Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite Active 65t

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (236)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Mycket bra hörlurar. Förmodligen bästa som släppts hittills för acceptabelt pris.

  Edit2
  Jämfört med galaxy buds har jabra betydligt bättre medhörning. Alla dagar i veckan. Ljudet i budsen är bra men jabra är vassare. Dessa är fortfarande grymma!
  Blir intressant att höra skillnad mellan kommande bose earbuds 500 och 700. Men vid du laget har säkert jabra version 2 på G.
  Slut edit 2

  Passformen är betydligt bättre än jabra elite sport 2.0. Kan/kommer göra ont första gångerna då det är lätt hänt att testa alla knappar, pluppar, vrida i vända etc. Örat tycker inte om sådant.

  Verkar ha en beläggning som motverkar fingeravtryck. Detsamma gäller laddningsenheten/asken. Laddningsenheten är i mitt tycke otroligt smidig. Lagom stor. Hyfsat enkel att öppna och lätt att försluta. Verkar rejäl och klarar säkert en del misshandel/tapp i golvet. Kläm på dess kortsidor samtidigt som locket öppnas. Mycket enklare än att slita upp locket med nagel då du får flygande hörlurar att hämta upp från golvet. Inte usb c. Sak samma för mig. Har adapter och sladd.

  Jabras app måste användas för att konfigurera eq och några fler funktioner. Även jabra system? app som körs i bakgrunden (aningen konstigt faktiskt).
  Funkar bra. Inget strul. Para lurarna innan appen öppnas.

  Ljudet i dem är mycket mycket bra för att vara trödlöst. Går säkert få till eq att låta som bose om det önskas. Blockerar alla ljud riktigt bra. Medhörningen är viktig. Lite vindbrus kan höras vid kraftig blåst, men inte hälften så störande som boses konstruktion.

  Testat att springa med dessa ihopkopplade till smartwatch Huawei watch 2 4G versionen. Fungerade utmärkt. Inga problem alls. Riktigt skönt faktiskt. Det var ca 30 grader ute och svettigt värre. Kanske att de blir lite lösa - känns det som. Men de höll sin förslutning perfekt. Trillar inte ur.

  Vet dock inte om equalizern behåller sin inställning när de kopplas ihop till klockan. Ska fråga Jabra.

  Medhörningen är kanon. Ett måste. Bye bye jaybird run.

  Tyvärr fungerar inte medhörning under samtal. Kan inte höra min egen röst. Kan vara defekta. Drar av poäng här.

  Ingen ljudfördröjning på Netflix med Samsung S9+.

  Funderar du på äkta trådlöst? Är dessa rätt?
  Jag har haft Bose free, bose soundsport, jaybird x1, iconx 2018 och Jabra elite sport 2.0 + en drös till.
  Dessa piskar dem alla - totalt sett. Kanske att iconx 2018 numera med sin uppdaterade eq kan vara en motståndare.. Men tveksamt. BT 5.0 liksom.
  Bose free och soundsport är ju idiotiska vid träningen vintertid. Mössa med dem gör ont.

  Kanske att sonys wf-sp700n är något att ha. Tyvärr har de sunkig batteritid. Men vore intressant att se om deras noise canceling tar ut dunket i huvudet som uppstår vid sporter som nedtramp i hög fart pga propparnas tätförslutning (går att unkomma med några snitt i propparna).

  Grymma lurar. Tveka inte. Bättre finns nog inte förräns bose gör om din design - dvs bort med svampformen. När de löser det och inför noise canceling tillsammans med bra anslutning är dagen då jag kommer köpa nya för att testa.

  Update 1:
  Sony wf-sp700n satt sådär i örat jämfört med dessa. Sonyns noise canceling var obefintlig. Verkade faktiskt inte fungera alls. De guppade mycket vid löpningen också. Gå på jabra!

  Comply foam true wireless passar dessa samt att laddenheten går stänga med dem på.
  ........
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Kan ej rekommendera.

  +Super ljud kvalite
  +Bra Bygg Kvalite
  +Snygga och bra funktioner
  +Bra connection + snabb anslutning

  MEN

  -DOM SITTER INTE BRA, klumpiga och ramlar ut i träning (Måste justera konstant). Annars super bra!
  -Kan ENDAST koppla högra hörluren individuellt. Vill du ligga på västra öra kan du ej endast använda vänster lur.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Bra passform (sköna) och prisvärd för 1290 på hifi klubben. Bra laddtid.

  Men och det är ett stort men. Den vänstra hörluren stänger av sig själv till och från och det finns inget enkelt sätt att få den att återansluta till stereo. Detta kanske är en del av desigenen som skall möjliggöra att det går att lyssna på enbart en av hörlurarna åt gången. Om så är fallet är det en totalt misslyckad design eftersom man förlorar kontrollen över när och varför den ena hörluren plötsligt disconnectar. Helt enkelt otroligt frustrerande och förstör totalt användarvänligheten och ljudupplevelsen.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Ljudet kunde vara bättre, mkt lite bas. Utmärkt passform. Svårt att öppna laddningsetui. Bra app.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har haft dessa ca 1 månad nu och är hur nöjd som helst. Sitter bra, det hörs bra och inställningen med hear through är toppen. Batteritiden är mycket bra!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med dessa. Ljudkvaliteten som för mig är en avgörande faktor är klart över förväntan. Speciellt basåtergivningen är riktigt bra. Dock har de inte en överdriven bas. Sånt går förresten utmärkt att ställa in i Jabras Sound+ app som har en hel del bra funktioner.

  De har inte tappat anslutning en enda gång.

  På plussidan
  1. Ljudkvaliteten
  2. Smidigheten med fysiska knappar för höja och sänka ljud.
  3.Smidigt laddfodral
  4. Klart godkänd batteritid
  5. Godkänd ljudkvalitet vid samtal
  6. Bra app.
  7. Tåliga mot fukt.

  På minussidan
  1. Borde ha följt med comply-öronadaptrar
  2. Kan göra lite ont i örat vid längre sessioner men sitter å andra sidan mycket bra.
  3. Ibland hade man önskat att de kunde spela något högre volym.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag är verkligen supernöjd med dessa lurar. Mest av allt för att de sitter så fantastiskt fint i öronen.

  Bra ljud också. Dock kan folk ibland tycka att jag hörs dåligt vid telefonsamtal, det är väl det enda minus jag kan komma på.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bytte till mig dessa från ett par Sudio tolv som inte var till för mina öron och inte heller svettåliga på samma vis som dessa. Har haft dessa ca 2-3 veckor nu och i början bråkade jag med passformen. Kände ett konstant skav i öronen av lurarna och efteråt var jag öm. Jag gav dem lite tid och nu tycker jag de sitter bra och bara ibland känner jag av skavet. Jag anser dessutom att passformen ibland är jobbig om man kan uttrycka sig så. Känns ibland stora i öronen och sitter som två limmade betongpluggar när de väl är på plats. Det där är väldigt individuellt om man gillar den känslan.. fördelen är isoleringen som funkar riktigt bra, hör inte ett enda ljud utifrån såvida jag inte aktiverar HearThrough. Ibland sitter de fast så hört att man verkligen får dra ut dem, men å andra sidan, de sitter där de ska när du tränar.

  Har även märkt att bluetooth uppkopplingen till vissa enheter krånglar. Jag använder en garmin klocka vid löpning som jag ansluter lurarna till. Vid vissa tillfällen tappar de kontakten och ljudet bryts och försvinner och ibland hackar det. Riktigt irriterande. Klockan fungerar med andra lurar så tveksam om felet är där, samtidigt som lurarna funkar med telefonen.

  Ljudet i lurarna är bra, använd Jabra appen för att mixtra och fixa ljudet och ändra pluggar så de sitter bra i öronen, då får du ut ljudet som du ska ha ut från dessa. Basen är fet! I helhet är de bra lurar med riktigt bra ljud när du väl hittat rätt konfiguration! Köp.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Mycket trevliga lurar. Ok brusreducering. Sitter bra, ingen tendens att ramla ut. Bra batteritid, önskar dock att den laddade via USB C.

  Har vanligen klart godkänd kvalitet vid samtal, enda gången den jag samtalar med klagat är vid lite kraftigare blåst utomhus.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  För mig funkade inte dessa alls. Jag hade dem en vecka, sedan gav jag upp och lämnade tillbaka dem. Trots olika storlekar på "öronpluggarna" hittade jag inte nån som passade mig. Jag valde till slut den minsta storleken, men det ledde till att de satt för dåligt och lätt trillade ut. Ljudet är mediokert. Batteritiden är inget att hurra för. De laddar dessutom ur helt om man inte manuellt stänger av dem, och det är svårt att veta när man faktiskt har lyckats stänga av dem (man måste hålla inne knappen på den högra luren tills man hör ett ljud). Mitt par hade också stora problem med att man enbart fick ljud i den högra luren, och man är då tvungen att upprepade gånger trycka på den vänstra luren. Det är störande, och att trycka på lurarna medans man har dem i öronen är väldigt obekvämt eftersom man fysiskt trycker in luren i öronkanalen varje gång.

  Så nej, det blev att gå tillbaka till mina beprövade Backbeat Fit som jag nu fått förnyad kärlek till efter att ha provat dessa.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Kort omdöme:
  Ett par sjukt prisvärda lurar, särskilt att lyssna i och röra sig med. Tillräcklig batteritid, bra ljud, bra noise-cancelling, sitter bra i öronen. Enda minuset är att mikrofonerna inte är anpassade för att tala i utomhus.

  Långt omdöme:
  Jag har använt lurarna i en vecka nu tillsammans med både PC och en OnePlus 7 Pro. Jag är nöjd, för mig sitter lurarna tight och bra i öronen utan att skava eller röra på sig, ens under träning eller andra aktiviteter.

  Ljudkvaliteten är enligt mig bättre än man vanligtvis kan förvänta sig av ett par in-ear lurar och det är möjligt att justera EQ inom rimliga gränser mha appen. Noise-cancellingen är också bra, även om den inte kommer upp i samma nivå som ett par over-ears av självklara skäl. Jag använder mina lurar i kollektivtrafiken, på jobbet, och när jag träning och lurarna blockerar ut det allra mesta av ljuden runt omkring. Hear-through funktionen är helt okej, men som alla sådana funktioner begränsas man av mikrofonernas riktning och register. Den duger bra när man tränar eller cyklar för att man inte ska bli en trafikfara iaf.

  Där lurarna faller för mig är mikrofonen. Sitter man inomhus i ett tyst rum så fungerar den helt okej, men att använda utomhus om det blåser eller är mycket ljud runtomkring är svårt då mikrofonerna plockar upp väldigt mycket ambiensljud och dessutom förstärker vissa våglängder så pass mycket att det gör ont i öronen på den man pratar med.

  Slutligen är batteritiden helt okej, klarar ungefär 5 timmar utan att tappa räckvidd eller liknande som andra BT-lurar jag har testat har haft problem med. Laddningsfodralet laddar upp lurarna snabbt och gör att man utan svårigheter klarar sig en dag eller två utan att behöva ett vägguttag.

  All-in-all ett par mycket prisvärda lurar som jag rekommenderar!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Den största svagheten med lurarna är att Jabra är ett företag som tillverkar headset för kontorsmiljö. Det har tyvärr påverkat mjukvaran i lurarna som inte är optimal för privat användande.
  När jag har parat lurarna med två enheter och rör mig lite bort från dom får jag med jämna mellanrum information om att:
  Two devices connected.
  One device disconnected
  Two devices connected.
  One device disconnected
  Two devices connected.
  One device disconnected

  Detta är för mig extremt irriterande överflödsinformation, andra kanske gillar att få en förklaring att den enhet du inte använder nu kopplas bort. .
  Om du inte kommer att använda multipoint, dvs koppla den mot ex två olika mobila enheter så spelar ju detta inte någon roll.
  Normalt sett så får jag denna information runt 10-20 ggr per dag.
  Sannolikt är dock informationen bra om du skall använda lurarna på ett kontor och måste veta vilka enheter som är parade.
  Annars fungerar lurarna bra på gymmet. Ibland kopplar dock den vänstra luren ur. Går att fixa genom att länge trycka på "sänk volymen" knappen.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har haft mina i två månader och köpte dem för 1290:- på Netonnet. Aldrig haft true wireless tidigare.

  Jag använder dem dagligen till praktiskt taget allt - musik, videor, telefonsamtal - i jobbet, på gymmet och på fritiden.

  Byggkvalitén känns väldigt solid och robust. Har tappat dem några gånger utan en skråma, och jag känner mig inte orolig för att de ska gå sönder. Svett/damm-garanti på två år. Snygg design (blå/koppar). De är något tjocka och sticker ut en bit ur öronen, om någon överdrivet fåfäng skulle läsa detta.

  Komfort och passform beror väl ganska mycket från öra till öra, men det medföljer två extra kuddpar i andra storlekar som åtminstone gör att de borde passa för de flesta. Jag kör på de största och de sitter som gjutet i örat. De har aldrig trillat ur av kraftiga rörelser (är gymnast och slänger runt med huvudet i alla möjliga riktningar).
  Knapptrycken gör ofta att man mosar in dem längre i öronkanalen vilket är obehagligt, men det reagerar man mest på i början. Lite smärta får man väl ta. Hamnar de för djupt kan de dock ibland blockera ljudet av någon konstig anledning - men behöver bara rucka lite på dem så rättar de till sig.

  Ljudkvalitén är bra. Inte exceptionell åt något håll, låter bra helt enkelt. Stort plus för en 5-bands equalizer i appen som ger möjligheter att reglera bas/mellan/diskant efter tycke. Hearthrough-funktionen är genial, ljud från omgivningen fångas upp av micen så du kan svara "hej", "tack det blir bra så" och "du kan slänga kvittot" till kassören utan att ta ur hörlurarna.

  Andra tekniska ögonbrynshöjare för mig var att jag typ aldrig behöver tänka på att sätta på eller stänga av dem. Sker automatiskt. Du kan även ha i bara ha en hörlur (den högra, mastern) om du av någon anledning vill det. Appen har också en GPS-funktion så man kan se var man senast hade dem om man råkar fumla bort dem.

  Batteritiden är grym. De höll en hel 5-timmars bussresa för ett tag sedan, med ca 10% kvar. Schysst också att man kan se batteriprocenten i appen, verkar vara ganska pålitlig.
  I vardagen håller de ännu bättre eftersom man ofta tar dem av och på, och då är det ganska naturligt att man lägger dem i fodralet (2 hela extra laddningar) som tankar upp dem igen.

  Fodralet är litet och behändigt. Snyggt, robust. Har en led som indikerar batteristatus för hörlurarna och en för fodralets batteri. Inget att klaga på. USB-C hade väl varit gött men hur järnspikars petig får man vara. Såhär mycket extra arbete innebär det: Dra ur usbc-kabeln ur laddaren som du har till din mobil. Sätt i microusb-kabeln. Två handrörelser. Skärp dig.

  4,5/5 avrundat uppåt innebär 5/5, hurra!
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Satt väldigt bra i örat under löpning och med väldigt bra ljudkvalité.

  Tyvärr funkade de inte för mig då höger örsnäcka är masterenhet och vänster enbart slav. Jag springer med min Garmin Vivoactive 3 Music på vänster arm och med motagningsenheten i höger öra så hackade ljudet väldigt mycket. Hittade ingen information om att det var så innan beställning så jag chansade men blev en retur pga detta.

  En produktidé till Jabra skulle vara att släppa en version med höger öra som master och en med vänster för att låta konsumenten välja var hen vill ha mottagaren. För mig blev det ett byte till Samsung IconX där man kunde välja vilken som skulle ta emot signalen.

  Måste också säga att det kändes väldigt snålt att sätta en micro-usb på laddfodralet istället för usb-c. Då måste man ju ha en separat kabel för det när alla telefoner har usb-c sen ett par år.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Mina första sanna trådlösa lurar.
  Jag är riktigt nöjd. Köpte dom för att jag skulle börja springa mer.. har inte sprungit så mycket (nähä?) men använder dessa mycket ändå :-D
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Är bra på vad dom är skapta för. Sitter väldigt bra och appen till dessa är väldigt händig. Låter bättre än iPods air. Men räkna inte med detaljerat ljud. Bra för true wireless, men är detaljerat ljud det viktigaste för er hade jag köpt annat. Jag använder dessa för träning och för det är dom perfekta.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sitter som gjutna i örat utan att för den skull kännas klumpiga eller i vägen, jag brukar ha problem att få in ear att sitta tätt men dessa satt perfekt med medium storleken som är på vid leverans. Diskreta och snygga.

  Har testat 2 trådlösa tidigare, Airpods och Havit g1w.. De här piskar båda i alla avseenden. Ljudbilden med basen går inte ens att jämföra, här finns det djup som jag letat efter även vid hög volym.

  Laddningsfodralet är smidigt och passar bra i fickan, smidigt med dioder för både fodral och inuti för lurarnas status. Inga problem att öppna om du gör som i beskrivningen.. Pressa på sidan av caset..

  Jag har stora händer och var skeptisk mot de små tryckplattorna för olika funktioner men det funkar till 100%.

  Har läst att vissa tycker det är ett minus att lurarna inte fäster magnetiskt i fodralet. Själv har jag stört mig på pillandet att få ut lurarna när de suttit fast magnetiskt, har resulterat i ett jagande efter golvet på bussen mer än en gång. Fodralet kommer INTE att gå upp i träningsväskan eftersom det kräver 2 handsgrepp för att öppna, och jag har sluppit jaga lurar på bussen eftersom jag bara välter ut dem i handen. Anser därför detta vara till Jabras fördel.

  Kan inte hitta ett enda minus på dessa lurar, är helt såld på dem. Måste bara vara de bästa just nu i prisklassen.

  Uppdaterar direkt om jag hittar något negativt och efter jag testat dem med mc hjälm..

  --Uppdatering 8/5--

  Har testat med halvöppen mc hjälm/EU moped och de funkar kanon i 50 - 55 km/h. Sitter perfekt i örat, pressas inte in i örat eller flyttas ur läge då jag tar på eller av hjälmen.

  Perfekt ljud som om jag stod vid trafikerad väg enligt de jag pratat med i 50-55 km/h talar i normal samtalston, överraskande bra fattar inte hur det kan funka.
  Jabra Sound + talar om vem som ringer och frågar om man vill svara eller inte med röstkommando (deny/answer). Sätter därefter på musiken igen. Helt såld, rekommenderas varmt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Satt väldigt bra på mig. Låter helt okej för att vara True wireless och ljudmässigt en helt annan nivå än airpods. Man ska dock komma ihåg att det finns trådade för ca 500-lappen som låter bättre.

  Trots en del positivt får de ändå inte godkänt av mig på grund av två saker. Dels har den vänstra snäckan (om jag minns rätt) ett konstant svagt brus vilket enligt mig är helt oacceptabelt för alla typer av hörlurar oavsett prisklass. Dels är lurarna obalanserade där den ena snäckan låter högre än den andra. Blev således retur för min del.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra ljud efter lite pill i equalizern .
  Skönt att styra musik och ringa direkt med Google assist utan att ta upp telefonen .
  Sitter bra i MINA öron .
 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekta!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Ljudet är helt okej, när de sitter. Vilket bara den vänstra gör ordentligt för mig. Har aldrig tidigare upplevt fenomenet att höger och vänster sitter olika på andra in-ear-lurar men det blev tydligt med dessa. Kanske är det åtminstone delvis också anledningen till att volymen precis som många andra säger upplevs högre på vänster sida vilket ger en kass balans. Dessutom tappade de rätt ofta anslutningen med min P20 Pro och Sound+-appen, vilket ledde till krångliga omstarter.

  Hade höga förväntningar på dessa men trots ett mer än godkänt ljud i prisklassen blev det ett givet återköp. Hoppas True Wireless som produktkategori mognar under året för jag vill väldigt gärna hitta ett par riktigt bra lurar av den här typen!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Egentligen bra hörlurar men lägsta volymen är för hög på iPhone och ett ganska högt pip hörs när man trycker på knapparna, går tyvärr inte stänga av i appen. Annars en bra produkt men är du orolig för tinnitus så leta vidare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  När man kan köpa dessa lurar för 1400 kr så är det ett kap, grymt skön bas om passformen är korrekt så att ljudet kommer fram. Så är det med alla in-ear, det är j-vligt viktigt med passform. De 2 övriga pluggarna som följde med fick allt att låta som en batteridriven radio på stranden, för mig var den största rätt=superbra ljud. Har aldrig kunnat använda exvis Apples lurar men här passade största pluggen som en smäck med utmärkt ljud.

  +samma bra ljud / bas som med kapslade lurar om man får det rätt i örat. 10/10 på ljud i prisklassen!
  +medhörning lätt att slå av/på (funkar mindre bra med medhörning om man cyklar, vindbrus är inte den starka sidan i detta headset)
  +Batteritid bra, enkla kontroller för musikspelning/volym
  +räckvidden är grym, jag går ned på nedervåningen när mobilen är på laddning och det bara funkar när jag kommer på att mobilen inte är med mig, så jäkla bra (Xperia Z5).

  -När man stänger av headsetet så verkar vänster hörlur vara på så den blir ju urladdad. Meningslöst då höger är master, vänster kan inte användas utan höger. Inte bra att vänster är urladdad om man bara stängt på höger.

  +-Det gäller att få dem rätt i öronen, jag har hittat rätt storlek men det kräver ändå lite fipplande för att få den goa basen. Det är både bra och dåligt. Ljudet blir MVG men det tar lite pill för min del så därav +-

  När dessa finns för 1400 kr är mitt råd att köpa om du vill ha en true wireless med bra bas och något som är svettsäkert och sitter säkert i örat.
  köp köp som Klotty hade sagt.
  edit: man behöver jabra:s app för pimpa basen.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Relativt bra ljud, känns bastanta och skön passform. Dock så är ljudet riktigt dålig när de är anslutna till en Mac. Jabras förklaring till detta var att "hörlurarna enbart är avsedda för smartphones". Så har du tänkt använda dessa som träningslurar rekommenderar jag dem, annars bör du avstå... Tänk dock på att det enbart är själva lurarna som är vädertätade, d.v.s. inte laddningsfodralet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft mina jabra i 6 månader nu och kunde inte vara nöjdare då jag tappat lurarna söker över 20 gånger kan jag säga att dom är hållbarare än iphones. Plus att ljudet är 10/10 i mitt tycke i allafal. Kan bara rekommendera att köpa för dig som går i tankarna att köpa👍👍
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har haft mina Jabra Elite Active 65t nu i snart 2 månader och använt dem mycket till både löpträning, gym och på kontoret. Ljudet är generellt bra för priset och typen av hörlur. Det finns givetvis andra hörlurar som erbjuder ett väsentligt mycket bättre ljud för pengarna om det är det man är ute efter. De sitter bekvämt och säkert i mina öron. Jag kände lite obehag i början när jag använde kontrollerna direkt på hörlurarna, men detta obehag försvann efter ett par veckors användning. Jag upplever ingen fördröjning av ljudet när jag tittar på videos med en mobil eller laptop som också har bluetooth 5.0, däremot förekommer det lite fördröjning när de är anslutna till äldre prylar. Vid träning har jag dem anslutna till en Samsung Galaxy Watch Active för musik/spotify vilket fungerar utmärkt. Det enda negativa jag kan säga om hörlurarna är att de endast kan vara parkopplade till 2 enheter samtidigt. Att fodralet laddas genom micro-usb istället för usb type-c känns lite omodernt också. De finns nästan alltid till bra extrapris så jag hade inte rekommenderat att betala mer än 1400 kr för dem öven om ordinarie pris sägs vara omkring 2000 kr.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sitter mycket bra trots stora hörselgångar.
  Stödjer multipoint.
  Brabatteritid
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt och hållet nöjd med dessa bortsett från avsaknaden av USB-C för laddning.
  + Ljudet, låter bättre än mina trådade Sony in-ears
  + Passformen, stannar i öronen vid styrketräning. Har inte testat springa. Får inte ont i örat av att trycka på knapparna som vissa verkar få.
  + Räckvidden. Kan lämna telefonen på en hylla i gymmet och röra mig fritt utan att tappa mottagningen.
  + Batteriet räcker för mina gympass som max är 2h. Kan inte uttala mig om hur länge dom räcker men jag behöver inte ladda caset ofta alls.
  +++ Man ser inte ut som en Instagram-tönt med vita tandpetare utstickande ur öronen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Positiva:
  Sitter hur bra som helst i öronen och har aldrig trillat ut, kan springa, hoppa och göra alla slags aktiviter utan att dom ens åker ut.

  Ljudet är riktigt bra, speciellt när man mixtrat lite med equalizern och höjt basen. Visst, on-ear lurar eller större headset har bättre ljud men för att vara helt trådlösa och så små så kan jag inte klaga.

  Batteritiden är till och med bättre än vad som beskrivs, 5 timmar med MAX volym men det är väldigt sällan man maxar så länge, när jag lyssnar på 50-60% så har dom räckt i nästan 7 timmar.

  Lurarna ser också riktigt bra ut enligt mig, gillar färgen blå/brons mycket, tyckte inte om utseendet så mycket först men när jag väl såg dom i verkligheten så ändrade jag mig.

  Mikrofonen är också bra och gör ett bra jobb att filtrera ut vind om man pratar i dom utomhus, speciellt för att vara så små.

  Nu till det bästa: Medhörningen! Riktigt bra funktion för mig och använder det hela tiden, jag jobbar inom industri och istället för att ta ut lurarna varje gång man ska prata med en kollega så är det bara att aktivera medhörningen. Det funkar riktigt bra också, blev positivt överraskad, det låter som att man inte har lurarna på sig, fast lite mer ”diskant”.

  Negativa: Finns inte så mycket att skriva här förutom att det kan bli lite obehag i mitt högra öra när jag haft på mig dom i några timmar i rad. Men det räcker att jag justerar dom lite och så kan jag fortsätta ha dom i.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Haft tidigare helt trådlösa från Sony men lämnade tillbaka.

  Dessa som jag endast använt vid träning i gym miljö fungerar utmärkt. Helt ok bas för storleken, man blir garanterat nöjd. Batteritiden är väldigt bra, tror inte mätaren stämmer i appen för efter 2h träning visar den ca 85%
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd.
  Komfort och passform är verkligen 10/10 i mina öron.
  Totalt sett så önskar jag att ljudet var snäppet mer crisp och utseendet mer diskret.

  Inge brus eller ojämn ljudnivå som andra kommentarer påstår. Försökt jämföra snäckorna på alla sätt och vis och förstår inte vad ni pratar om.

  Baserad på mina erfarenheter efter ett par veckors användning:

  Komfort 10/10, fungerar kanon att träna och springa utan att de faller ur.
  Sitter som en smäck, även vänner som testat blir imponerad över hur bra de sitter.

  Funktion 9/10, vattentäta, passar alla användningsområden, stänger ute ljud på t.ex. tunnelbanan eftersom de sitter så pass slim i örat.
  Knapparna har alla nödvändiga och bra funktioner, önskar dock att man inte behövde trycka så hårt på dom.
  Powerbank i förvaringsasken för ytterligare 10h är guld värt! Önskar att asken var lite mer slim så den får plats i fickan.

  Ljud 8/10, mer än bra efter justerat equalizer, kanske saknas en gnutta bas och djup, nöjd!
  Mic låter bra för samtal och inte grötigt som många andra trådlösa.

  Utseende 8/10, ser rätt bra ut och slimmad i örat utseendemässigt.
  Önskar att dom var lite mindre och lite diskretare, mer som de nya Galaxy Buds.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Skulle verkligen velat ge hörlurarna full pott. Jag har inget utav problemen de tidigare recensenterna beskrivit.

  +Snygga
  +Ljudet(!)
  +Smidiga
  +Samtalskvaliten

  - För mig med pyttesmå öron sitter de inte särskilt bekvämt, känns som att höger öronsnäcka alltid vill trilla ut. Därav måste jag dra av en stjärna.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inköpta Netonnet 1390kr

  Tyckte det var för bra erbjudande för att tacka nej till med 600kr rabatt mot övriga butiker.
  Prisvärt!

  Som användaren "msanon" skrivit igår, så är det positiva:

  + TW är så smidigt i bilen, på promenaden, löpturen. Inga irriterande byglar eller sladdar som fastnar eller jävlas.

  + Bra ljud, bättre än jag förväntade mig. Dock saknas djup i basen.

  + Smidiga kontroller och lätt parning med telefonen

  + Sitter perfekt i örat, trillar inte ur.

  Så till det negativa då:

  - Ljudet känns som det är lite högre vänster. Lite.

  - Lurarna brusar konstant till och från, intervallerna varierar kraftigt. Ibland brusar det till i några sekunder, sen tyst i 30min och sen brusar till igen. Ibland brusar dom var 20:e sekund. Detta verkar totalt slumpmässigt, men är otroligt störande eftersom bruset går rätt in i örat. Man blir liksom "knäpp" på det efter ett tag och orkar inte ha dom i. Lurarna beter sig på detta sätt när hearthrough är av-aktiverat.
  (Notera att detta är inte när du lyssnar på musik/telefonsamtal, utan när det är tyst och ingen media/samtal används)

  Inte bestämt mig hur jag ska göra än, men lutar mot återköp.
  Hade lurarna kostat 600kr hade jag accepterat bruset och bara använt dom när jag vill lyssna musik, men kostar dom över 1400-2000kr kan man tycka att man ska kunna köra dom som telefon handsfree också.

  Fixa problemet Jabra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ok hörlurar av robust kvalitet men priset borde ligga runt 5-600kr med tanke på bristerna på insidan. Jag trodde att man skulle få mycket mer hörlurar med tanke på priset på dessa.
  Ljudet är mycket bättre i mina tråd inearlurar Creative EP630 som har renare, djupare och bredare ljud oavsett volym.
  Jag ger dessa lågt betyg av den anledningen att förstärkaren i den vänstra luren är av sämre kvalitet vilket orsakar ett brus ljud vid högre volym. När man pausar musiken så försvinner bruset efter 2 sekunder. Dessutom så är det en mycket liten obalans i volymnivån mellan lurarna som säkert inte många märker av, men jag hör det.
  Detta är en svaghet för Elite 65t som många användare har rapporterat. Enligt Jabra så ska det vara så eller så blundar dem bara för problemet för att dem inte vet hur dem ska lösa det.
  Jag ska i alla fall testa att reklamera mina så får man se om dem bara returneras utan åtgärd eller om man får nya som kanske har förbättrats. Antagligen så kommer dem ha samma kvalitetsbrist.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Sitter väldigt bra. Bra ljud och jättebra samtalsljud även för den man pratar med. Helt överlägsen upplevelse jämfört med airpods.

  IP-klassningen är också ett plus då man faktiskt kan träna med dessa, igen jämför med airpods, och de sitter stenhårt utan att vara irriterande.

  Medföljande dockan fungerar utmärkt och har inte haft några bekymmer med batteritid trots längre flygningar. Brusreduceringen hjälper definitivt men är naturligtvis inte i samma klass som heltäckande hörlurar.

  Enda minuset är att de är fortfarande ganska stora men designen är ändå bättre än airpods.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mina första helt trådfria hörlurar.

  *Batteritiden är helt ok, behållaren innehåller ju ett par laddningar till men samtidigt så laddas den ur så räkna inte med att alltid ha 15 timmar oavsett hur länge det går mellan användandet.
  *Lagg på videos var väntat men ändå lite tråkigt.
  *Jag gillar ljudbilden och är ej kapabel att beskriva en ljudbild men jag brukar ha en faiblesse för Bose och Sonys XB-linje.
  *Mycket bra snacka i telefon-upplevelse med dessa. Inga klagomål alls vare sig från mig eller dem på andra sidan.
  *Haft problem vid ett par tillfällen att den vänstra luren inte connectar men då har det hittills räckt att stoppa i den vänstra i behållaren igen. Räkna till 10 och sedan ta upp den igen och stoppa i den i örat.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra funktioner men tråkigt ljud. Dessutom flertalet defekter. Rekomenderas ej.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ägt dessa i 5 dagar och är otroligt nöjd. Kristallklart ljud samt bra bas. De som säger att basen är dålig är för att de inte använt equalizern. Ladda ned appen Jabra Sound + och ställ in ljudet där. Det blev brutalt bra ljud. Har tidigare ägt JBL T450BT och de började glappa och batteritiden blev otroligt dålig efter 2 veckor. BRA JOBBAT JABRA!

  Plus:
  + batteritiden (15 timmar sammanlagt)
  + Autopaus/play (pausar musiken när en av snäckorna tas ut)
  + hear-through (man kan ställa in hur mycket ljud man vill höra från omgivningen)
  + Ljudkvalitén (bra bas, bra diskant och midrange)
  + Gratis app med flera bra funktioner (bland annat stegräknare för lurarna, GPS spårning av snäckorna ifall man tappar bort de etc.
  + Svett och dammtäta (+ 2 års garanti ifall de går sönder av de)
  + Kan använda höger snäcka för samtal samt endast lyssna på musik med den
  + Ramlar ej ut
  + Bekväm passform

  Minus:
  - Priset (men inte allt för mycket, man får det man köper det för)
  - Batteritiden (5h utan ladddosa) kunde varit lite längre.

  Grymma hörlurar om man sammanfattar!
  Använder de för både gym och vardag.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mina första riktiga kabelfria hörlurar, haft dom dryga 4 dagar, och precis Tränat med dom och det kunde bara inte bli bättre, dom sitter bra till större del av tiden,

  släpper in lite ljud när man stänger av musiken vilket underlättar när man ska lyssna/prata med någon.
  slipper stänga av o sätta på snäckorna om man ser till att förvara dom i Laddningslådan när man inte använder dom,

  Knapparna känns lite mjuka så lätt o trycka på dom när man tar ur dom ur öronen,
  samt Basen i hörlurarna är ganska klen vid original inställning (går att fixa hyfsat om man har Euqalizer i musikappen)

  Ända jag stör mig på är att Volym är ett tryck medans nästa låt är tryck+Sekund, skulle vart tvärtom, och att högtalarna inte klarar max volym men snäppet under går bra,
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte dessa för att använda i kontorsmiljö och på gymmet. Jag va orolig för batteritiden men så länge jag har disciplin och lägger dem i laddaren när jag inte använder dem så har jag aldrig problem med batterierna, även om jag sitter långa tider framför datorn med musik på kontoret.
  Jag är ingen ljudmänniska, men ljudkvalitén duger för mina behov men kanske något tunn bas.

  Men det är ganska uppenbart att detta fortfarande är första generationen av helt trådlösa hörlurar. Elektriska störningar från spårvagnar, larm-bågar i butiker och av någon anledning mitt öppna kylskåp får hörlurarna att tappa kontakten med vad andra vilket pausar uppspelningen.

  I teorin har hörlurarna stöd för att kopplas till två olika enheter (mitt fall iPhone 8 och Macbook) men detta skapar problem. Efter att ha kopplat till två olika enheter så tar det plötsligt betydligt längre tid ansluta när man startar hörlurarna, man har ingen kontroll över vilken källa som hörlurarna ska lyssna på och dem har en tendens att byta fram och tillbaka även om man sätter en enhet i "mute".
  Om jag har hörlurarna anslutna till telefon och dator, lämnar datorn men tar telefonen och hörlurarna med mig till andra sidan av kontoret så får jag nästan hela tiden i hörlurarna veta att "device disconnected", "device connected", device disconnected".

  Det är lite synd att dem inte har touch knappar då det kräver en del finess att använda knapparna utan att det gör ont i öronen.

  Jag valde att behålla hörlurarna då jag älskar att dem är helt trådlösa, små och sitter bekvämt. Men om det inte hade varit för att mina andra hörlurar gick sönder så hade jag nog lämnat tillbaka 65t och väntat till nästa generation.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkta hörlurar.

  Positivt
  + Passform.
  + Möjligt (tack vare Blutetooth) att både ha PC & mobiltelefon uppkopplad samtidigt.
  + Bra ljud (men inte fantastiskt).
  + Mic fungerar bra vid samtal på telefon.
  + Batteritid.
  + Lyckas alltid koppla upp bra mot enheterna.

  Negativt
  - Jag får lite ont i örat efter 4-6 timmars användande.
  - Något snålt med utbytbara gummiproppar i olika storlekar.
  - Dum placering på USB-uttaget i ladddockan. Hade gärna haft den stående.
  - Småkass Android-app som jag inte riktigt får att fungera.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt fina lurar och kan rekommendera dem starkt.

  Pros:
  - Sitter bra i örat, ingen risk att de ramlar ut under träning. Har skälv både sprungit och cyklat med dem och det har gått kanon.
  - Bra ljud och låter klart och fint.
  - Bra genomhörning. Vilket är ett stort plus då jag själv inte gärna plockar ut och tappar bort dem under träningspasset.
  - Inga problem att ringa och att prata genom lurarna, låter fint för båda parter.
  - Intuitiva kontroller. Har själv aldrig haft denna typ av hörlurar förut men gick fort att förstå kontrollerna.
  - Bra räckvidd

  Cons:
  - Skulle vilja kunna slå av lurarna i appen. Har hänt allt för ofta att jag glömt slå av dem och när de ligger i gymväskan så parkopplar de ihop sig med telefonen när jag exempelvis får ett samtal.
  - Har haft samma problem som andra att hörlurarna vill starta efter man pausat och tagit ut dem ur örat.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Bra ljud när man fått i rätt ”plopp”. Dock så behöver man ibland stoppa tillbaka dem i asken för att de ska vakna upp och koppla upp mot senaste enhet.

  Funktionen med att stoppa uppspelning funkar sisådär. Oftast stoppar de uppspelning, men stoppar man dem i fickan så kör uppspelningen oftast igen. Inte alls lika funktionella som AirPods.

  Sitter bra i örat och åker inte ut vid träning.

  Ibland funkar samtal bra, ibland tar de in allt externt ljud och då blir det jobbigt för motparten. AirPods har mycket bättre ljudkvalité för mottagaren.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Bra app bra ljud bra kvalitet batteriladdning är lysande
  Tyvärr passar inte ordentligt trots olika storlekar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag fick den här produkten som en del av ett granskningsprogram i gengäld för en obemannad recension. Precis när jag öppnade lådan. Jag blev så förvånad över hur det såg ut. En gång laddat var det fantastiskt hur lätt det anslutit och hur lätt det var. Inga fler problem med att bära telefonen i min hand. Mest av allt kan jag rädda det från stulna. Jag är glad att jag fick chansen att testa. Laddningen tar inte lång tid. Det varar i drygt 5 timmar. Jag använder det om och om. Under matlagning och rengöring.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Produkten är snyggt boxad och skulle göra en fantastisk present. Jag blev lite besviken över kvaliteten på laddningsfodralet, det är svårt att öppna och känns lite billigt tillverkat (jag jämför med öratknoppar för äpplen eftersom fallet känns väsentligt och öppnar lätt).
  Ljudet är bra, jag har Bose-brusreducerande hörlurar så kommer att jämföra ljudet med dem. Klarheten i ljudet är skarp och basen är bra och båda är justerbara.
  De faktiska öratelefonerna är ganska skrymmande jämfört med de flesta i örontelefoner. Ta lite fiol för att komma in, men en gång in och använda rätt öronskydd i rätt storlek är de inte så illa (jämför igen med äpple öronknoppar är de en dröm att bära!)
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Först och främst ska jag prata om de saker jag gillar ...

  De ser ut och känns bra. De passar bra i öronen. Mycket tanke har gått in på dessa hörlurars estetik och det fungerar verkligen för mig. De passar fint i laddningsfodralet och det är också en mycket snyggt designad och genomtänkt del av paketet. De känner premium.

  De ansluter mycket snabbt. Om Bluetooth är påslagen på min telefon kommer de att ansluta mig mellan att ta dem ur fodralet och sätta dem i mina öron.

  Ljudet är ... ganska bra! För förare av denna storlek är det sällan att imponeras av ljudkvaliteten. Jag har hört liknande ljudkvalitet för mycket mindre pengar, men de är visserligen bland de bästa jag har hört i den här storleken. Volym och brusavbrott (öratätning) är tillräckligt för de flesta tillfällen. De lämnade lite att önska medan de gick bredvid en trafikerad väg.

  Mikrofonen är ganska bra. Funktionen lyssna igenom fungerar bra och handsfree-samtal fungerar mycket bra. Fantastiskt för hörlurar med en mikrofon inbyggd i hörlurarna.

  Det går inte att störa batteriets livslängd och att laddningen ska ske! Båda bra.

  Nu för frågorna ...

  Avfallet. Signalen tappar mycket regelbundet. Det här är säkert det första du får rätt på trådlösa hörlurar! Det är mycket förvånande att anslutningen inte förblir stabil mellan fickan och örat. Problemet är ännu värre när telefonen befinner sig i en ficka i cykeltröja (bak), vilket för ett par hörlurar för träning är en besvikelse. Jag hade möjlighet att testa ett mycket billigare par som inte hade några bortfallsproblem i samma scenarier.

  Endast den högra hörlurarna kan användas på egen hand. Till en början insåg jag inte varför detta var ett problem för ett "aktivt" hörlurar - men det blev snabbt uppenbart. När du springer eller cyklar på eller vid en väg måste du kunna höra din omgivning. Lyssningsfunktionen är bra tills du reser med någon form av hastighet eller på en lite blåsig dag - när mikrofonen bara förstärker vindbruset i örat. Så du kan bara ha en hörlur för att vara säker. Och här ligger problemet - i länder där du kör / åker till vänster (som Storbritannien) kan du bara bära hörlurarna på trafiksidan, vilket naturligtvis är osäkert. Detta är en fruktansvärd övervakning av design och diskvalificerar dem från kortlistan med ett stort antal stadsbaserade utövare.

  Sammantaget skulle jag gärna bortse från problemen med en mycket lägre prislapp. Men för priset känner jag som stilen överväger ämnet!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Förpackningen och känslan av dessa öronskydd är verkligen imponerande men knopparna passar bara inte mina öron så jag kan inte riktigt granska ljudkvaliteten. Jag har problem med mycket hörlurar eftersom jag har mycket små öron så det borde inte tas som ett stort negativt för dessa öronknoppar.
  Min partner har inga problem med att få hörlurar att passa. Han använde dem för en körning och sa att de var fantastiska i cirka 3 mil men sedan blev de svettiga och började glida ut.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag skulle gärna ge dessa 5 stjärnor, men du ser varför jag var tvungen att nöja mig med 4. I de flesta avseenden är de utmärkta örhängen.

  Här är positiva:

  * Välbyggd och design är anständigt - inte försöker vara för trendig eller cool, en diskret modern look som är stilig utan att uppmärksamma dig själv!
  * Superlätt att trådlöst ansluta och koppla ihop med min telefon, och min anslutning tappades aldrig under försök
  * Ljudkvaliteten är mycket bra med perfekt balans. Du får bra bas och imponerande brusisolering.
  * Mikrofon är mycket bra
  * Batteriets livslängd är fantastisk och laddningsfodralet fungerar briljant
  * Alexa är inbyggd, som ger olika användbara funktioner och fungerar riktigt bra
  * Jabra Sound + -appen är mycket bra, vilket tillåter olika anpassningar av öronsnäckarnas inställningar, inklusive en utjämnare, såväl som firmware-uppdateringar
  * Vissa fantastiska funktioner, till exempel när du tar bort en öronskydd, pausar din musik - bra om du snabbt behöver höra något, och musiken startar om när du sätter tillbaka hörlurarna.
  2 års garanti är lugnande

  Och negativerna:

  * Laddningsfallet är en mardröm att öppna! Det är fantastiskt att öronsnäckorna är väldigt säkra inuti den, men det borde verkligen inte vara så hårt svårt att knäcka det öppet. Dessutom har laddningsfacket en Micro-USB-port, medan de flesta enheter nu använder USB-C. Inte en stor fråga, men betyder att jag måste komma ihåg att ta rätt ledning när jag går bort i några dagar.
  * Hörlurarna har tre öronsnäckor. För mig kunde jag inte bestämma mellan två av dem som passade bäst. Båda var helt bekväma när man satt still. Jag kände dock aldrig att jag helt och hållet kunde lita på att de inte skulle falla ut när jag springer.
  * Ett liknande problem med att ändra volym eller flytta mellan spår - för dessa uppgifter måste du trycka på eller trycka länge på en av de två upphöjda skårorna på den vänstra hörlursknappen. När du springer är det inte så lätt att göra, och jag brukade ta bort öronskyddet medan jag försökte göra det.

  Bristen på förtroende som jag hade i öronsnäckorna som stannade när jag kör är för mig en sorgbrytare. Jag är säker på att detta bara måste vara formen på mitt inre örat, och de flesta kommer att ha det bra med dem. De rör sig ur örat lite över tiden medan de körs, så att ljudkvaliteten påverkades, och de kändes som om de skulle släppa ut när som helst. De tappade aldrig bort, men jag var försiktig i min aktivitet på grund av känslan, så jag kunde inte riktigt vara mig själv på en spår.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  positiva
  -Hörlurarna är riktigt bra vid brusreducering. Du hör inte omvärlden när du bär dem.
  -När du får tag i att passa dem i örat, håller de sig ganska bra
  -Vägen de tar ut i ärendet är ganska smart och lätt att ladda
  -Ljudkvaliteten är fantastisk
  -Batteriets livslängd verkar vara ganska lång, jag har bara laddat dem en gång sedan jag fick dem och har ingen aning om hur många timmar jag har använt dem. Känns som minst 20.
  -Parring är superlätt. I det ögonblick jag tar bort dem från fallet kopplas de omedelbart med min telefon

  Nackdelar
  -Dyr
  -Parande när du först ställer in dem är lite svårt
  -När du kör eller gör någon fysisk aktivitet med båda öronknopparna samtidigt får du känna att du har blockerat öronen. Jag har lärt mig att springa med en är bra