Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PerfectCare Elite GC9615

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 mån sedan
  Den här produkten går sönder efter tre år och Philips har bara två års garanti. Har kontaktat kundtjänst och de kan inte göra något.

  Såhär ser det ut: https://www.youtube.com/watch?v=u7e9SVuGpmw&feature=youtu.be
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Det här är en riktigt bra produkt! Oerhört smidigt att kunna stryka/ånga lodrätt och slippa dra fram strykbrädan. Den gör jobbet med bravur och slätar ut skrynklorna på ett kick.
  Den enda nackdelen som jag kan se det är storleken. Den är, om man jämför med ett traditionellt strykjärn, tyngre och mer otymplig. Men sammantaget en bra grej!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Så lättanvänd, och ger så bra resultat att en sån som jag som i vanliga fall hatat att stryka nästintill tycker att det är roligt att stryka. Om det är något en ska klanka ned på så är det väl att den är lite skrymmande. Men den enda nackdelen slås lätt av alla positiva egenskaper! Rekommenderar varmt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är så nöjd! Har länge letat efter ett effektivt strykjärn med ångstation och nu har jag äntligen funnit Philips PerfectCare Elite. Den är så smidig, du slipper ändra grader och man kan till och med stryka direkt från galgen, det blir ändå ett fint resultat. Ångfunktionen är toppen. Kan starkt rekommendera denna vara.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Super smidigt att kunna stryka utan att behöva ändra grader, resultatet blir utmärkt! Den är kraftfull och det går lika bra att stryka hängandes som plant vilket underlättar enormt, det ända som drar ner betyget lite är storleken lite svårt att förvara.
 • Bra
  2 år sedan
  En snabb och enkelt strykjärn med ångfuntion som är super bra!
  Smidigt att det är en vatten tank till så man slipper fylla på vatten ofta, dock klumpig med behållaren och blir rätt tung.
  Bra med lås så att järnet inte rammar loss