Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade QP2620

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fungerar utmärkt för all typ av rakning! Väldigt bekväm att använda!
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Jag har fått produkten gratis mot att testa den och skriva ärliga recensioner.

  Jag har testat denna i cirka en månad. Jag fick med två blad så jag har kunnat byta. Min inledande reaktion var att den fungerade väldigt bra, särskilt för mig med problemhud som annars blossar upp och är rött i flera dagar efter rakningen med rakhyvel. Provade både med och utan rakkräm och fungerade bra både och.

  Hursomhelst efter cirka en vecka blev första bladet helt slöt och började slita och riva i stråna - inte skönt! Så fick byta blad. Andra bladet höll i tre veckor innan den började göra samma. Vet inte om det är normalt att det är den livslängden bladen har?

  Batteritiden är i alla fall bra men hade önskat att den kommit med ett etui att ha alla tillbehör i samt att bladen räckte längre då det blir dyrt i längden.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Behändigt utförande, smidig, skön att hålla i. Dock kapas inte allt på kinderna, där jag är slätrakad, och jag får plocka fram den vanliga hyveln.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Grymt bra produkt! Håller mitt skägg i trim varje dag och detta är första trimmern som inte irriterar huden och ger hyvelkänsla på de rena områdena! Jag rekommenderar definitivt denna produkt!
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  I samband med Buzzador fick jag chansen att prova denna produkt. Jag är imponerad men samtidigt lever den inte fullt upp till mina vardagliga behov. Det är perfekt att ha med sig på resan och att finlira linjerna med. Men som helhetsrakning tycker jag den inte klarar mina grova skäggstrån som jag vill, det blir mycket tuggade.

  Helheten är jag nöjd med, men som ett Komplement
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag en tid provad oneblade. Denna produkt kommer att bli en kär resekamrat, ett superbra komplement till min vanliga trimmer och rakhyvel. OneBlade fungerar bra vid ”underhållningsrakning” men om man som jag väntar på tok för länge mellan gångerna tycker jag att det tar för lång tid... liten nätt och otroligt smidig att använda 👍🏻👍🏻👍🏻
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag fått provat Philips OneBlade. Jag har använt mig av den under ca. 2 månader. Jag är sjukt nöjd med den och resultatet den ger. Designen påminner om vilken vanlig rakhyvel som helst. Förut innan jag skulle raka mig så använde jag en hårtrimmer och sedan vanlig hyvel. Nu räcker det med att jag använder Philips OneBlade, då den ger det resultat som jag vill ha när jag rakar mig.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Må vara prisvärd men väldigt bräcklig med många lite sladdriga tillbehör. Hittade heller ingen instruktion i hur de olika tillbehören skulle användas så jag kör endast med själva grund bladet.
  I övrigt föredrar jag min Wella för att trimma skägget. Men den kostar också 10 ggr mer.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Snygg, lättanvänd och bra tillbehör men för mig fungerade den mediokert. Tog mycket tid och resultatet blev sådär. Kommer fortsätta med skäggtrimmer och hyvel.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Jag fick möjlighet att testa denna i samarbete med Philips och Buzzador.
  Det är en bra kompromiss mellan en rakhyvel/apparat, skäggtrimmer och kroppstrimmer som funkar ok till allt men inte bäst på något. Vill man bara ha en produkt till allt så är det här en bra kompromiss.
  Enkel att använda och rengöra. Smidig storlek och bra batteritid. Perfekt att ha med sig på resa.
  Funkar bra att raka sig med, men det blir ju inte lika bra som med hyvel.
  Väldigt smidig att använda till att trimma kanterna på skägget.
  Funkar ok till kroppen, men bladet är lite litet för stora områden och det är svårt att komma åt bra ibland. Har en Panasonic ER-GK60 som är väldigt mycket bättre till det.
  Powerknappen är lite för lätta att komma åt av misstag och stänga av den och en riktigt bruksanvisning borde följt med.
  Sen är det ju en nackdel att man måste köpa nya blad lite då och då.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  I samarbete med buzzador och Philips har jag fått testa denna trimmer. Den rakar nära och sjukt bra vid intim rakning. Fick med två stycken blad. Jag är ganska känslig på halsen men upplever inte att jag blir irriterad
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag möjlighet att testa Philips OneBlade QP2620 och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Den rakar hudnära utan att irritera huden samtidigt som den gör ett bra jobb som trimmer med de medföljande hylsorna för olika längd på skägget. Bra batteritid är också ett plus
 • Perfekt
  9 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag möjlighet att testa Philips OneBlade QP2620 och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Den rakar hudnära utan att irritera huden samtidigt som den gör ett bra jobb som trimmer med de medföljande hylsorna för olika längd på skägget. Bra batteritid är också ett plus
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Fick testa denna i samarbete med Buzzador. Den är smidig att använda och enkel design. Den är lätt att använda dock hade jag gärna sett en instruktionsbok på svenska eller engelska och inte endast på italienska. Tycker inte den tar ordentligt direkt utan behövs flera strykningar men resultatet blir bra i slutändan.

  + smidig, enkel att använda, bra resultat

  - ingen engelsk eller svensk manual, behövs många strykningar för ett bra resultat.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag prova denna apparat. Måste säga att den är riktigt bra och enkel att hantera. Mycket bra batteritid och tar ingen plats.

  Dock tycker jag att jag blir lite lätt irriterad i huden när jag slätrakar mig. Men det kan ibland också vara så att huden behöver anpassa sig.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa denna trimmern/rakhyvel och upplevde hyveln som väldigt bra och behövde inte ens använda raklödder, fick inga röda märken efter rakningen.

  Trimningen upplevde jag mindre bra, kanske för att jag har mer o tjockare skägg och därav svårare att få allt men ändå helt ok 5mm trimm som ger en 10 dagars stub
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått prova denna hårklippare/trimmer. Tycker den är bra på att raka intim och trimma skägget. Upplever att jag blir irriterad i huden när jag slätrakar mig (har känslig hy).

  Rek!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  En bra apparat som gör jobbet, snygg och kompakt design. Lång batteritid och många munstycken för flexibilitet. Tacklar både längre och kortare hår utan problem. Väldigt prisvärd
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Tack vare Buzzador fick jag testa denna. Är riktigt nöjd med denna..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket nöjd med dess användning. Det är enkelt, försiktigt och skonsamt. Rekommenderas!
 • Dålig
  7 mån sedan
  I samarbete med Buzzador och Philips testade jag denna rakkniv.
  Måste säga att jag blev mycket besviken.
  Fungerar dåligt på långt skägg.
  Det är helt fint på kroppen.
  Bra batteritid.
  Rekommendera inte den här produkten.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Buzzador och Philips testar jag denna snygga rakkniv.
  Den rakar sig tätt och väl och kommer med en rad tillbehör.
  Creaky bra lilla fall som jag ger mina rekommendationer 😊
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat den här produkten och kan bara skryta med den. Skär hårt och jämnt utan risk att ta huden in i berget. Enda minus är dyra löv.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  i samarbete med philips har jag testat produkten i en månad och är väldigt nöjd med användningen, och personligen tycker jag att den är bäst för att klippa skägg.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat detta. En bra maskin för att göra precisions rakning, inte särskilt bra när du rakar över större områden. Några av delarna var en liten lealause.
  Får inte en full kruka här, eftersom det ibland går snabbare med vanlig rakkniv och skum.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har nu i samarbete med Philips testat den här maskinen i en månad. Jag är mycket nöjd. Lätt både och använd och rengör. Har aldrig varit så smidig rakad med en maskin tidigare. Högst rankad från mig.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med philips har jag testat detta i en månad.
  Mycket lycklig rakning snävare än väntat, både här och där
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Phillips har jag testat detta i en månad och fungerar mycket bra för mina behov. Jag har inte mycket skäggstillväxt, men mer spridd. För att få en fin rakning använde jag både maskin och rakkniv. Jag kan bara göra med Oneblade. Det fungerar bra på både kortare och längre skäggstillväxt. Det är lätt att förvara, använder lite utrymme, batteriets livslängd är mycket bra. Jag kan rekommendera produkten.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips. Jag har testat maskinen i ungefär en månad och har inte laddat den ännu. Jag har stark skäggstillväxt och använder mig för att raka skägget och huvudet var tredje dag. försökte
  Oneblade på 5 dagar skägg, det är helt fantastiskt, nu använder jag det på huvudet ungefär var tredje dag. Har trimmat bröst, intimt och under armarna, den bästa produkten jag har använt.
  Om det inte finns några åtgärder för att göra det längre går det så enkelt och snabbt att göra det. Det enda jag måste skjuta upp är att om du skulle rakas skulle jag använda en rakkniv.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Denna produkt har utmärkta funktioner, tävlingar och inköp
  I samarbete med Philips har jag haft turen att prova denna produkt i 2-3 månader och jag måste verkligen säga att jag är förvånad, den fungerar precis som den ska, enkel och genial. Definitivt att rekommendera
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag provat rakkniven i 3 veckor. En otrolig rakkniv från Phillips med 7 olika användningsområden, där alla gör ett bra jobb.
  Har provat både skägg och hårklipp. Har också använt rakkniv för linjer runt skägget.
  Det har fungerat riktigt bra för alla jobb,
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Har aldrig trimmat skägget förut, så idag testar jag bladen för rakning och klippning runt. Måste säga att de gick som ett spel, och till och med damen i huset var imponerad.

  Fungerar också bra i duschen och mycket bra batteri.

  Det jag saknar med maskinen var att de inte följde mig med en liten väska till maskinen och alla huvuden.

  Tummen upp från mig
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Briljant skäggsnitt / rakapparat och hårklippare. Levereras med olika kammare så att klipphöjden kan justeras. Det kan också användas för att klippa och klippa kroppshår och på intima platser.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  En mycket bra produkt som känns säker att använda bra här eller där ... Detta blev en ny favorit i hemmet! 😊
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Ett bra sätt att ta bort långt hår! Med lite känslig hud skulle jag rekommendera att du använder den med vatten för att undvika utslag. En helt väldigt bra lösning för rakknivar, men det tar "lite tid" att bli av med allt hår. Men skulle definitivt rekommendera det till ett skitligt pris!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Detta är något som varje man borde ha i sin garderob, perfekt för att klippa skägg, batteriet håller mycket länge, fungerar lika bra som en rakkniv, allt jag måste fel är att om du skulle rakas skulle jag använda en rakkniv