Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Star Wars - Episode VIII: The Last Jedi (UHD+BD)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fantastisk bild att testa sitt 4k system med. Speciellt scenerna på saltplaneten är bra. När det är mycket vitt och de röda jorden rörs upp.

  Rekomenderas
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Hur Disney kunde gå från ett mästerverk med Rogue one till det här fiaskot kommer jag aldrig förstå.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillade inte alls filmen när jag såg den på bio, och efter många rundturer inombords med tankarna så köpte jag filmen pga att man för sista gången får se Luke, o speciellt Leia, i en starwars -film utan massa loopholes, data manipulation eller annat tjaft.

  Bilden är helt fantastiskt, ser i Dolby Vision som är synbart bättre än HDR10, varje scen får mer impact pga "dynamisk HDR"(kallar det så just nu för att förklara).

  Och förvånande nog så gillar jag filmen nu! Tror nog att jag själv släppte alla tankar med hur en star wars rulle "ska" vara, utan faktiskt njöt utav hela filmen och såg många mer detaljer i hur karaktärer utvecklades med mera.

  8/10 får filmen, plus 2 poäng till pga mina nostalgiska minnen av Luke och Leia som har en helt fantastisk scen i slutet. Kraftfull.

  Och en sista sak, ingen svensk text? Lägstanivån för engelska i Sverige borde vara väldigt hög så jag förstår inte problemet direkt. Syskonens barn (under 10 år) hänger tillomed i filmen :)
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Filmen tycker jag fått oförtjänt dålig kritik - ger den en 8a
  Däremot är just den här utgåvan under all kritik då Disney alltså väljer att inte släppa en nordisk version av UHD discen - alltså ingen Svensk text.
  Om man ändå vill se filmen i 4k så tycker jag man ska bojkotta den här releasen och istället importera en utländsk release.
  Inte OK att släppa nordisk release utan nordisk text

  P.S. Blu-ray skivan har svensk text - det är disneys ursäkt att release finns
 • Bra
  2 år sedan