna på plats vilket var både smidigt och roligt! Men för att nå uppåt gardinstången var jag tvungen att ställa den på en pall då själva vattenslangen inte är hur lång som helst.
  Smidigt att ej behöva ställa in grader, för det gör den själv. Bra att strykjärnet går att låsa fast när man ställer den i stället. Nåt annat som var "kul" var att man kan ställa stryksulan på strykbrädan utan att behöva vara rädd för att bränna underlaget direkt.
  Jag är verkligen supernöjd mkt tacksam att jag fått äran att testa denna och jag rekommenderar den starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så lättanvänd, och ger så bra resultat att en sån som jag som i vanliga fall hatat att stryka nästintill tycker att det är roligt att stryka. Om det är något en ska klanka ned på så är det väl att den är lite skrymmande. Men den enda nackdelen slås lätt av alla positiva egenskaper! Rekommenderar varmt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat Philips PerfetCare Elite. Ett rent och sant nöje. I min vardag används skjortor frekvent och denna produkt förenklar och snabbar upp strykningen oerhört. Att minimera stryktiden är för mig klockrent, samtidigt som kläderna blir perfekta, utan att ens behöva ställa in temperaturen. Något skeptisk till automatisk temperaturreglering, men det har funkat utan problem på flera känsliga material. Tanken är stor och enkel att fylla på utan att kladda. Det gör tyvärr att den är något klumpig att förvara. Denna maskin är helt klart värt att investera i om man stryker mycket.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är så nöjd! Har länge letat efter ett effektivt strykjärn med ångstation och nu har jag äntligen funnit Philips PerfectCare Elite. Den är så smidig, du slipper ändra grader och man kan till och med stryka direkt från galgen, det blir ändå ett fint resultat. Ångfunktionen är toppen. Kan starkt rekommendera denna vara.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Super smidigt att kunna stryka utan att behöva ändra grader, resultatet blir utmärkt! Den är kraftfull och det går lika bra att stryka hängandes som plant vilket underlättar enormt, det ända som drar ner betyget lite är storleken lite svårt att förvara.
 • Bra
  1 år sedan
  En snabb och enkelt strykjärn med ångfuntion som är super bra!
  Smidigt att det är en vatten tank till så man slipper fylla på vatten ofta, dock klumpig med behållaren och blir rätt tung.
  Bra med lås så att järnet inte rammar loss
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett helt fantastiskt strykjärn som gör tvätten rak och fin på ett enkelt och snabbt sätt. Att man inte heller behöver släpa fram strykbrädan utan kan stryka kläderna hängandes gör den här produkten ännu bättre! En nackdel är att den tar en del plats i och med ångstationen, men funktionen väger upp för det. Denna produkt rekommenderar jag starkt. Värd varenda krona.