Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QuickDrive WD10N84INOA (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Tvättmaskiner (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Oj! Kanske sämsta köp jag gjort. Skrattretande mycket plingande och pipande trots att den är i ”tyst läge”. Barnlåset är ett skämt. Trots att barnlåset är aktiverat så är fortfarande på/av knappen aktiverad, och den är otroligt enkel att råka trycka på bara man nuddar maskinen. Kommer man åt på/av under körning så avbryts programmet och man måste börja om från början. Är maskinen vattenfylld får man glatt vänta. Barnen kommer åt av/på knappen typ varje dag. I övrigt funkar maskinen ok, roligt med internet styrning och så. Dock vibrerar och låter den rätt mycket tycker jag.. mer än den gamla vi slängde. Vi skulle faktiskt vilja ha tillbaks den gamla tvättmaskinen..
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Vilken maskin!

  Kombinerad tvätt/tork brukar en del säga att det inte funkar så bra. Denna maskinen levererar helt torra kläder efter du har kört tvätt/tork programmet. Kvalitén på maskinen gällande funktion och material känns bra. Jag kände lite oro inför köpet då en del skriver att den inte funkar så bra mm. Gissar mer på att personerna som säger detta inte har gjort rätt inställningar mm. Kalibrering av trumman är nog ett måste för att inte få en del problem tex.

  Jag har även testat hur garantin funkar. Efter någon vecka så låste sig maskinen och gick inte att använda. Kontakta supportern (som har öppet 24/7) och gav de en felkod. 3 arbetsdagar senare så var problemet löst (moderkortet gav upp).

  Här kommer + / -

  Plus :
  *Jättebra funktioner / Auto dosering är guld!
  * Storlek på trumman (bra för barnfamilj).
  * Ångfunktion, tvättat gods känns som nyinköpt.
  * Tillgång till wifi ger dig lite mer överblick på när maskinen är klar (om du har källare och inte hör när den är klar tex).
  * En maskin som verkligen torkar tvätten.
  * Supporten var kanon från Samsung !

  Minus;
  Priset kanske ? Fast jag tycker inte att det är ett problem när det verkligen ger tillbaka tid.

  Kommer att lägga till mer info om det uppkommer något nytt.